Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Modem for mobilt 3G bredbånd

D-Link DWM-157

  Art.nr: 201941
  • Ikke operatørlåst
  • Passer til alle data sim-kort på markedet
  • Enkel installasjon
  • Opp til 21,6 mb/s dataoverføring

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

DWM-157 3G HSPA+ USB-adapter gir deg mobil bredbåndstilkobling via din mobile teleoperatør uansett hvor du skulle være. Når du er tilkoblet så kan du jobbe som vanlig, streame media, laste ned filer og sende sms. DWM-157 er ikke operatørlåst og fungerer med alle data SIM-kort uansett operatør.

DWM-157 støtter 3.75G-teknologien, også kalt ”High Speed Uplink Packet Access”(HSUPA), og har kan sende datatrafikk i opp til 21,6 Mbps nedlasting og 5.76Mbps opplasting. Den er også bakoverkompatibel med 3.5G, 3G og 2,5G teknologi.

USB-adapteren er enkel å installere på både Windows- og Mac-systemer. Alle drivere er innebygde i adapteren, dermed blir installasjonen automatisk og enkel. Du kan også bruke DWM-156 som et modem på utvalgte D-Link routere(modellene som har Shareport-teknologi). Det betyr at du kan dele ditt 3G-nettverk med alle brukerne av routeren. Veldig smart å ha for eksempel på hytta.
 

201941 D-Link D-Link DWM-157 DWM-157 DWM-157 3G HSPA+ USB-adapter gir deg mobil bredbåndstilkobling via din mobile teleoperatør uansett hvor du skulle være. Når du er tilkoblet så kan du jobbe som vanlig, streame media, laste ned filer og sende sms. DWM-157 er ikke operatørlåst og fungerer med alle data SIM-kort uansett operatør. DWM-157 støtter 3.75G-teknologien, også kalt ”High Speed Uplink Packet Access”(HSUPA), og har kan sende datatrafikk i opp til 21,6 Mbps nedlasting og 5.76Mbps opplasting. Den er også bakoverkompatibel med 3.5G, 3G og 2,5G teknologi. USB-adapteren er enkel å installere på både Windows- og Mac-systemer. Alle drivere er innebygde i adapteren, dermed blir installasjonen automatisk og enkel. Du kan også bruke DWM-156 som et modem på utvalgte D-Link routere(modellene som har Shareport-teknologi). Det betyr at du kan dele ditt 3G-nettverk med alle brukerne av routeren. Veldig smart å ha for eksempel på hytta.   Router 2,1 7 295 NOK 295 NewCondition Discontinued
  1. Data & Nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router