Stilig 24" Full HD-gamingskjerm med innebygde høyttalere

AOC G2460VQ6

  Art.nr: 222673
  • 1 ms responstid
  • HDMI, VGA, DisplayPort
  • Anti-Blue Light, skånsom for øynene
  • 24" 1920x1080 LED
  • Innebygde høyttalere

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

AOC G2460VQ6 er en stilig 24" Full HD gamingskjerm med blant annet HDMI, DisplayPort og innebygde høyttalere. Med 1 ms ultrarask responstid og et kontrastnivå på 80 000 000:1 får du en skjerm som passer til alle typer gaming. Med et Anti-Blue Light-filter blokkeres skadelig blått lys og skjermen blir skånsom for øynene.

1 ms responstid

Med en responstid som er så rask som 1 ms oppleves det du ser på utrolig mykt og behagelig. Samtidig motvirkes forstyrrende ghosting-symptomer.

Flicker Free for bilder uten forstyrrelser

Takket være Flicker Free renses distraherende flimmer bort for å gi deg den mest behagelige opplevelsen av underholdningen du nyter. HDMI og DisplayPort

Med HDMI kan du enkelt koble skjermen til enheter som datamaskiner, spillkonsoller og mediaspillere. DisplayPort gir deg ultrarask overføring av digitalt bilde- og lyd uten etterslep. DisplayPort passer like bra til gameren som til hjemmebrukeren.

Innebygde høyttalere

Med innebygde høyttalere kan du nyte kvalitetslyd til spill, film og chat uten behov for hodetelefoner eller eksterne enheter.

Anti-Blue Light

Blå lysbølger kan være skadelig for øynene. Med AOCs Anti-Blue Light-teknologi reduseres lysstrålene uten å påvirke bildekvaliteten. Fargegjengivelsen bevares samtidig som øynene dine beskyttes.

222673 AOC AOC G2460VQ6 G2460VQ6 AOC G2460VQ6 er en stilig 24" Full HD gamingskjerm med blant annet HDMI, DisplayPort og innebygde høyttalere. Med 1 ms ultrarask responstid og et kontrastnivå på 80 000 000:1 får du en skjerm som passer til alle typer gaming. Med et Anti-Blue Light-filter blokkeres skadelig blått lys og skjermen blir skånsom for øynene. 1 ms responstid Med en responstid som er så rask som 1 ms oppleves det du ser på utrolig mykt og behagelig. Samtidig motvirkes forstyrrende ghosting-symptomer. Flicker Free for bilder uten forstyrrelser Takket være Flicker Free renses distraherende flimmer bort for å gi deg den mest behagelige opplevelsen av underholdningen du nyter.  HDMI og DisplayPort Med HDMI kan du enkelt koble skjermen til enheter som datamaskiner, spillkonsoller og mediaspillere. DisplayPort gir deg ultrarask overføring av digitalt bilde- og lyd uten etterslep. DisplayPort passer like bra til gameren som til hjemmebrukeren. Innebygde høyttalere Med innebygde høyttalere kan du nyte kvalitetslyd til spill, film og chat uten behov for hodetelefoner eller eksterne enheter. Anti-Blue Light Blå lysbølger kan være skadelig for øynene. Med AOCs Anti-Blue Light-teknologi reduseres lysstrålene uten å påvirke bildekvaliteten. Fargegjengivelsen bevares samtidig som øynene dine beskyttes. 23 - 24" skjerm 4,4 29 1390 NOK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm