Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig router med støtte for sømløst mesh-nettverk

Netgear Orbi 2.2Gbps Tri-Band WiFi System Router RBR20

  Art.nr: 1006042
 • Opp til 2200 Mbps
 • Kraftig Quad-core prosessor
 • 802.11ac + 2 st Gigabit-port
 • Tri-Band WiFi
 • Støtte for Alexa og Google Assistant
1 390,-

Delbetal fra 161,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Orbi leverer rask og pålitelig WiFi-dekning i hvert hjørne i hjemmet ditt. Orbi leverer hastigheter opptil 2,2 Gbps og sterkere trådløse tilkoblinger som dekker dine daglige WiFi og underholdningsbehov. Nyt uavbrutt 4K UHD-streaming, få en større din spillopplevelse og sømløse tilkoblinger til dine datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner.

Slik fungerer det

Orbi er utrolig enkel i bruk. Pakk ut fra esken, tilkoble kablene og skru den på. Nå du klar til å tilkoble alle hjemmets enheter via kabel eller trådløst nettverk.

Sømløst nettverk

Vanligvis når man har en trådløs router og en extender trenger man å skifte nettverk når man går fra den ene og nærmere til den andre enheten. Med Orbi trenger du ikke å tenke på dette da det skaper ett og samme nettverk slik at du ikke blir avbrutt når du streamer spill, musikk eller film mens du beveger deg rundt i hjemmet.

Maksimerte hastigheter

Med Tri-band teknologien så sender Orbi maksimerte hastigheter og båndbredde ut til samtlige enheter som er tilkoblet samtidig uten at noen enheter blir nedprioritert. Perfekt når barna ser på film og de voksne trenger lese nyhetene.

Styr nettverk med hjelp av talekommando

Styr routeren din enkelt med hjelp av talekommander gjennom Alexa eller Google Assistant. For å aktivere routeren slik at man kan benytte seg av denne funksjonen så trenger man enten å be den tilkoble seg til NETGEAR eller manuelt legge til Alexa eller Google Assistant i appen

Orbi app

Med NETGEAR Orbi-appen blir det enkelt å konfigurere og personifisere ditt nye Orbi WiFi-system. Med appen kan du installere nettverkssystemet ditt i enkle steg - koble til smartenheten din til routernettverket og appen hjelper deg gjennom resten. Når du har konfigurert ferdig kan du bruke det intuitive instrumentpanelet for å pause tilgangen til Internet til dine tilkoblede enheter, kjøra Internet-test, konfigurere Smart Parental Controls og mye mer.

Enkel foreldreoversikt med Circle with Disney

Circle with Disney er en smart måte for familier å håndtere innhold og tid online på alle tilkoblede enheter. Alt håndteres av den enkle Circle-appen, der man kan skape unike profiler for hvert familiemedlem og enkelt stille inn følgende.

 • Tidsbegrensning for apper og hjemmesider 
 • Egne filternivåer for hvert familiemedlem 
 • BedTime for hvert familiemedlem og deres enheter
 • Pause internet via enhet eller bruker ved ett tastetrykk 
 • Håndter familiens mobile enheter over alle nettverk med Circle Go 

Se også

(0 stk)
 • Dekker opptil 125 m²
 • MU-MIMO-teknologi
 • Opptil 2100 Mbps

1 390,-

Se også

(0 stk)
 • Dekker opptil 125 m²
 • MU-MIMO-teknologi
 • Opptil 2100 Mbps

1 390,-

Netgear Netgear Orbi 2.2Gbps Tri-Band WiFi System Router RBR20 RBR20-100PES Orbi leverer rask og pålitelig WiFi-dekning i hvert hjørne i hjemmet ditt. Orbi leverer hastigheter opptil 2,2 Gbps og sterkere trådløse tilkoblinger som dekker dine daglige WiFi og underholdningsbehov. Nyt uavbrutt 4K UHD-streaming, få en større din spillopplevelse og sømløse tilkoblinger til dine datamaskiner, nettbrett og smarttelefoner. Slik fungerer det Orbi er utrolig enkel i bruk. Pakk ut fra esken, tilkoble kablene og skru den på. Nå du klar til å tilkoble alle hjemmets enheter via kabel eller trådløst nettverk. Sømløst nettverk Vanligvis når man har en trådløs router og en extender trenger man å skifte nettverk når man går fra den ene og nærmere til den andre enheten. Med Orbi trenger du ikke å tenke på dette da det skaper ett og samme nettverk slik at du ikke blir avbrutt når du streamer spill, musikk eller film mens du beveger deg rundt i hjemmet. Maksimerte hastigheter Med Tri-band teknologien så sender Orbi maksimerte hastigheter og båndbredde ut til samtlige enheter som er tilkoblet samtidig uten at noen enheter blir nedprioritert. Perfekt når barna ser på film og de voksne trenger lese nyhetene. Styr nettverk med hjelp av talekommando Styr routeren din enkelt med hjelp av talekommander gjennom Alexa eller Google Assistant. For å aktivere routeren slik at man kan benytte seg av denne funksjonen så trenger man enten å be den tilkoble seg til NETGEAR eller manuelt legge til Alexa eller Google Assistant i appen Orbi app Med NETGEAR Orbi-appen blir det enkelt å konfigurere og personifisere ditt nye Orbi WiFi-system. Med appen kan du installere nettverkssystemet ditt i enkle steg - koble til smartenheten din til routernettverket og appen hjelper deg gjennom resten. Når du har konfigurert ferdig kan du bruke det intuitive instrumentpanelet for å pause tilgangen til Internet til dine tilkoblede enheter, kjøra Internet-test, konfigurere Smart Parental Controls og mye mer. Enkel foreldreoversikt med Circle with Disney Circle with Disney er en smart måte for familier å håndtere innhold og tid online på alle tilkoblede enheter. Alt håndteres av den enkle Circle-appen, der man kan skape unike profiler for hvert familiemedlem og enkelt stille inn følgende. Tidsbegrensning for apper og hjemmesider Egne filternivåer for hvert familiemedlem BedTime for hvert familiemedlem og deres enheterPause internet via enhet eller bruker ved ett tastetrykk Håndter familiens mobile enheter over alle nettverk med Circle Go  Router 1390 NOK 1390 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Router