Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mobil router for kontoret og på reise

Netgear Nighthawk Mobile Hotspot Router MR1100

  Art.nr: 1004066
  • 2,4" LCD skjerm
  • Vekt: 240g
  • Dual-Band WiFi 2,4GHz / 5GHz
  • Batteritid: Opp til 24 timer aktivt bruk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Abonnement

3 090,-

Delbetal fra 302,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Netgear Nighthawk MR1100 gir rask hastighet for nedlasting, strømming og datadeling. Med sin lette og enkle design passer den perfekt i hjemmet eller på ferie å ha på hytta eller i bilen. Med sin lange batteritid på opp til 24 timer så behøver man ikke tenke på at batteritiden ikke skal holde under reisen.

Ikke bare en mobil hotspot

Nighthawk MR1100 gir deg flere tilkoblingsalternativ gjennom å koble seg opp direkte via mobilnettet, men fungerer også når man kobler til WiFi eller med nettverkskabel for å få den beste tilkoblingen. Du trenger ikke bekymre deg for upassende innhold ettersom funksjonen foreldrekontroll gjør at du kan filtrere innholdet eller internettsider til hver tilkoblet enhet.

I motsetning til offentlig WiFi, tilbyr Nighthawk MR1100 en egen trygghet gjennom sikker tilkobling med et personlig passord, kontroll av tilgang, gjestenettverk og andre sikkerhetstiltak som brannmur og portfiltrering. Det langvarige batteriet kan brukes hele dagen, og kan holde alle dine enheter tilkoblet uten problemer når du reiser mellom forskjellige destinasjoner.

Perfekt reisetilbehør

Enten man er på hotellet eller på camping kan Nighthawk MR1100 holde alle dine enheter tilkoblet, samtidig som du følger med på dine Arlo-overvåkningskameraer som en bærbar basestasjon. Hold øye med dine saker og omgivelser sånn at du kan fokusere på å nyte ferien din.

Nighthawk MR1100 gjør det mulig for bedrifter å være mobile. Fungerer praktisk talt over alt, uansett om det er tilfeldig eller permanent.

1004066 1004066 Netgear Netgear Nighthawk Mobile Hotspot Router MR1100 MR1100-100EUS Netgear Nighthawk MR1100 gir rask hastighet for nedlasting, strømming og datadeling. Med sin lette og enkle design passer den perfekt i hjemmet eller på ferie å ha på hytta eller i bilen. Med sin lange batteritid på opp til 24 timer så behøver man ikke tenke på at batteritiden ikke skal holde under reisen. Ikke bare en mobil hotspot Nighthawk MR1100 gir deg flere tilkoblingsalternativ gjennom å koble seg opp direkte via mobilnettet, men fungerer også når man kobler til WiFi eller med nettverkskabel for å få den beste tilkoblingen. Du trenger ikke bekymre deg for upassende innhold ettersom funksjonen foreldrekontroll gjør at du kan filtrere innholdet eller internettsider til hver tilkoblet enhet. I motsetning til offentlig WiFi, tilbyr Nighthawk MR1100 en egen trygghet gjennom sikker tilkobling med et personlig passord, kontroll av tilgang, gjestenettverk og andre sikkerhetstiltak som brannmur og portfiltrering. Det langvarige batteriet kan brukes hele dagen, og kan holde alle dine enheter tilkoblet uten problemer når du reiser mellom forskjellige destinasjoner. Perfekt reisetilbehør Enten man er på hotellet eller på camping kan Nighthawk MR1100 holde alle dine enheter tilkoblet, samtidig som du følger med på dine Arlo-overvåkningskameraer som en bærbar basestasjon. Hold øye med dine saker og omgivelser sånn at du kan fokusere på å nyte ferien din.Nighthawk MR1100 gjør det mulig for bedrifter å være mobile. Fungerer praktisk talt over alt, uansett om det er tilfeldig eller permanent. Router 4,4 101 3090 NOK 3090 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router