Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaming-router med unikt kontrollpanel og 1,7 GHz-prosessor

Netgear Nighthawk XR500 Pro Gaming Router

  Art.nr: 1004068
  • Trådløs hastighet opp til 2,6 Gbit/s
  • 802.11ac trådløs standard
  • 1,7 GHz Dual Core-prosessor
  • Dual-band og MU-MIMO-teknikk
  • 5 stk Gigabit Ethernet-porter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nighthawk XR500 Pro Gaming Router er designet for den ultimate gaming opplevelsen. XR500 er bygd med det beste ifra Nighthawk-serien og videreutviklet med den nyeste softwaren. Med XR500 Pro Gaming har man muligheten til å vinne, spille spill uten mye lag og samtidig kunne strømme med den høyeste kvaliteten som mulig.

Unikt kontrollpanel med total oversikt

Med hjelp av det innebygde kontrollpanelet så kan man selv velge hva som skal vises på startsiden når du går inn på din router. Her kan du skreddersy din egen visning for å få oversikt over båndbredden din, din plass for å optimalisere rekkevidden av spill servere, nettverkshastigheten og mye mer.

Reduser lag med Geo-filter

Nighthawk XR500 Pro Gaming har en funksjon som heter "Geo-filter", dette lar deg konfigurere hvor du er og derfra du kan velge å koble til spill servere nærmest deg. Dette resulterer i at man får mindre lag når man spiller, og på den måten forbedrer man sitt gameplay uten at spillet påvirkes. Med XR500 lagres også de tidligere innstillingene for å optimalisere nettverksbruken. På den måten har du alltid et overtak over fienden i de heteste krigene.

Nettverksovervåkning i realtid.

Med Nighthawk XR500 Pro Gaming kan man med hjelp av nettverksovervåkningen ha oversikt over hvilke enheter som er koblet til routeren. Man kan senke eller øke bredbåndshastigheten på hver enkelt enhet eller stenge av de resterende enhetene helt, for å få det beste ut av nettverket når man spiller. XR500 oppdager automatisk online-spill og prioriterer spill-trafikk framfor all annen trafikk, hvilket garanterer mindre lag og en mer stabil spillopplevelse.

1004068 1004068 Netgear Netgear Nighthawk XR500 Pro Gaming Router XR500-100EUS Nighthawk XR500 Pro Gaming Router er designet for den ultimate gaming opplevelsen. XR500 er bygd med det beste ifra Nighthawk-serien og videreutviklet med den nyeste softwaren. Med XR500 Pro Gaming har man muligheten til å vinne, spille spill uten mye lag og samtidig kunne strømme med den høyeste kvaliteten som mulig. Unikt kontrollpanel med total oversikt Med hjelp av det innebygde kontrollpanelet så kan man selv velge hva som skal vises på startsiden når du går inn på din router. Her kan du skreddersy din egen visning for å få oversikt over båndbredden din, din plass for å optimalisere rekkevidden av spill servere, nettverkshastigheten og mye mer. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Reduser lag med Geo-filter Nighthawk XR500 Pro Gaming har en funksjon som heter "Geo-filter", dette lar deg konfigurere hvor du er og derfra du kan velge å koble til spill servere nærmest deg. Dette resulterer i at man får mindre lag når man spiller, og på den måten forbedrer man sitt gameplay uten at spillet påvirkes. Med XR500 lagres også de tidligere innstillingene for å optimalisere nettverksbruken. På den måten har du alltid et overtak over fienden i de heteste krigene. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Nettverksovervåkning i realtid. Med Nighthawk XR500 Pro Gaming kan man med hjelp av nettverksovervåkningen ha oversikt over hvilke enheter som er koblet til routeren. Man kan senke eller øke bredbåndshastigheten på hver enkelt enhet eller stenge av de resterende enhetene helt, for å få det beste ut av nettverket når man spiller. XR500 oppdager automatisk online-spill og prioriterer spill-trafikk framfor all annen trafikk, hvilket garanterer mindre lag og en mer stabil spillopplevelse. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Router 4,6 22 2279 NOK 2279 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router