Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Triband-router med ekstrem ytelse og høy hastighet

Linksys EA9500

  Art.nr: 238883
  • Hastigheter opp til 5,3 Gbit/s
  • 2:a gen AC Wi-Fi, MU-MIMO
  • 8 antenner og 8 LAN-porter
  • Trippelbånd
  • Linsys Smart Wifi App
  • Maks 2 stk. per kunde
2 495,-

Delbetal fra 253,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Linkksys  Max-Sream AC5400 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi Router er utviklet for deg som vil ha høy hastighet, sikkerhet og et stabilt produkt. Passer perfekt for gamere, avanserte hjemmebrukere og for de som har flere trådløse produkter koblet til nettverket. 

MU-MIMO gir WiFi til helefamilien

Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Linksys WRT3200ACM er ikke dette et problem. Routeren har teknologien MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til fire enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene.

Smart WiFi

Med appen Smart Wi-Fi får du full kontroll over ditt nettverk, og kan omfatte angi rettigheter for brukerne direkte fra mobilen din uansett hvor du er. Ved å prioritere opplasting og nedlasting hastigheter, kan du sørge for at nettverket alltid er lag-og buffer-fri når du streamer tungt materiale.

Sømløs roaming med Linksys Max-Stream extenders

Vanligvis når vi bruker extenders for å utvide rekkevidden til det trådløse nettverket så dukker extendern opp som et eget nettverk man må koble seg til. Dette er ikke veldig fleksibelt. Derfor har Linksys løst dette ved at externdern kobles inn i samme tilkobling. På denne måten blir ingenting avbrudd, og forbindelsen opprettholdes.

Linksys Linksys EA9500 EA9500-EU Linkksys  Max-Sream AC5400 MU-MIMO Gigabit Wi-Fi Router er utviklet for deg som vil ha høy hastighet, sikkerhet og et stabilt produkt. Passer perfekt for gamere, avanserte hjemmebrukere og for de som har flere trådløse produkter koblet til nettverket.  MU-MIMO gir WiFi til helefamilien Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Linksys WRT3200ACM er ikke dette et problem. Routeren har teknologien MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til fire enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene. Smart WiFi Med appen Smart Wi-Fi får du full kontroll over ditt nettverk, og kan omfatte angi rettigheter for brukerne direkte fra mobilen din uansett hvor du er. Ved å prioritere opplasting og nedlasting hastigheter, kan du sørge for at nettverket alltid er lag-og buffer-fri når du streamer tungt materiale. Sømløs roaming med Linksys Max-Stream extenders Vanligvis når vi bruker extenders for å utvide rekkevidden til det trådløse nettverket så dukker extendern opp som et eget nettverk man må koble seg til. Dette er ikke veldig fleksibelt. Derfor har Linksys løst dette ved at externdern kobles inn i samme tilkobling. På denne måten blir ingenting avbrudd, og forbindelsen opprettholdes. Router 2495 NOK 2495 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router