Router med Dual Band og hastigheter opp til 1900 Mbit/s

Linksys EA7500

  Art.nr: 232185
  • 1,4 GHz Dual-Core prosessor
  • Linksys Smart WiFi app
  • Opp til 1900 Mbit/s
  • 3 avtakbare antenner
  • USB 3.0

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 090,-

Delbetal fra 136,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Linksys EA7500 kombinerer den nyeste trådløse teknologien 802.11ac Dual-Band WiFi med Gigabit ethernetporter for å gi deg en sømløs og stabil nettverksoppelvelse når du surfer, streamer eller ser på film. 

MU-MIMO-teknologi

Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Linksys EA7500 er ikke dette et problem. Routeren har teknologien MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til tre enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene.

Dual Band - mindre forstyrrelser på nettverket!

Dual band gjør det mulig med overføring på både 2,4 GHz- og 5 GHz-båndet og er perfekt til bl.a. HD-streaming. 5GHz båndet er mer jevnt som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiotjenester som smarttelefoner, nettbrett og andre enheter som benytter seg av 2,4 GHz-båndet. Forstyrrelser på nettetverket kan ellers føre til problemer som begrenset trådløs rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet.

Smart WiFi

Med appen Smart Wi-Fi får du full kontroll over ditt nettverk, og kan omfatte angi rettigheter for brukerne direkte fra mobilen din uansett hvor du er. Ved å prioritere opplasting og nedlasting hastigheter, kan du sørge for at nettverket alltid er lag-og buffer-fri når du streamer tungt materiale.

Tilkoblingsmuligheter

I tillegg til de vanlige Gigabit Ethernet-portene for overføring av data kan du koble til eksterne enheter via USB 3.0-porten. Du kan koble til en lagringsenhet som USB-minne eller en ekstern harddisk, eller en skriver som kan deles mellom brukerne av nettverket.

232185 Linksys Linksys EA7500 EA7500-EU Linksys EA7500 kombinerer den nyeste trådløse teknologien 802.11ac Dual-Band WiFi med Gigabit ethernetporter for å gi deg en sømløs og stabil nettverksoppelvelse når du surfer, streamer eller ser på film.  *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> MU-MIMO-teknologi Når du kobler mange enheter til routeren samtidig kan det ofte føre til et tregere nettverk. Med Linksys EA7500 er ikke dette et problem. Routeren har teknologien MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opp til tre enheter samtidig. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene. Dual Band - mindre forstyrrelser på nettverket! Dual band gjør det mulig med overføring på både 2,4 GHz- og 5 GHz-båndet og er perfekt til bl.a. HD-streaming. 5GHz båndet er mer jevnt som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiotjenester som smarttelefoner, nettbrett og andre enheter som benytter seg av 2,4 GHz-båndet. Forstyrrelser på nettetverket kan ellers føre til problemer som begrenset trådløs rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet. Smart WiFi Med appen Smart Wi-Fi får du full kontroll over ditt nettverk, og kan omfatte angi rettigheter for brukerne direkte fra mobilen din uansett hvor du er. Ved å prioritere opplasting og nedlasting hastigheter, kan du sørge for at nettverket alltid er lag-og buffer-fri når du streamer tungt materiale. Tilkoblingsmuligheter I tillegg til de vanlige Gigabit Ethernet-portene for overføring av data kan du koble til eksterne enheter via USB 3.0-porten. Du kan koble til en lagringsenhet som USB-minne eller en ekstern harddisk, eller en skriver som kan deles mellom brukerne av nettverket. Router 3,8 99 1090 NOK 1090 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router