Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Superrask 24,5" gamingskjerm med 0,5 ms responstid

ASUS VG258QR

  Art.nr: 1006427
  • 24,5" Full HD-skjerm (1920 x 1080)
  • 165 Hz oppdateringsfrekvens
  • 0,5 ms responstid
  • Adaptive-Sync (FreeSync)
  • Ergonomisk stativ

Internett

Leveringstid ikke bekreftet

Denne varen selges kun på internett.

2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VG258QR er en 24,5" gamingskjerm som er laget for intensive gamingøkter. Du får Full HD-oppløsning med en ultrarask responstid på kun 0,5 ms, samt 165 Hz oppdateringsfrekvens for gameplay av høy kvalitet. VG258QR har også Adaptive-Sync (FreeSync)-teknologi for å eliminere skjermavbrudd og som gjør at dine favorittspill flyter over skjermen og oppleves som det skal oppleves.

165 Hz oppdateringsfrekvens

Med fantastisk oppdateringsfrekvens på 165 Hz blir raske bildesekvenser ingen problemer for VG258QR. Med ASUS VG258QR slipper du frustrerende forsinkelser, og du får en fordel over dine motstandere.

0,5 ms responstid

Med en responstid på 0,5 ms får du raske hastigheter uten uskarpheter, for en forbedret gamingopplevelse. Raske bevegelser og overganger kommer til oppleves utrolig smidig uten irriterende effekter av etterslep i bildet. Dette lar deg reagere med en gang hva du ser på skjermen, noe som er spesielt egnet ved raske actionspill.

Adaptive-Sync (FreeSync)

Den omtalte teknologien FreeSync fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.

Ergonomisk stativ

ASUS VG258QR er spesielt designet for god komfort ved lange gamingøkter. Den har et ergonomisk designet stativ med justering av tilting, rotering og høyde. Du vil alltid finne en perfekt posisjon, uansett om du sitter i sofaen eller i sengen.

Ultra Low Blue Light-teknologi

Asus VG258QR har dessuten et Ultra Low Blue Light-filter som beskytter deg mot skadelig blått lys. Du vil kunne velge mellom fire ulike filterinnstillinger på skjermen via en praktisk femakslet styrespak. Veksle enkelt mellom OSD-menyene og perfeksjoner dine ulike scenarioer. 

Flicker-Free-teknologi

Flicker-Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Den minimerer også risikoen for trøtte øyne og andre skadelige effekter under lange økter.

1006427 1006427 ASUS ASUS VG258QR 90LM0453-B01370 ASUS VG258QR er en 24,5" gamingskjerm som er laget for intensive gamingøkter. Du får Full HD-oppløsning med en ultrarask responstid på kun 0,5 ms, samt 165 Hz oppdateringsfrekvens for gameplay av høy kvalitet. VG258QR har også Adaptive-Sync (FreeSync)-teknologi for å eliminere skjermavbrudd og som gjør at dine favorittspill flyter over skjermen og oppleves som det skal oppleves. 165 Hz oppdateringsfrekvens Med fantastisk oppdateringsfrekvens på 165 Hz blir raske bildesekvenser ingen problemer for VG258QR. Med ASUS VG258QR slipper du frustrerende forsinkelser, og du får en fordel over dine motstandere. 0,5 ms responstid Med en responstid på 0,5 ms får du raske hastigheter uten uskarpheter, for en forbedret gamingopplevelse. Raske bevegelser og overganger kommer til oppleves utrolig smidig uten irriterende effekter av etterslep i bildet. Dette lar deg reagere med en gang hva du ser på skjermen, noe som er spesielt egnet ved raske actionspill. Adaptive-Sync (FreeSync) Den omtalte teknologien FreeSync fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken. Ergonomisk stativ ASUS VG258QR er spesielt designet for god komfort ved lange gamingøkter. Den har et ergonomisk designet stativ med justering av tilting, rotering og høyde. Du vil alltid finne en perfekt posisjon, uansett om du sitter i sofaen eller i sengen. Ultra Low Blue Light-teknologi Asus VG258QR har dessuten et Ultra Low Blue Light-filter som beskytter deg mot skadelig blått lys. Du vil kunne velge mellom fire ulike filterinnstillinger på skjermen via en praktisk femakslet styrespak. Veksle enkelt mellom OSD-menyene og perfeksjoner dine ulike scenarioer.  Flicker-Free-teknologi Flicker-Free-teknologi reduserer flimmer og gir deg en behagelig spillopplevelse. Den minimerer også risikoen for trøtte øyne og andre skadelige effekter under lange økter. 23 - 24" skjerm 4,3 19 2990 NOK 2990 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm