Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

24" FHD-skjerm med IPS-panel og AMD FreeSync

Acer KA242Ybi

  Art.nr: 1013264
  • 24" Full HD (1920 x 1080)
  • IPS-panel
  • 1 ms responstid (VRB)
  • Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield
  • AMD FreeSync™

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 478,-

Delbetal fra 168,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Acer KA242Ybi er en 24" Full HD-skjerm som passer både til arbeid og underholdning. Den har blant annet blitt utstyrt med et IPS-panel som gir deg høyere fargepresisjon, spesielt viktig hvis du liker å sitte med foto- og videoredigering. I tillegg du får både 1 ms responstid og AMD FreeSync-teknologi, noe som betyr at skjermen reagerer direkte uten å gjøre bilder uskarpe eller rivd. Andre funksjoner inkluderer Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield som motvirker skjermflimmer og blått lys. 

Full HD-oppløsning og IPS-panel

Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, som er like egnet for spill som for multimedia og arbeid. Med skjermens IPS-panel får du oppleve fantasifulle og klare farger, spesielt bra for deg som jobber i for eksempel Photoshop og krever høy fargene presisjon. IPS-panelet gir også en ekstra bred synsvinkel, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel.

KA242Ybi er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, da rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.

1 ms responstid (VRB)

VRB (Visual Response Boost) -teknologien skaper effekten av 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT). Dette gjøres ved å raskt slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bilder endres raskt.

AMD FreeSync

AMD FreeSync-teknologi er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet til bildefrekvens for grafikkortet. Enten du løper gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke merke rive- eller innspilllag.

Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield

Acer Flickerless-teknologi eliminerer skjermflimmer ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette motvirker slitne øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin for en behagelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.

178 ° / 178 ° synsvinkler

Skjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede synsvinkler på 178 ° / 178 °.

1013264 1013264 Acer Acer KA242Ybi UM.QX2EE.008 Acer KA242Ybi er en 24" Full HD-skjerm som passer både til arbeid og underholdning. Den har blant annet blitt utstyrt med et IPS-panel som gir deg høyere fargepresisjon, spesielt viktig hvis du liker å sitte med foto- og videoredigering. I tillegg du får både 1 ms responstid og AMD FreeSync-teknologi, noe som betyr at skjermen reagerer direkte uten å gjøre bilder uskarpe eller rivd. Andre funksjoner inkluderer Acer Flicker-less og Acer BlueLightShield som motvirker skjermflimmer og blått lys. Full HD-oppløsning og IPS-panel Med en oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser alle detaljer, som er like egnet for spill som for multimedia og arbeid. Med skjermens IPS-panel får du oppleve fantasifulle og klare farger, spesielt bra for deg som jobber i for eksempel Photoshop og krever høy fargene presisjon. IPS-panelet gir også en ekstra bred synsvinkel, slik at du kan se skjermen fra nesten hvilken som helst vinkel.KA242Ybi er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, da rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.1 ms responstid (VRB) VRB (Visual Response Boost) -teknologien skaper effekten av 1 ms Moving Picture Response Time (MPRT). Dette gjøres ved å raskt slå av bakgrunnsbelysningen eller sette inn et tomt, svart bilde mellom rammene, også kjent som en "blink". Dette resulterer i mindre merkbar uskarphet når bilder endres raskt.AMD FreeSyncAMD FreeSync-teknologi er designet for å forhindre at bildet blir hakkete og / eller ødelagt mens du spiller spill og ser på videoer. Det fungerer ved å synkronisere skjermoppdateringsintervallet til bildefrekvens for grafikkortet. Enten du løper gjennom eksplosjoner eller er i regnfulle omgivelser i spillene, vil du ikke merke rive- eller innspilllag.Acer Flicker-less og Acer BlueLightShieldAcer Flickerless-teknologi eliminerer skjermflimmer ved å gi en stabil strømforsyning til skjermen. Dette motvirker slitne øyne etter å ha sittet lenge foran en datamaskin for en behagelig datamaskinopplevelse. Denne skjermen har også Acer BlueLightShield som beskytter deg mot skadelig blått lys.178 ° / 178 ° synsvinklerSkjermen gir en levende, autentisk fargegjengivelse og skarpe detaljer uansett hvor du ser - fra høyre, venstre, over og under. Med brede synsvinkler på 178 ° / 178 °. 23 - 24" skjerm 5 1 1478 NOK 1478 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. PC-skjerm
  3. 23 - 24" skjerm