Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Rask Dual Band-router med smarte gaming-funksjoner

ASUS RT-AC86U

  Art.nr: 1008841
  • Opptil 2917 Mbit/s
  • ASUS AiMesh og Adaptive QoS
  • MU-MIMO-teknologi
  • Større rekkevidde
  • ASUS Router-app

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS RT-AC86U er en utrolig rask router som passer perfekt til for eksempel online spilling, og lar deg ta del i WiFi-hastigheter opptil 2917 Mbit/s. Den har også blitt utrustet med MU-MIMO-teknologi, hvilket gjør at flere enheter kan kommunisere med routeren samtidig istedenfor en og en. Du får tilgang til flere gaming-funksjoner og du kan til og med tildele full dedikert båndbredde for spill med gamers solo-modus. Ta del av lav latens overalt i hjemmet ditt.

Lynraskt WiFi

Uansett om du spiller online elelr strømmer i 4K UHD skal du ikke behøve å akseptere lagging eller buffring. Med NitroQAM-teknologien (1024-QAM) får du Quad-Stream-hastigheter (4 x 4) på 5 GHz og opptil 2167 Mbit/s. Og totalt kan RT-AC86U håndtere hele 2917 Mbit/s.

ASUS AiMesh

AiMesh er en innovativ routerfunksjon som gjør at du kan kombinere flere ASUS-routere for å skape ett mesh-nettverk. Har du to eller flere AiMesh-kompatible routere fra ASUS kan de jobbe sammen som en enhet.

MU-MIMO-teknologien

Den effektive MU-MIMO-teknologien gjør at RT-AC86 klarer å koble til flere MU-MIMO-kompatible klienter med hver klients maksimale hastighet på samme tid. Dette betyr at når brukerne legger til flere MU-MIMO-aktiverte enheter, så økes routerens kapasitet - og gir alle brukerne den beste mulige Internettopplevelsen. Til forskjell fra standardversjonen av MIMO der separate enheter må vente på sin tur.

Adaptive QoS

Vil du frigjøre mer båndbredde for spillene dine? Bruk Adaptive QoS, så kan du prioritere spillpakker og spillaktiviteter. Du kan til og med legge beslag på hele båndbredden i en-spiller-modus, hvilket gjør RT-AC86U til den perfekte partneren når du vil kunne spille med korte ventetider.

Større rekkevidde

Takket være ASUS innovative antenner og den nye Range Boost-teknologien har de lykkes med å forbedre både WiFi-dekningen og signalet vesentlig. Med AiRadar kan enheten fokusere bedre på WiFi-signalet, hvilket gjør nettverksttilkoblingen raskere, tydeligere og sterkere.

ASUS Router-app

Nå kan du ha full kontroll på nettverket ditt via en smidig app i din smarttelefon. ASUS Router-appen er brukervennlig og gjør at du kan gjøre det meste uten å engang starte datamaskinen.

1008841 1008841 ASUS ASUS RT-AC86U 90IG0401-BM3000 ASUS RT-AC86U er en utrolig rask router som passer perfekt til for eksempel online spilling, og lar deg ta del i WiFi-hastigheter opptil 2917 Mbit/s. Den har også blitt utrustet med MU-MIMO-teknologi, hvilket gjør at flere enheter kan kommunisere med routeren samtidig istedenfor en og en. Du får tilgang til flere gaming-funksjoner og du kan til og med tildele full dedikert båndbredde for spill med gamers solo-modus. Ta del av lav latens overalt i hjemmet ditt. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Lynraskt WiFi Uansett om du spiller online elelr strømmer i 4K UHD skal du ikke behøve å akseptere lagging eller buffring. Med NitroQAM-teknologien (1024-QAM) får du Quad-Stream-hastigheter (4 x 4) på 5 GHz og opptil 2167 Mbit/s. Og totalt kan RT-AC86U håndtere hele 2917 Mbit/s. ASUS AiMesh AiMesh er en innovativ routerfunksjon som gjør at du kan kombinere flere ASUS-routere for å skape ett mesh-nettverk. Har du to eller flere AiMesh-kompatible routere fra ASUS kan de jobbe sammen som en enhet. MU-MIMO-teknologien Den effektive MU-MIMO-teknologien gjør at RT-AC86 klarer å koble til flere MU-MIMO-kompatible klienter med hver klients maksimale hastighet på samme tid. Dette betyr at når brukerne legger til flere MU-MIMO-aktiverte enheter, så økes routerens kapasitet - og gir alle brukerne den beste mulige Internettopplevelsen. Til forskjell fra standardversjonen av MIMO der separate enheter må vente på sin tur. Adaptive QoS Vil du frigjøre mer båndbredde for spillene dine? Bruk Adaptive QoS, så kan du prioritere spillpakker og spillaktiviteter. Du kan til og med legge beslag på hele båndbredden i en-spiller-modus, hvilket gjør RT-AC86U til den perfekte partneren når du vil kunne spille med korte ventetider. Større rekkevidde Takket være ASUS innovative antenner og den nye Range Boost-teknologien har de lykkes med å forbedre både WiFi-dekningen og signalet vesentlig. Med AiRadar kan enheten fokusere bedre på WiFi-signalet, hvilket gjør nettverksttilkoblingen raskere, tydeligere og sterkere. ASUS Router-app Nå kan du ha full kontroll på nettverket ditt via en smidig app i din smarttelefon. ASUS Router-appen er brukervennlig og gjør at du kan gjøre det meste uten å engang starte datamaskinen. Router 5 3 1490 NOK 1490 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router