Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Gaming-router med unikt kontrollpanel

Netgear Nighthawk Pro Gaming WiFi Router XR700

  Art.nr: 1006048
  • Trådløs hastighet opp til 7,2 Gbit/s
  • 802.11ac trådløs standard
  • 1,7 GHz Dual Core-prosessor
  • 2 stk. USB 3.0 porter
  • 8 stk. Gigabit Ethernet-porter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

4 179,-

Delbetal fra 393,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nighthawk Pro Gaming XR700 er designet for den ultimate gaming opplevelsen. XR700 er bygd med det beste ifra Nighthawk-serien og videreutviklet med den nyeste softwaren. Med XR700 Pro Gaming har man muligheten til å vinne, spille spill uten mye lag og samtidig kunne strømme med den høyeste kvaliteten som mulig.

"Anti-buffer bloat" (ABB)

"Anti-buffer bloat" (ABB) er bare en fingere måte å si at du kan skape en eksakt vei for spilltrafikk. Med hjelp av ABB og XR700s firekjernet prosessor, kan du sortere nettverket og prioritere gamingtrafikk, slik at du skal slippe hakking og tregt internett.

Quality of Service

Nighthawk Pro Gaming XR700 kommer med QoS-funksjonen (Quality of Service) med 1.7 GB quad-core-prosessor som sørger for å prioritere gamingtrafikk, slik at du skal slippe hakking og tregt internett.

Nettverksovervåkning i realtid.

Med Nighthawk XR700 Pro Gaming kan man med hjelp av nettverksovervåkningen ha oversikt over hvilke enheter som er koblet til routeren. Man kan senke eller øke bredbåndshastigheten på hver enkelt enhet eller stenge av de resterende enhetene helt, for å få det beste ut av nettverket når man spiller. XR700 oppdager automatisk online-spill og prioriterer spill-trafikk framfor all annen trafikk, hvilket garanterer mindre lag og en mer stabil spillopplevelse.

Unikt kontrollpanel med total oversikt

Med hjelp av det innebygde kontrollpanelet så kan man selv velge hva som skal vises på startsiden når du går inn på din router. Her kan du skreddersy din egen visning for å få oversikt over båndbredden din, din plass for å optimalisere rekkevidden av spill servere, nettverkshastigheten og mye mer.

Reduser lag med Geo-filter

Nighthawk XR700 Pro Gaming har en funksjon som heter "Geo-filter", dette lar deg konfigurere hvor du er og derfra du kan velge å koble til spill servere nærmest deg. Dette resulterer i at man får mindre lag når man spiller, og på den måten forbedrer man sitt gameplay uten at spillet påvirkes. Med XR700 lagres også de tidligere innstillingene for å optimalisere nettverksbruken. På den måten har du alltid et overtak over fienden i de heteste krigene.

1006048 Netgear Netgear Nighthawk Pro Gaming WiFi Router XR700 XR700-100EUS Nighthawk Pro Gaming XR700 er designet for den ultimate gaming opplevelsen. XR700 er bygd med det beste ifra Nighthawk-serien og videreutviklet med den nyeste softwaren. Med XR700 Pro Gaming har man muligheten til å vinne, spille spill uten mye lag og samtidig kunne strømme med den høyeste kvaliteten som mulig. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> "Anti-buffer bloat" (ABB) "Anti-buffer bloat" (ABB) er bare en fingere måte å si at du kan skape en eksakt vei for spilltrafikk. Med hjelp av ABB og XR700s firekjernet prosessor, kan du sortere nettverket og prioritere gamingtrafikk, slik at du skal slippe hakking og tregt internett. Quality of Service Nighthawk Pro Gaming XR700 kommer med QoS-funksjonen (Quality of Service) med 1.7 GB quad-core-prosessor som sørger for å prioritere gamingtrafikk, slik at du skal slippe hakking og tregt internett. Nettverksovervåkning i realtid. Med Nighthawk XR700 Pro Gaming kan man med hjelp av nettverksovervåkningen ha oversikt over hvilke enheter som er koblet til routeren. Man kan senke eller øke bredbåndshastigheten på hver enkelt enhet eller stenge av de resterende enhetene helt, for å få det beste ut av nettverket når man spiller. XR700 oppdager automatisk online-spill og prioriterer spill-trafikk framfor all annen trafikk, hvilket garanterer mindre lag og en mer stabil spillopplevelse. Unikt kontrollpanel med total oversikt Med hjelp av det innebygde kontrollpanelet så kan man selv velge hva som skal vises på startsiden når du går inn på din router. Her kan du skreddersy din egen visning for å få oversikt over båndbredden din, din plass for å optimalisere rekkevidden av spill servere, nettverkshastigheten og mye mer. Reduser lag med Geo-filter Nighthawk XR700 Pro Gaming har en funksjon som heter "Geo-filter", dette lar deg konfigurere hvor du er og derfra du kan velge å koble til spill servere nærmest deg. Dette resulterer i at man får mindre lag når man spiller, og på den måten forbedrer man sitt gameplay uten at spillet påvirkes. Med XR700 lagres også de tidligere innstillingene for å optimalisere nettverksbruken. På den måten har du alltid et overtak over fienden i de heteste krigene. Router 4,9 122 4179 NOK 4179 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router