Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Orbi mesh-system med ruter

Netgear Orbi Mesh WiFi System (3-pack)

  Art.nr: 1012371
 • Dekker opptil 420 m² plass
 • MU-MIMO
 • Opptil 1200 Mbps
 • Dual-Band
 • 802.11ac + 1 Gigabit-port

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Orbi ™ er den enkleste og smarteste måten å nyte høy WiFi-hastighet i hvert hjørne av ditt hjem. Orbi Mesh WiFi System dekker opptil 420 m² sterke WiFi-signaler. Det skaper en dedikert trådløs forbindelse til Internett via Dual-band WiFi og leverer høyest mulig hastighet uansett hvor mange enheter du har koblet til.

Orbi Mesh WiFi System inkluderer en ruter og to utvidelsesenheter som fungerer som forlengere og utvider nettverket. Settet er en perfekt løsning for deg som bor i større hus eller leiligheter der din vanlige ruter ikke egentlig er nok til å gi deg god WiFi-dekning overalt i hvert hjørne.

Slik fungerer det

Orbi er enkel å bruke. Pakk ut esken, sett i kablene og start den, så er du klar til å koble til alle hjemmets enheter via kabel eller trådløs.

Sømløst nettverk

Vanligvis, når du har en ruter og en utvidelsesenhet, må du bytte nettverk når du beveger deg mellom dem. Med Orbi trenger du ikke dette, da det skaper et komplett nettverk slik at du ikke blir avbrutt i musikken, filmen eller spillingen din når du beveger deg rundt i hjemmet.

Dual Band

Med Dual-band-teknologien sender Orbi ut maksimal hastighet og båndbredde til alle enheter som er tilkoblet samtidig uten at noen enhet blir prioritert. Perfekt når barna ser på film og de voksne trenger å surfe.

Full dekning hjemme

Denne pakken lar deg dekke opptil 420 m² plass, noe som betyr at du som bor i større hus eller leiligheter ikke trenger å bekymre deg for å miste WiFi i et bestemt rom, kjeller eller til og med garasje.

Smart-app for innstillinger

Hvis du vil gjøre mer avanserte innstillinger under eller etter installasjon, kan du laste ned Netgear-appen til smarttelefonen eller nettbrettet for raskt og enkelt å få tilgang til systemet og tilpasse den slik at den passer enda bedre.

Enkel foreldresjekk med Circle with Disney

Circle with Disney er en smart måte for familier å administrere innhold og tid på nettet, på alle tilkoblede enheter. Alt håndteres av den brukervennlige Circle-appen, der du kan lage unike profiler for hvert familiemedlem og enkelt stille følgende:

 • Tidsbegrensning for apper og nettsteder
 • Individuelle filternivåer for hvert familiemedlem
 • BedTime for hvert familiemedlem og deres enheter
 • Pause Internett via enhet eller bruker med et trykk på en knapp
 • Administrer familiens mobile enheter på tvers av alle nettverk med Circle Go

Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter

Begge enhetene har den nyeste 802.11ac-standarden for raskest mulig WiFi og kompatibilitet med andre enheter. I tillegg er ruteren utstyrt med 1 Gigabit LAN-port. Dette er slik at du kan koble kablede enheter til hjemmenettverket.

1012371 1012371 Netgear Netgear Orbi Mesh WiFi System (3-pack) RBK13-100PES Orbi ™ er den enkleste og smarteste måten å nyte høy WiFi-hastighet i hvert hjørne av ditt hjem. Orbi Mesh WiFi System dekker opptil 420 m² sterke WiFi-signaler. Det skaper en dedikert trådløs forbindelse til Internett via Dual-band WiFi og leverer høyest mulig hastighet uansett hvor mange enheter du har koblet til. Orbi Mesh WiFi System inkluderer en ruter og to utvidelsesenheter som fungerer som forlengere og utvider nettverket. Settet er en perfekt løsning for deg som bor i større hus eller leiligheter der din vanlige ruter ikke egentlig er nok til å gi deg god WiFi-dekning overalt i hvert hjørne. Slik fungerer det Orbi er enkel å bruke. Pakk ut esken, sett i kablene og start den, så er du klar til å koble til alle hjemmets enheter via kabel eller trådløs. Sømløst nettverk Vanligvis, når du har en ruter og en utvidelsesenhet, må du bytte nettverk når du beveger deg mellom dem. Med Orbi trenger du ikke dette, da det skaper et komplett nettverk slik at du ikke blir avbrutt i musikken, filmen eller spillingen din når du beveger deg rundt i hjemmet. Dual Band Med Dual-band-teknologien sender Orbi ut maksimal hastighet og båndbredde til alle enheter som er tilkoblet samtidig uten at noen enhet blir prioritert. Perfekt når barna ser på film og de voksne trenger å surfe. Full dekning hjemme Denne pakken lar deg dekke opptil 420 m² plass, noe som betyr at du som bor i større hus eller leiligheter ikke trenger å bekymre deg for å miste WiFi i et bestemt rom, kjeller eller til og med garasje. Smart-app for innstillinger Hvis du vil gjøre mer avanserte innstillinger under eller etter installasjon, kan du laste ned Netgear-appen til smarttelefonen eller nettbrettet for raskt og enkelt å få tilgang til systemet og tilpasse den slik at den passer enda bedre. Enkel foreldresjekk med Circle with Disney Circle with Disney er en smart måte for familier å administrere innhold og tid på nettet, på alle tilkoblede enheter. Alt håndteres av den brukervennlige Circle-appen, der du kan lage unike profiler for hvert familiemedlem og enkelt stille følgende: Tidsbegrensning for apper og nettstederIndividuelle filternivåer for hvert familiemedlemBedTime for hvert familiemedlem og deres enheterPause Internett via enhet eller bruker med et trykk på en knappAdministrer familiens mobile enheter på tvers av alle nettverk med Circle Go Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter Begge enhetene har den nyeste 802.11ac-standarden for raskest mulig WiFi og kompatibilitet med andre enheter. I tillegg er ruteren utstyrt med 1 Gigabit LAN-port. Dette er slik at du kan koble kablede enheter til hjemmenettverket. Router 3,5 2 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Router