Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

21,5" Full HD skjerm med tynne rammer og AMD FreeSync

Lenovo L22e

  Art.nr: 1011342
 • 21,5" Full HD-skjerm (1920x1080)
 • AMD FreeSync og 4ms
 • Low Blue Light
 • Tynne rammer
 • VGA-port og HDMI-inngang

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 190,-

Delbetal fra 144,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Lenovo L22e er en 21,5" Full HD skjerm som passer til kontoret på grunn av sine tynne rammer og brede synsvinkel. De tynne rammene lar deg bruke flere skjermer ved siden av hverandre uten et stort mellomrom, og synsvinkelen gjør det til enkelt å vise skjerminnhold for familie eller kolleger.

Full HD-oppløsning 

Med Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser hver detalj og passer like bra for spill som for multimedia og arbeid. Det er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre.

AMD FreeSync-teknologi 

AMD FreeSync-teknologi eliminerer screen tearing og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og glatt spillopplevelse. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildefrekvensen blir bestemt av grafikkortet ditt og ikke begrenset av skjermen, noe som betyr at bildekortets og skjermbildets bildefrekvens reduseres for et jevnt og skarpt resultat.

Low Blue Light-teknologi

Denne gamingskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin Low Blue Light-teknologi. Lenovo L22e  reduserer det blå lyset for å beskytte øynene dine. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmering på skjermen som minimerer belastningen på øynene og gir deg en mye mer behagelig spillopplevelse og et par penere øyne.

VGA-port og HDMI-inngang

Skjermens VGA-port og HDMI-inngangen gir deg frihet og fleksibilitet til å koble til datamaskinen eller spillkonsollen.

Se også

(26 stk)
 • 24" Full HD (1920 x 1080)
 • Smal design med tynne rammer
 • Skånsom mot øynene

1 390,-

Se også

(26 stk)
 • 24" Full HD (1920 x 1080)
 • Smal design med tynne rammer
 • Skånsom mot øynene

1 390,-

1011342 Lenovo Lenovo L22e 65DEKAC1EU Lenovo L22e er en 21,5" Full HD skjerm som passer til kontoret på grunn av sine tynne rammer og brede synsvinkel. De tynne rammene lar deg bruke flere skjermer ved siden av hverandre uten et stort mellomrom, og synsvinkelen gjør det til enkelt å vise skjerminnhold for familie eller kolleger. Full HD-oppløsning  Med Full HD-oppløsning på 1920 x 1080 får du en skjerm som viser hver detalj og passer like bra for spill som for multimedia og arbeid. Det er også bra for deg som ønsker et stort arbeidsområde ved å bruke flere skjermer, dette fordi rammene er veldig tynne og ikke forstyrrer når du plasserer flere skjermer ved siden av hverandre. AMD FreeSync-teknologi  AMD FreeSync-teknologi eliminerer screen tearing og hakkete bildefrekvenser for å gi deg sømløs grafikk og glatt spillopplevelse. Dette gir deg overtaket i FPS, racing og strategispill i sanntid. AMD FreeSync sørger for at bildefrekvensen blir bestemt av grafikkortet ditt og ikke begrenset av skjermen, noe som betyr at bildekortets og skjermbildets bildefrekvens reduseres for et jevnt og skarpt resultat. Low Blue Light-teknologi Denne gamingskjermen er spesielt designet for lange spilløkter med sin Low Blue Light-teknologi. Lenovo L22e  reduserer det blå lyset for å beskytte øynene dine. I tillegg er det en funksjon som reduserer flimmering på skjermen som minimerer belastningen på øynene og gir deg en mye mer behagelig spillopplevelse og et par penere øyne. VGA-port og HDMI-inngang Skjermens VGA-port og HDMI-inngangen gir deg frihet og fleksibilitet til å koble til datamaskinen eller spillkonsollen. 16 - 22" skjerm 5 7 1190 NOK 1190 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. PC-skjerm
 3. 16 - 22" skjerm