Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD-skjerm med IPS-panel og USB-C

Philips 243B9

  Art.nr: 1012604
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • IPS-panel
  • Koble til via USB-C
  • Flickerfree og LowBlue-teknologi
  • Ergonomiske justeringer

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Philips 243B9 er en Full HD 14" skjerm som lar deg bruke skjermen og lade den bærbare datamaskinen samtidig, med en enkelt USB-C-kabel. Skjermen er også utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større visningsvinkler. De flimmerfrie og LowBlue-modusene gjør det mer behagelig for øynene dine og eliminerer øyetretthet for lengre økter foran datamaskinen. Du kan også justere høyde, rotere og vippe på stativet for maksimal komfort.

Koble til via USB-C

Philips 243B9 har en USB Type-C-tilkobling med strømforsyning. Noe som betyr at du kan koble til en kompatibel bærbar PC. Med en enkelt tilkobling kan du se HD-video og overføre data med veldig høy hastighet mens du lader den bærbare datamaskinen. Skjermen har også tilkoblinger som HDMI og DisplayPort.

Mild for øynene

Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-modus er utviklet for trivsel og innstillingene bruker smarte programvareteknologi for å redusere andelen skadelig kortbølget blått lys.

Full HD-oppløsning

Philips 243B9 har en oppløsning på 1920x1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og tilbyr en rik og livlig bildekvalitet. Du får se skarpe detaljer, høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger som gir et livssagt bilde.

Flickerfree teknologi

Metoden som brukes for å kontrollere lysstyrken på bakbelyste LED-skjermer gjør at noen brukere ser flimrende på skjermen, noe som er slitsomt for øynene. Philips flimmerfri teknologi bruker en ny løsning for å justere lysstyrken, redusere flimmer og gi en mer behagelig opplevelse.

Ergonomiske justeringer

Med muligheten for å justere høyden, rotasjonen, vippe og rotasjonsvinkelen til bordstativet, kan du justere det i henhold til deg, for maksimal komfort. Kabeladministrasjonen reduserer også kabelrot og gjør det lettere for deg å holde orden på arbeidsplassen.

IPS-panel og bred visningsvinkel

Philips 243B9 har fått et IPS-panel for skarpe bilder med levende farger, ekstra bra når høy fargenpresisjon er nødvendig. Den optimaliserte pikselstyringsteknologien gir også en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel.

1012604 1012604 Philips Philips 243B9 243B9/00 Philips 243B9 er en Full HD 14" skjerm som lar deg bruke skjermen og lade den bærbare datamaskinen samtidig, med en enkelt USB-C-kabel. Skjermen er også utstyrt med et IPS-panel for høyere fargenøyaktighet og større visningsvinkler. De flimmerfrie og LowBlue-modusene gjør det mer behagelig for øynene dine og eliminerer øyetretthet for lengre økter foran datamaskinen. Du kan også justere høyde, rotere og vippe på stativet for maksimal komfort. Koble til via USB-C Philips 243B9 har en USB Type-C-tilkobling med strømforsyning. Noe som betyr at du kan koble til en kompatibel bærbar PC. Med en enkelt tilkobling kan du se HD-video og overføre data med veldig høy hastighet mens du lader den bærbare datamaskinen. Skjermen har også tilkoblinger som HDMI og DisplayPort. Mild for øynene Kortbølget blått lys fra LED-skjermer kan forårsake øyeskader og påvirke synet over tid. Philips LowBlue-modus er utviklet for trivsel og innstillingene bruker smarte programvareteknologi for å redusere andelen skadelig kortbølget blått lys. Full HD-oppløsning Philips 243B9 har en oppløsning på 1920x1080 piksler. Det er den høyeste oppløsningen for HD-kilder og tilbyr en rik og livlig bildekvalitet. Du får se skarpe detaljer, høy lysstyrke, utrolig kontrast og realistiske farger som gir et livssagt bilde. Flickerfree teknologi Metoden som brukes for å kontrollere lysstyrken på bakbelyste LED-skjermer gjør at noen brukere ser flimrende på skjermen, noe som er slitsomt for øynene. Philips flimmerfri teknologi bruker en ny løsning for å justere lysstyrken, redusere flimmer og gi en mer behagelig opplevelse. Ergonomiske justeringer Med muligheten for å justere høyden, rotasjonen, vippe og rotasjonsvinkelen til bordstativet, kan du justere det i henhold til deg, for maksimal komfort. Kabeladministrasjonen reduserer også kabelrot og gjør det lettere for deg å holde orden på arbeidsplassen. IPS-panel og bred visningsvinkel Philips 243B9 har fått et IPS-panel for skarpe bilder med levende farger, ekstra bra når høy fargenpresisjon er nødvendig. Den optimaliserte pikselstyringsteknologien gir også en ekstra bred visningsvinkel på 178/178 grader, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel. 23 - 24" skjerm 1290 NOK 1290 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm