Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Dual Band WiFi 6-router med støtte for AiMesh

ASUS RT-AX56U

  Art.nr: 1011041
  • 802.11ax-standard
  • OFDMA og MU-MIMO teknologi
  • 2x2 Dual-Band (5 GHz - 1201 Mbps)
  • Støtte for AiMesh
  • 4 Gigabit LAN-porter

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 549,-

Delbetal fra 174,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS RT-AX56U er en Dual Band WiFi 6 (802.11ax) router som støtter både MU-MIMO og OFDMA teknologi. Med routeren får du tilgang til Wi-Fi-hastigheter på omtrent 574 Mbps på 2,4 GHz-båndet og 1201 Mbps på 5 GHz-båndet. RT-AX58 har også blitt utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som AiProtection som blokkerer internetttrusler på alle tilkoblede enheter. Routeren er kompatibel med ASUS AiMesh som gir muligheten for sømløs dekning i hele hjemmet.

OFDMA og MU-MIMO teknologi

Med en kombinasjon av OFDMA og MU-MIMO-teknologi gir 802.11ax-standarden opptil 4x større nettverkskapasitet i trafikktette miljøer. Forrige generasjon 802.11ac-standarder kan bare håndtere én enhet om gangen på hver nettverkskanal, mens 802.11ax-standarden med OFDMA-støtte deler hver kanal i små underkanaler, slik at signaler kan overføres til flere enheter samtidig.

WiFi 6 - fremtiden for trådløse nettverk

 ASUS RT-AX56U er fremtidssikret for neste generasjon trådløse nettverk. Med den nye 802ax-standarden er du forberedt på fremtiden for teknologi med raskere WiFi, bedre dekning og forbedret batteritid for tilkoblede enheter. Med 2x2 Dual-Band tilbyr routeren opptil 574 Mbps ved 2,4 GHz og 1201 Mbps ved 5 GHz, noe som er betydelig raskere enn lignende routere med 802.11ac-standard.

Hva er AiMesh?

ASUS-routere er designet for å gi deg best mulig WiFi-dekning og i de fleste tilfeller vil en ASUS-router levere pålitelig WiFi til alle deler av hjemmet ditt. Imidlertid kan WiFi-dekningen din påvirkes av mange faktorer som for eksempel hvordan rommet er designet eller bygningsmaterialer. Hvis hjemmet ditt har steder uten dekning, er ASUS AiMesh svaret.

Omfattende beskyttelse med AiProtection Pro

AiProtection Pro er innebygd i RT-AX56U og gir deg full beskyttelse for hele nettverket. Med AiProtection Pro beskytter du dine tilkoblede enheter mot uautoriserte forsøk på å få tilgang til dine personlige data eller ganske enkelt nettverket ditt. I tillegg har AiProtection Pro en avansert foreldrekontroll med muligheten til å blokkere nettsteder og apper.

1011041 1011041 ASUS ASUS RT-AX56U 90IG05B0-BO3H00 ASUS RT-AX56U er en Dual Band WiFi 6 (802.11ax) router som støtter både MU-MIMO og OFDMA teknologi. Med routeren får du tilgang til Wi-Fi-hastigheter på omtrent 574 Mbps på 2,4 GHz-båndet og 1201 Mbps på 5 GHz-båndet. RT-AX58 har også blitt utstyrt med sikkerhetsfunksjoner som AiProtection som blokkerer internetttrusler på alle tilkoblede enheter. Routeren er kompatibel med ASUS AiMesh som gir muligheten for sømløs dekning i hele hjemmet. OFDMA og MU-MIMO teknologi Med en kombinasjon av OFDMA og MU-MIMO-teknologi gir 802.11ax-standarden opptil 4x større nettverkskapasitet i trafikktette miljøer. Forrige generasjon 802.11ac-standarder kan bare håndtere én enhet om gangen på hver nettverkskanal, mens 802.11ax-standarden med OFDMA-støtte deler hver kanal i små underkanaler, slik at signaler kan overføres til flere enheter samtidig. WiFi 6 - fremtiden for trådløse nettverk  ASUS RT-AX56U er fremtidssikret for neste generasjon trådløse nettverk. Med den nye 802ax-standarden er du forberedt på fremtiden for teknologi med raskere WiFi, bedre dekning og forbedret batteritid for tilkoblede enheter. Med 2x2 Dual-Band tilbyr routeren opptil 574 Mbps ved 2,4 GHz og 1201 Mbps ved 5 GHz, noe som er betydelig raskere enn lignende routere med 802.11ac-standard. Hva er AiMesh? ASUS-routere er designet for å gi deg best mulig WiFi-dekning og i de fleste tilfeller vil en ASUS-router levere pålitelig WiFi til alle deler av hjemmet ditt. Imidlertid kan WiFi-dekningen din påvirkes av mange faktorer som for eksempel hvordan rommet er designet eller bygningsmaterialer. Hvis hjemmet ditt har steder uten dekning, er ASUS AiMesh svaret. Omfattende beskyttelse med AiProtection Pro AiProtection Pro er innebygd i RT-AX56U og gir deg full beskyttelse for hele nettverket. Med AiProtection Pro beskytter du dine tilkoblede enheter mot uautoriserte forsøk på å få tilgang til dine personlige data eller ganske enkelt nettverket ditt. I tillegg har AiProtection Pro en avansert foreldrekontroll med muligheten til å blokkere nettsteder og apper. Router 3,8 12 1549 NOK 1549 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router