Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" Full HD-skjerm med IPS-panel og AMD FreeSync

LG 24MK430H-B

  Art.nr: 1012727
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • IPS-panel
  • AMD FreeSync
  • Flere spillfunksjoner
  • On-Screen Control

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

LG 24MK430H-B er et 24" stort Full HD-skjerm med smarte og høykvalitetsfunksjoner som gir deg en skjerm som er like godt egnet for arbeid som spill. Du vil også finne et IPS-panel for skarpe bilder med levende farger , ekstra bra for de som krever høy fargepresisjon i applikasjoner som Photoshop-funksjoner som Dynamic Action Sync som minimerer inngangsforsinkelsen og den svarte stabiliseringsfunksjonen gir deg en bedre spillopplevelse. 

IPS-panel

LG 24MK430H-B har fått et IPS-panel for skarpe bilder med livlige farger, ekstra bra når det er behov for høy fargepresisjon. Den optimaliserte pikselstyringsteknologien gir også en ekstra visningsvinkel på 178/178 grader, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel.

Full HD-oppløsning

Med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du høy bildekvalitet med god kontrast og realistiske farger som bidrar til et livssikkert bilde.

AMD FreeSync

AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet med grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, vil du ikke legge merke til riving i bildet eller input lag.

On-Screen Control

On-Screen Control gir deg en rekke viktige skjerminnstillinger i et praktisk vindu, for rask og enkel tilgang. Volum, lysstyrke, forhåndsinnstilte bildemodus, Screen Split 2.0 og mer kan justeres med bare noen få museklikk.

Spillfunksjoner

LG 24MK430H-B gir deg flere smarte spillfunksjoner. Du kan blant annet glede deg over Dynamic Action Sync, som minimerer inngangsforsinkelsen og den svarte stabilisatorfunksjonen. Svart stabilisator lyser mørke områder, slik at du kan unngå at skarpskyttere gjemmer seg.

1012727 LG LG 24MK430H-B 24MK430H-B LG 24MK430H-B er et 24" stort Full HD-skjerm med smarte og høykvalitetsfunksjoner som gir deg en skjerm som er like godt egnet for arbeid som spill. Du vil også finne et IPS-panel for skarpe bilder med levende farger , ekstra bra for de som krever høy fargepresisjon i applikasjoner som Photoshop-funksjoner som Dynamic Action Sync som minimerer inngangsforsinkelsen og den svarte stabiliseringsfunksjonen gir deg en bedre spillopplevelse.  IPS-panel LG 24MK430H-B har fått et IPS-panel for skarpe bilder med livlige farger, ekstra bra når det er behov for høy fargepresisjon. Den optimaliserte pikselstyringsteknologien gir også en ekstra visningsvinkel på 178/178 grader, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel. Full HD-oppløsning Med full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du høy bildekvalitet med god kontrast og realistiske farger som bidrar til et livssikkert bilde. AMD FreeSync AMD FreeSync-teknologien er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt når du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet med grafikkortets bildefrekvens. Enten du kjører gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle miljøer i spillene, vil du ikke legge merke til riving i bildet eller input lag. On-Screen Control On-Screen Control gir deg en rekke viktige skjerminnstillinger i et praktisk vindu, for rask og enkel tilgang. Volum, lysstyrke, forhåndsinnstilte bildemodus, Screen Split 2.0 og mer kan justeres med bare noen få museklikk. Spillfunksjoner LG 24MK430H-B gir deg flere smarte spillfunksjoner. Du kan blant annet glede deg over Dynamic Action Sync, som minimerer inngangsforsinkelsen og den svarte stabilisatorfunksjonen. Svart stabilisator lyser mørke områder, slik at du kan unngå at skarpskyttere gjemmer seg. 23 - 24" skjerm 4,8 5 1190 NOK 1190 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm