Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Buet 24" spillskjerm med AMD FreeSync Premium

AOC C24G2U/BK

  Art.nr: 1013274
  • Buet 24" Full HD (1920 x 1080)
  • 165 Hz oppdateringshastighet
  • 1 ms responstid (MPRT)
  • Lowblue Light og Low input lag
  • AMD FreeSync™ Premium

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 490,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

AOC C24G2U / BK er en buet 24" FHD-spillskjerm som virkelig kommer til sin rett i fartsfylte actionspill. Med en oppdateringsfrekvens på 165 Hz og en responstid på bare 1 ms, gir den bilder av høy kvalitet, verken med riving i bildet eller uskarphet. Med en skjermstørrelse på 24" og en bue på 1500 R, tar skjermen deg enda dypere inn i bildet og ved hjelp av FreeSync Premium får du en optimal justering mellom GPU og skjerm. Du får også dra nytte av funksjoner som AOC lav inngangsforsinkelse og AOC Lowblue Light, alt for å gi deg den best mulige spillopplevelsen.

165 Hz oppdateringshastighet

Med 165 Hz oppdateringsfrekvens er raske, bevegelige bilder ikke noe problem for AOC C24G2U / BK. Du vil glede deg over silkemyk spilling, slik at du kan reagere direkte på det som skjer på skjermen. Med 165 Hz oppdateringsfrekvens blir hver bilderamme gjengitt skarpt og i en jevn rekkefølge, slik at du kan sikte godt i skytespill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene.

1 ms responstid

Med en responstid på 1 ms (MPRT) får du raske hastigheter uten uskarphet, for en forbedret spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger gjøres greit uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder. MPRT står for Moving Picture Response Time og er en annen måte å måle responstid på i stedet for GTG (grå til grå)

AMD FreeSync Premium

Nyt skarpe bilder i fartsfylte spill. AMD FreeSync Premium-teknologi sørger for at grafikkortet og skjermoppdateringsfrekvensen din blir synkronisert, noe som gir en flytende og hakkefri spillopplevelse. Du kan også dra nytte av LFC-funksjonen (Low Framrate Compensation), som eliminerer risikoen for hakk hvis bildefrekvensen synker under oppdateringsfrekvensen.

Low input lag

Sett refleksene dine på prøve ved å bytte til AOC forsinkelsesmodus med lav inngang. Glem grafikk: I denne modusen er fokuset på den realistiske responstiden, noe som gir deg den ultimate fordelen under nervepirrende kamper.

Lowblue Light

AOC Lowblue Light beskytter deg mot skadelig blått lys som har vist seg å forårsake belastning i øynene, hodepine og søvnforstyrrelser under lange spilløkter. Skjermens Lowblue Light-funksjon reduserer de skadelige bølgelengdene som sendes ut uten å ofre fargesammensetningen, noe som gjør opplevelsen fri for bekymring for øyeskader.

Buet design

Få optimal innlevelse med den dype buen på 1500 R. Den buede designen brytes rundt deg og plasserer deg i sentrum av handlingen og gir en grundig spillopplevelse.

1013274 AOC AOC C24G2U/BK C24G2U/BK AOC C24G2U / BK er en buet 24" FHD-spillskjerm som virkelig kommer til sin rett i fartsfylte actionspill. Med en oppdateringsfrekvens på 165 Hz og en responstid på bare 1 ms, gir den bilder av høy kvalitet, verken med riving i bildet eller uskarphet. Med en skjermstørrelse på 24" og en bue på 1500 R, tar skjermen deg enda dypere inn i bildet og ved hjelp av FreeSync Premium får du en optimal justering mellom GPU og skjerm. Du får også dra nytte av funksjoner som AOC lav inngangsforsinkelse og AOC Lowblue Light, alt for å gi deg den best mulige spillopplevelsen.165 Hz oppdateringshastighet Med 165 Hz oppdateringsfrekvens er raske, bevegelige bilder ikke noe problem for AOC C24G2U / BK. Du vil glede deg over silkemyk spilling, slik at du kan reagere direkte på det som skjer på skjermen. Med 165 Hz oppdateringsfrekvens blir hver bilderamme gjengitt skarpt og i en jevn rekkefølge, slik at du kan sikte godt i skytespill og virkelig sette pris på de nyeste racingspillene.1 ms responstid Med en responstid på 1 ms (MPRT) får du raske hastigheter uten uskarphet, for en forbedret spillopplevelse. Raske bevegelser og overganger gjøres greit uten de irriterende effektene av spøkelsesbilder. MPRT står for Moving Picture Response Time og er en annen måte å måle responstid på i stedet for GTG (grå til grå)AMD FreeSync Premium Nyt skarpe bilder i fartsfylte spill. AMD FreeSync Premium-teknologi sørger for at grafikkortet og skjermoppdateringsfrekvensen din blir synkronisert, noe som gir en flytende og hakkefri spillopplevelse. Du kan også dra nytte av LFC-funksjonen (Low Framrate Compensation), som eliminerer risikoen for hakk hvis bildefrekvensen synker under oppdateringsfrekvensen.Low input lag Sett refleksene dine på prøve ved å bytte til AOC forsinkelsesmodus med lav inngang. Glem grafikk: I denne modusen er fokuset på den realistiske responstiden, noe som gir deg den ultimate fordelen under nervepirrende kamper.Lowblue Light AOC Lowblue Light beskytter deg mot skadelig blått lys som har vist seg å forårsake belastning i øynene, hodepine og søvnforstyrrelser under lange spilløkter. Skjermens Lowblue Light-funksjon reduserer de skadelige bølgelengdene som sendes ut uten å ofre fargesammensetningen, noe som gjør opplevelsen fri for bekymring for øyeskader.Buet designFå optimal innlevelse med den dype buen på 1500 R. Den buede designen brytes rundt deg og plasserer deg i sentrum av handlingen og gir en grundig spillopplevelse. 23 - 24" skjerm 2490 NOK 2490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm