Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Google Nest WiFi-ruter med støtte for Mesh

Google Nest WiFi Router - White

  Art.nr: 1012182
  • 802.11ac MU-MIMO Dual-Band
  • Enkel installasjon
  • App for smarttelefon og nettbrett
  • Utvidbar for sterkere og bedre nettverk
  • Gjestenettverk

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Google Nest WiFi er en kraftig ruter som leverer stabil tilkobling og gode hastigheter til hjemmet ditt. Ruteren kan suppleres med såkalte WiFi-utvidelser for å øke dekningen og eliminere døde soner der trådløs tilkobling er dårlig.

Google Nest WiFi fyller hele hjemmet ditt i en stabil WiFi-dekning som kan håndtere opptil 200 tilkoblede enheter samtidig med bare en ruter og ett ekstra wifi-utvidelsesenhet. Med raske hastigheter klarer Google WiFi nesten å streame flere 4K-videoer samtidig. En ruter kan håndtere opptil 200 kvadratmeter, og for hvert punkt du legger til øker den med 150 kvadratmeter.

Google Nest WiFi fyller hele hjemmet ditt i en stabil WiFi-dekning som kan håndtere opptil 200 tilkoblede enheter samtidig med bare en ruter og ett ekstra wifi-utvidelsesenhet.

Enkel installasjon og konfigurasjon

Google Nest WiFi-ruteren kobles til med en Ethernet-kabel (nettverkskabel) direkte til ISP-modemet ditt for å lage et sømløst nettverk der du kan koble så mange WiFi-utvidere du trenger til hjemmet ditt. Hvor mange som trengs, avhengig av hvor stor eiendom du har og hvilke vegger og gulv med tanke på materiale. Vennligst sjekk videoen nedenfor for installasjonshjelp og tips.

Planlegging for bruk

Google Nest WiFi-appen oppretter enkelt grupper av brukere, for eksempel barnas tilkoblede enheter. Du kan enkelt slå av internett for de spesifikke gruppene når du vil, enten gjennom appen eller hvis du også har et ekstra WiFi-punkt, gjennom Google Assistant ved å si "Hei Google, pause barna på internett".

Innebygd Google assistent i WiFi-punktet

WiFi-punktene for Google Nest WiFi har en innebygd høyttaler (ikke ruteren) med Google Assistant, noe som betyr at du har tilgang til assistenten i hvert rom du har satt et WiFi-punkt. Perfekt når du vil kontrollere ditt smart hjem eller bare spørre hvordan været er.

WiFi-punktene for Google Nest WiFi har en innebygd høyttaler (ikke ruteren) med Google Assistant, noe som betyr at du har tilgang til assistenten i hvert rom du har satt et WiFi-punkt.

Lag et mesh-nettverk

Enten du ser Netflix, streamer innhold på soverommet, spiller online spill i kjelleren eller foretar en videosamtale på kjøkkenet, vil du tydeligvis ha rask WiFi i alle rommene. Med nettverk av mesh er dette hva du får.

Utvid WiFi dekkningen med Google sine WiFi-utvidelseenheter slik at de snakker med hverandre og opprett et stort sømløst nettverk sånn at enheten din ikke trenger å veksle mellom dem. Dette betyr at du ikke trenger å avbryte spill eller videosamtaler.

Google Nest WiFi-ruteren er også bakoverkompatibel med den forrige generasjonen Google WiFi enhetene.

1012182 1012182 Google Google Nest WiFi Router - White GA00595-NO Google Nest WiFi er en kraftig ruter som leverer stabil tilkobling og gode hastigheter til hjemmet ditt. Ruteren kan suppleres med såkalte WiFi-utvidelser for å øke dekningen og eliminere døde soner der trådløs tilkobling er dårlig. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Google Nest WiFi fyller hele hjemmet ditt i en stabil WiFi-dekning som kan håndtere opptil 200 tilkoblede enheter samtidig med bare en ruter og ett ekstra wifi-utvidelsesenhet. Med raske hastigheter klarer Google WiFi nesten å streame flere 4K-videoer samtidig. En ruter kan håndtere opptil 200 kvadratmeter, og for hvert punkt du legger til øker den med 150 kvadratmeter. Enkel installasjon og konfigurasjon Google Nest WiFi-ruteren kobles til med en Ethernet-kabel (nettverkskabel) direkte til ISP-modemet ditt for å lage et sømløst nettverk der du kan koble så mange WiFi-utvidere du trenger til hjemmet ditt. Hvor mange som trengs, avhengig av hvor stor eiendom du har og hvilke vegger og gulv med tanke på materiale. Vennligst sjekk videoen nedenfor for installasjonshjelp og tips. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Planlegging for bruk Google Nest WiFi-appen oppretter enkelt grupper av brukere, for eksempel barnas tilkoblede enheter. Du kan enkelt slå av internett for de spesifikke gruppene når du vil, enten gjennom appen eller hvis du også har et ekstra WiFi-punkt, gjennom Google Assistant ved å si "Hei Google, pause barna på internett". Innebygd Google assistent i WiFi-punktet WiFi-punktene for Google Nest WiFi har en innebygd høyttaler (ikke ruteren) med Google Assistant, noe som betyr at du har tilgang til assistenten i hvert rom du har satt et WiFi-punkt. Perfekt når du vil kontrollere ditt smart hjem eller bare spørre hvordan været er. Lag et mesh-nettverk Enten du ser Netflix, streamer innhold på soverommet, spiller online spill i kjelleren eller foretar en videosamtale på kjøkkenet, vil du tydeligvis ha rask WiFi i alle rommene. Med nettverk av mesh er dette hva du får. Utvid WiFi dekkningen med Google sine WiFi-utvidelseenheter slik at de snakker med hverandre og opprett et stort sømløst nettverk sånn at enheten din ikke trenger å veksle mellom dem. Dette betyr at du ikke trenger å avbryte spill eller videosamtaler. Google Nest WiFi-ruteren er også bakoverkompatibel med den forrige generasjonen Google WiFi enhetene. Router 4 1 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router