Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløs router med 2 stk. 5 dBi-antenner

ASUS RT-N12E

  Art.nr: 241332
  • Trådløs N-standard
  • Fire LAN-porter
  • Brannmur
  • Kryptering
  • 2 års garanti

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS RT-N12E er en trådløs router med N-nettverksstandard som gir hjemmet ditt både kablet og trådløs oppkobling til Internett. Fire LAN-porter med hastigheter opptil 100 Mbit/s er perfekt for den stasjonære dataen. Antennene leverer trådløs tilkobling til dine mobile enheter som laptops, smarttelefoner og nettbrett. Selvsagt kan du passordbeskytte ditt trådløse nettverk så ikke naboene får tilgang til enhetene dine.

Trådløs N-standard

ASUS RT-N12E er utstyrt med trådløs N-standard og takler hastigheter opptil 300 Mbit/s. Hastigheten skiller seg meget godt ut mot den eldre standarden med makshastighet på 54 Mbit/s. Foruten bedre hastigheter vil også antennene være betydelig sterkere.

4. stk. LAN-porter

Enkelte ganger ønsker du ikke å benytte deg av det trådløse nettverket på alle enhetene dine. Denne routeren har 4 stk. LAN-porter med en hastighet opptil 100 Mbit/s.

Føl deg trygg

ASUS RT-N12E har en funksjon innebygd i webgrensesnittet som lar deg sette passord på det trådløse nettverket. På den måten vil du kunne forhindre inntrenging i nettverket.

241332 ASUS ASUS RT-N12E 90-IG29002M03-3PA0- ASUS RT-N12E er en trådløs router med N-nettverksstandard som gir hjemmet ditt både kablet og trådløs oppkobling til Internett. Fire LAN-porter med hastigheter opptil 100 Mbit/s er perfekt for den stasjonære dataen. Antennene leverer trådløs tilkobling til dine mobile enheter som laptops, smarttelefoner og nettbrett. Selvsagt kan du passordbeskytte ditt trådløse nettverk så ikke naboene får tilgang til enhetene dine. Trådløs N-standard ASUS RT-N12E er utstyrt med trådløs N-standard og takler hastigheter opptil 300 Mbit/s. Hastigheten skiller seg meget godt ut mot den eldre standarden med makshastighet på 54 Mbit/s. Foruten bedre hastigheter vil også antennene være betydelig sterkere. 4. stk. LAN-porter Enkelte ganger ønsker du ikke å benytte deg av det trådløse nettverket på alle enhetene dine. Denne routeren har 4 stk. LAN-porter med en hastighet opptil 100 Mbit/s. Føl deg trygg ASUS RT-N12E har en funksjon innebygd i webgrensesnittet som lar deg sette passord på det trådløse nettverket. På den måten vil du kunne forhindre inntrenging i nettverket. Router 3,9 36 289 NOK 289 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router