Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Favoritt

24" gamingskjerm med 1 ms responstid og AMD FreeSync™

ASUS VG245H

  Art.nr: 236468
  • 2x HDMI, VGA
  • 1 ms GtG responstid
  • 24" Full HD TN-skjerm
  • Innebygde høyttalere
  • Tilt-, roter-, drei-, hev- og senkbar

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS VG245H er en tøff 24" gamingskjerm som er skapt for den perfekte spillopplevelsen. Med en lynrask responstid på 1 ms og GameFast Input-teknologi får du et mykt bilde som henger med uten etterslep og forstyrrelser. Sammen med to HDMI-porter kan du glede deg over høyoppløst og imponerende kontrastfull grafikk. AMD FreeSync™ minimerer dessuten irriterende støy og skaper førsteklasses bevegelser i bildet.

GameFast Input-teknologi

Input lag er tidsforsinkelsen det tar mellom å trykke på en knapp for å deretter se handlingen på skjermen. Høy input lag kan resultere i forsinket aktivitet, som igjen vil gi deg problemer med å kjempe i spill med høyt tempo.

Med VG245H sin GameFast Input-teknologi reduseres tidsforsinkelsen slik at du alltid ligger et steg foran motstanderen og rekker å trykke på rett knapp til rett tid. Fyr løs!

Ultrarask responstid på 1 ms

Med en responstid på så lite som 1 ms GtG vil du være sikker på at skjermen presterer til sitt ytterste. Selv under scener med utrolig raske bevegelser. Teknologien sørger for bedre mediaopplevelser når det kommer til både gaming, film og generell streaming.

Suveren kvalitet med AMD FreeSync™

Den omtalte teknologien FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken.

ASUS' eksklusive GameVisual-teknologi

ASUS GameVisual tilbyr seks forhåndsinstallerte innstillinger som optimaliserer bildet etter innholdet som vises på skjermen. Den unike funksjonen kommer du enkelt til via en hurtigknapp og deretter på OSD-menyen (On Screen Display).

236468 ASUS ASUS VG245H 90LM02V0-B01370 ASUS VG245H er en tøff 24" gamingskjerm som er skapt for den perfekte spillopplevelsen. Med en lynrask responstid på 1 ms og GameFast Input-teknologi får du et mykt bilde som henger med uten etterslep og forstyrrelser. Sammen med to HDMI-porter kan du glede deg over høyoppløst og imponerende kontrastfull grafikk. AMD FreeSync™ minimerer dessuten irriterende støy og skaper førsteklasses bevegelser i bildet. GameFast Input-teknologi Input lag er tidsforsinkelsen det tar mellom å trykke på en knapp for å deretter se handlingen på skjermen. Høy input lag kan resultere i forsinket aktivitet, som igjen vil gi deg problemer med å kjempe i spill med høyt tempo.Med VG245H sin GameFast Input-teknologi reduseres tidsforsinkelsen slik at du alltid ligger et steg foran motstanderen og rekker å trykke på rett knapp til rett tid. Fyr løs! Ultrarask responstid på 1 ms Med en responstid på så lite som 1 ms GtG vil du være sikker på at skjermen presterer til sitt ytterste. Selv under scener med utrolig raske bevegelser. Teknologien sørger for bedre mediaopplevelser når det kommer til både gaming, film og generell streaming. Suveren kvalitet med AMD FreeSync™ Den omtalte teknologien FreeSync™ fra AMD synkroniserer skjermens oppdatering med den innebygde grafikkprosessoren. Slik får du en rask, jevn og støyfri opplevelse uansett om du ser på film eller spiller de nyeste spillene med den høyeste grafikken. ASUS' eksklusive GameVisual-teknologi ASUS GameVisual tilbyr seks forhåndsinstallerte innstillinger som optimaliserer bildet etter innholdet som vises på skjermen. Den unike funksjonen kommer du enkelt til via en hurtigknapp og deretter på OSD-menyen (On Screen Display). 23 - 24" skjerm 4,7 19 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm