Multy Plus - meshnettverk for butikkeieren eller kontoret

ZyXEL Multy Plus - Mesh WiFi System AC3000 Tri-Band (2-Pack)

  Art.nr: 1013322
 • Opp til 3000 Mbit/s
 • Tri-Band 2,4Ghz, 5GHz. 5GHz
 • Dekker opptil 464 m2
 • Gjestenettverk
 • MU-MIMO – 9 st interne antenner

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 489,-

Delbetal fra 252,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Zyxel Multy Plus Tri-Band Mesh-WiFi med dedikert backhaul tilbyr hastigheter på opptil 1733 Mbps og dekker opptil 464m2 med sine ni kraftige interne antenner. Multy Plus er utstyrt med 1 Gigabit WAN-port og 3 Gigabit LAN-porter og kan enkelt utvides med opptil totalt 6 enheter.

Multy Plus er perfekt for mindre selskaper og bedrifter som ønsker et profesjonelt nettverk til en god pris. De leveres som to-pakker for god dekning av for eksempel et butikkområde eller til og med i hjemmet for de som ønsker et virkelig stabilt og avansert godt nettverk.

 • Dekker opptil 464 m2 
 • Tri-Band AC3000 Mesh-System (5GHz Backhaul)
 • 5-in-1 fleksibel monteringsalternativ: Stativholder, skrivbord, vegg / tak og T-stangfeste  
 • Gjestenettverk
 • Enkel installasjon med nettleser eller Multy-app  
 • MU-MIMO – 9 st interne antenner
 • 1-Port Gigabit WAN og 3-Port Gigabit LAN
 • 1-Port USB 2.0 for lading av smarttelefon/tablets
 • Kan utvides opp til 6 enheter

Tri-Band-teknologi

Zyxel Multy Plus bruker en Tri-Band-teknologi som muliggjør høye hastigheter, rå dekning og et stabilt nettverk. Med Tri-Band overføres det trådløse signalet med tre forskjellige frekvenser opp til 400 Mbit / sek ved 2,4 GHz og 867 + 1733 Mbit / sek på 5GHz-båndet. Med Zyxel Multy Plus trenger du aldri å oppleve soner i butikken din, hjemme eller hvor du velger å installere den, som ikke har noe nettverk.

Monter hvor du vil

Med Multy Plus kommer den med stativholder, skrivebordstativ, vegg- / takbrakett og T-stangbrakett slik at du kan plassere nodene akkurat der du vil.

Enkel installasjon

ZYXEL Multy Plus er enkel å installere med Multy-appen, og du kan også gjøre flere og mer avanserte innstillinger i det nettbaserte grensesnittet. Med Multy Plus leveres et bordstativ og monteringssett for installasjon av enhetene i tak eller vegg.

Utvid enkelt med Daisy Chain

I motsetning til tradisjonelle WiFi-forlengere som mister signalet jo lenger du utvider, lar Multy Plus-Daisy Chain-funksjonen Multy-noder bruke backhaul med minimale forstyrrelser når du kobler mer til hverandre. Daisy-chaining lar Multy lage en sømløs, trådløs tilkobling for å nå hvor som helst i hvert hjørne.

1013322 ZyXEL ZyXEL Multy Plus - Mesh WiFi System AC3000 Tri-Band (2-Pack) WSQ60-EU0201F Zyxel Multy Plus Tri-Band Mesh-WiFi med dedikert backhaul tilbyr hastigheter på opptil 1733 Mbps og dekker opptil 464m2 med sine ni kraftige interne antenner. Multy Plus er utstyrt med 1 Gigabit WAN-port og 3 Gigabit LAN-porter og kan enkelt utvides med opptil totalt 6 enheter.Multy Plus er perfekt for mindre selskaper og bedrifter som ønsker et profesjonelt nettverk til en god pris. De leveres som to-pakker for god dekning av for eksempel et butikkområde eller til og med i hjemmet for de som ønsker et virkelig stabilt og avansert godt nettverk.*{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" allowfullscreen="" loading="lazy">Dekker opptil 464 m2 Tri-Band AC3000 Mesh-System (5GHz Backhaul)5-in-1 fleksibel monteringsalternativ: Stativholder, skrivbord, vegg / tak og T-stangfeste  GjestenettverkEnkel installasjon med nettleser eller Multy-app  MU-MIMO – 9 st interne antenner1-Port Gigabit WAN og 3-Port Gigabit LAN1-Port USB 2.0 for lading av smarttelefon/tabletsKan utvides opp til 6 enheterTri-Band-teknologiZyxel Multy Plus bruker en Tri-Band-teknologi som muliggjør høye hastigheter, rå dekning og et stabilt nettverk. Med Tri-Band overføres det trådløse signalet med tre forskjellige frekvenser opp til 400 Mbit / sek ved 2,4 GHz og 867 + 1733 Mbit / sek på 5GHz-båndet. Med Zyxel Multy Plus trenger du aldri å oppleve soner i butikken din, hjemme eller hvor du velger å installere den, som ikke har noe nettverk.Monter hvor du vilMed Multy Plus kommer den med stativholder, skrivebordstativ, vegg- / takbrakett og T-stangbrakett slik at du kan plassere nodene akkurat der du vil.Enkel installasjonZYXEL Multy Plus er enkel å installere med Multy-appen, og du kan også gjøre flere og mer avanserte innstillinger i det nettbaserte grensesnittet. Med Multy Plus leveres et bordstativ og monteringssett for installasjon av enhetene i tak eller vegg. Utvid enkelt med Daisy ChainI motsetning til tradisjonelle WiFi-forlengere som mister signalet jo lenger du utvider, lar Multy Plus-Daisy Chain-funksjonen Multy-noder bruke backhaul med minimale forstyrrelser når du kobler mer til hverandre. Daisy-chaining lar Multy lage en sømløs, trådløs tilkobling for å nå hvor som helst i hvert hjørne. Nettverk 2489 NOK 2489 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk