Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

5-porters gigabit-switch

TP-Link TL-SG105

  Art.nr: 201909
  • 5-porters switch
  • 10/100/1000Mbit/s
  • Full-duplex
  • Auto-uplink
  • 3 års garanti

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link TL-SG105 er en liten og kompakt switch med fem gigabit-porter. Switchen har et lavt strømforbruk, og har et vifteløst design. 

QoS - Quality of Service

QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via switchen. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin.

Stillegående switch

TP-Link TL-SG105 kommer i et kabinett i metall. Switchen er vifteløs og passer derfor like godt inn i stuen som på kontoret. 

201909 201909 TP-Link TP-Link TL-SG105 TL-SG105 TP-Link TL-SG105 er en liten og kompakt switch med fem gigabit-porter. Switchen har et lavt strømforbruk, og har et vifteløst design.  QoS - Quality of Service QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via switchen. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin. Stillegående switch TP-Link TL-SG105 kommer i et kabinett i metall. Switchen er vifteløs og passer derfor like godt inn i stuen som på kontoret.  Switch 4,9 45 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Switch