Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Router med Dual Band og hastigheter opp til 1900 Mbit/s

Linksys EA7500

  Art.nr: 232185
  • 1,4 GHz Dual-Core prosessor
  • Linksys Smart WiFi app
  • Opp til 1900 Mbit/s
  • 3 avtakbare antenner
  • USB 3.0
1 090,-

Delbetal fra 136,- Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Linksys EA7500 kombinerer den nyeste trådløse teknologien 802.11ac Dual-Band WiFi med Gigabit ethernetporter for å gi deg en sømløs og stabil nettverksoppelvelse når du surfer, streamer eller ser på film. 

MU-MIMO-teknologi

Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Linksys EA7500 er ikke dette et problem. Routeren har teknologien MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til tre enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene.

Dual Band - mindre forstyrrelser på nettverket!

Dual band gjør det mulig med overføring på både 2,4 GHz- og 5 GHz-båndet og er perfekt til bl.a. HD-streaming. 5GHz båndet er mer jevnt som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiotjenester som smarttelefoner, nettbrett og andre enheter som benytter seg av 2,4 GHz-båndet. Forstyrrelser på nettetverket kan ellers føre til problemer som begrenset trådløs rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet.

Smart WiFi

Med appen Smart Wi-Fi får du full kontroll over ditt nettverk, og kan omfatte angi rettigheter for brukerne direkte fra mobilen din uansett hvor du er. Ved å prioritere opplasting og nedlasting hastigheter, kan du sørge for at nettverket alltid er lag-og buffer-fri når du streamer tungt materiale.

Tilkoblingsmuligheter

I tillegg til de vanlige Gigabit Ethernet-portene for overføring av data kan du koble til eksterne enheter via USB 3.0-porten. Du kan koble til en lagringsenhet som USB-minne eller en ekstern harddisk, eller en skriver som kan deles mellom brukerne av nettverket.

232185 Linksys Linksys EA7500 EA7500-EU Linksys EA7500 kombinerer den nyeste trådløse teknologien 802.11ac Dual-Band WiFi med Gigabit ethernetporter for å gi deg en sømløs og stabil nettverksoppelvelse når du surfer, streamer eller ser på film.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> MU-MIMO-teknologi Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Linksys EA7500 er ikke dette et problem. Routeren har teknologien MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til tre enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene. Dual Band - mindre forstyrrelser på nettverket! Dual band gjør det mulig med overføring på både 2,4 GHz- og 5 GHz-båndet og er perfekt til bl.a. HD-streaming. 5GHz båndet er mer jevnt som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiotjenester som smarttelefoner, nettbrett og andre enheter som benytter seg av 2,4 GHz-båndet. Forstyrrelser på nettetverket kan ellers føre til problemer som begrenset trådløs rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet. Smart WiFi Med appen Smart Wi-Fi får du full kontroll over ditt nettverk, og kan omfatte angi rettigheter for brukerne direkte fra mobilen din uansett hvor du er. Ved å prioritere opplasting og nedlasting hastigheter, kan du sørge for at nettverket alltid er lag-og buffer-fri når du streamer tungt materiale. Tilkoblingsmuligheter I tillegg til de vanlige Gigabit Ethernet-portene for overføring av data kan du koble til eksterne enheter via USB 3.0-porten. Du kan koble til en lagringsenhet som USB-minne eller en ekstern harddisk, eller en skriver som kan deles mellom brukerne av nettverket. Router 3,2 97 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router