Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask trådløs router for deg med høye krav til nettverket

Netgear Nighthawk R7800

  Art.nr: 229566
  • Dual Band 2,4 GHz og 5 GHz
  • Wave 2 MU-MIMO-teknologi
  • 1,7 GHz tokjerne prosessor
  • Dynamisk QoS
  • 2x USB 3.0-porter

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Netgear Nighthawk R7800 er en trådløs router med høy kapasitet og ytelse. Routeren gir deg trådløse hastigheter opp til 2,53 Gbit/s. Den har en rekke smarte teknologier som Wace 2 MU-MIMO, dynamisk QoS og en kraftig prosessor. Dette sørger for at alle de tilkoblede enhetene dine, som mobiltelefoner, nettbrett, Smart-TV-er, PC-er og andre trådløse enheter får maks fart på nettverket.

Raskt trådløst nettverk

Netgear Nighthawk R7800 gir deg et superraskt nettverk. Du kan få trådløse hastigheter opptil 2,53 Gbit/s. Med Quad Stream-teknologi får du et stabilt trådløst nettverk til alle de tilkoblede enhetene, uten at det går tregt når en spiller på nettet mens en annen streamer film i Full HD.

Wave 2 MU-MIMO-teknologi

Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Nighthawk R7800 er ikke dette et problem. Routeren har teknologien Wave 2 MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til rte enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene.

Dynamisk QoS

QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via ruteren. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin.

Smart nettverkslagring

Med to USB 3.0-porter og en eSATA-port kan du enkelt koble til eksterne harddisker og dele innholdet over nettverket. Med den innebygde programvaren Free ReadySHARE® beskytter du dataene dine og tar automatisk backup av filene dine. Routeren har også støtte for DLNA, slik at du kan streame media til en SmartTV eller spillkonsoll.

Kraftig prosessor

Med Netgear Nighthawk R7800 har du nok prosessorkraft til å kjøre alle nettverkstunge programmer. Routeren har en tokjerne 1,7 GHz prosessor som sørger for at alt på nettverket går raskt og effektivt.

229566 229566 Netgear Netgear Nighthawk R7800 R7800-100PES Netgear Nighthawk R7800 er en trådløs router med høy kapasitet og ytelse. Routeren gir deg trådløse hastigheter opp til 2,53 Gbit/s. Den har en rekke smarte teknologier som Wace 2 MU-MIMO, dynamisk QoS og en kraftig prosessor. Dette sørger for at alle de tilkoblede enhetene dine, som mobiltelefoner, nettbrett, Smart-TV-er, PC-er og andre trådløse enheter får maks fart på nettverket. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Raskt trådløst nettverk Netgear Nighthawk R7800 gir deg et superraskt nettverk. Du kan få trådløse hastigheter opptil 2,53 Gbit/s. Med Quad Stream-teknologi får du et stabilt trådløst nettverk til alle de tilkoblede enhetene, uten at det går tregt når en spiller på nettet mens en annen streamer film i Full HD. Wave 2 MU-MIMO-teknologi Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Nighthawk R7800 er ikke dette et problem. Routeren har teknologien Wave 2 MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til rte enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene. Dynamisk QoS QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via ruteren. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin. Smart nettverkslagring Med to USB 3.0-porter og en eSATA-port kan du enkelt koble til eksterne harddisker og dele innholdet over nettverket. Med den innebygde programvaren Free ReadySHARE® beskytter du dataene dine og tar automatisk backup av filene dine. Routeren har også støtte for DLNA, slik at du kan streame media til en SmartTV eller spillkonsoll. Kraftig prosessor Med Netgear Nighthawk R7800 har du nok prosessorkraft til å kjøre alle nettverkstunge programmer. Routeren har en tokjerne 1,7 GHz prosessor som sørger for at alt på nettverket går raskt og effektivt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Router 4,4 7 1390 NOK 1390 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router