Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Switch med 5-porter og hastighet opptil 1000Mbit/s

Netgear 5-port PoE Gigabit Switch GS305P

  Art.nr: 1008026
  • 5-porters switch
  • 10/100/1000 Mbit/s
  • Flytskontroll
  • Full duplex
  • Auto-uplink

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Netgear GS305P gir en enkel og prisgunstig nettverksløsning til små kontorer og hjem. Den er enkel å bruke, pålitelig og robust takket være metallkabinettet. Power-over-Ethernet-støtte (PoE) er også tilgjengelig for å levere både strøm og data over bare en CAT-5 Ethernet-kabel til enheter som IP-sikkerhetskameraer, VoIP-telefoner, trådløse tilkoblingspunkter og mye mer.

1008026 Netgear Netgear 5-port PoE Gigabit Switch GS305P GS305P-100PES Netgear GS305P gir en enkel og prisgunstig nettverksløsning til små kontorer og hjem. Den er enkel å bruke, pålitelig og robust takket være metallkabinettet. Power-over-Ethernet-støtte (PoE) er også tilgjengelig for å levere både strøm og data over bare en CAT-5 Ethernet-kabel til enheter som IP-sikkerhetskameraer, VoIP-telefoner, trådløse tilkoblingspunkter og mye mer. Switch 5 4 490 NOK 490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Switch