Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Router med Dual Band og hastigheter opp til 1200 Mbps

Linksys EA6350

  Art.nr: 245267
 • Linksys Smart WiFi app
 • Opp til 1200 Mbps
 • 4 Gigabit Ethernet porter
 • USB 3.0
 • Gjestenettverk

Internett

På lager (1-5 virkedagers leveringstid)

Fri frakt på ordre over 1000,-. Leveres innen 4 – 6 virkedager.
Gjelder for privatpersoner som handler hos NetOnNet

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Linksys EA6350 AC1200 er utstyrt med Dual Band som gir to trådløse bånd (2,4 GHz og 5 GHz) med datahastigheter opp til N300 Mbps + AC867 Mbps, ideell for krevende oppgaver som videostreaming og online gaming.

Med strålefrming-teknologi, Dual Band og en smart app er dette en idieel router for deg deg som har mange enheter hjemme i form av nettbrett, smarttelefoner og bærbare dataer eller mediaspillere.

Stråleforming-teknologi

Stråleforming fokuserer WiFi signalet direkte på dine smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner i stedet for å sende signalet i en stor pakke. I tillegg bidrar to avtakbare eksterne antenner for å øke signalet. Resultatet er et mer effektivt nettverk med en større rekkevidde.

Når smarttelefonen eller nettbrettet ikke trenger å jobbe så hardt for å motta data, betyr det ikke bare større effektivitet for deg, men har også en lengre batterilevetid for dine tilkoblede enheter.

Dual Band

Ved hjelp av Dual Band teknologi sender ruter trådløse 2,4 GHz og 5,0 GHz-signaler samtidig. Dette er utmerket i en familie hvor mange mennesker bruker internett samtidig. Du kan surfe og lese e-post på 2,4 GHz-båndet og la barna streame HD-filmer eller spille på 5,0 GHz-båndet. Det er også bakoverkompatibel med eksisterende 802.11g- og 802.11a-produkter.

Smart app for full kontroll

Med Linksys Smart Wi-Fi, kan du få tilgang til nettverket når som helst, hvor som helst. Enten ved datamaskinen eller via gratis mobil app tilgjengelig for både iOS og Android, kan du, takket være Smart WiFi:

 • Prioriter enheter eller nettsteder for videostreaming og online gaming
 • Kontrollere upassende eller forstyrrende innhold
 • Overvåking nettverksaktivitet og hastighet
 • Slå på eller av Wi-Fi til alle tilkoblede enheter
 • Opprett en egen, passordbeskyttet gjestenettverk 
 • Sett opp foreldrekontroll


Se også

(1 stk)
 • 802.11ac-standard
 • Opp til 400+867 Mbit/s
 • Dual Band 2,4 & 5GHz

1 049,-

Linksys Linksys EA6350 EA6350-EJ Linksys EA6350 AC1200 er utstyrt med Dual Band som gir to trådløse bånd (2,4 GHz og 5 GHz) med datahastigheter opp til N300 Mbps + AC867 Mbps, ideell for krevende oppgaver som videostreaming og online gaming.Med strålefrming-teknologi, Dual Band og en smart app er dette en idieel router for deg deg som har mange enheter hjemme i form av nettbrett, smarttelefoner og bærbare dataer eller mediaspillere. Stråleforming-teknologi Stråleforming fokuserer WiFi signalet direkte på dine smarttelefoner, nettbrett og bærbare datamaskiner i stedet for å sende signalet i en stor pakke. I tillegg bidrar to avtakbare eksterne antenner for å øke signalet. Resultatet er et mer effektivt nettverk med en større rekkevidde.Når smarttelefonen eller nettbrettet ikke trenger å jobbe så hardt for å motta data, betyr det ikke bare større effektivitet for deg, men har også en lengre batterilevetid for dine tilkoblede enheter. Dual Band Ved hjelp av Dual Band teknologi sender ruter trådløse 2,4 GHz og 5,0 GHz-signaler samtidig. Dette er utmerket i en familie hvor mange mennesker bruker internett samtidig. Du kan surfe og lese e-post på 2,4 GHz-båndet og la barna streame HD-filmer eller spille på 5,0 GHz-båndet. Det er også bakoverkompatibel med eksisterende 802.11g- og 802.11a-produkter. Smart app for full kontroll Med Linksys Smart Wi-Fi, kan du få tilgang til nettverket når som helst, hvor som helst. Enten ved datamaskinen eller via gratis mobil app tilgjengelig for både iOS og Android, kan du, takket være Smart WiFi: Prioriter enheter eller nettsteder for videostreaming og online gamingKontrollere upassende eller forstyrrende innholdOvervåking nettverksaktivitet og hastighetSlå på eller av Wi-Fi til alle tilkoblede enheterOpprett en egen, passordbeskyttet gjestenettverk Sett opp foreldrekontroll Router 799 NOK 799 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Router