Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Høyhastighetsrouter fra ASUS

ASUS RT-AC68U

  Art.nr: 206701
  • ASUS RT-AC68U leverer opptil utrolig 1900 Mbps
  • 1300 Mbps på 5 GHz-båndet
  • 600 Mbps på 2,4 GHz-båndet
  • 802.11ac nettverksstandard
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 149,-

Delbetal fra 141,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Nykommeren heter Asus RT-68U og leverer opptil utrolig 1900 Mbps. Båndbredden er fordelt med 1300 Mbps på 5 GHz-båndet og 600 Mbps på 2,4 GHz-båndet. 802.11ac er den nyeste og raskeste standarden som gir deg utrolig kvalitet og hastighet for deg som liker å f.eks. laste ned, streame HD-filmer eller spille online-spill raskt og med høy kvalitet.

Forbedret dekning og stabilitet

ASUS Ai Radar gir en sterkere trådløs tilkobling på en smart måte. Ved å forsterke signalet kraftig i retning av der de trådløse enhetene befinner seg, i stedet for å sende signalene til hele den trådløse sonen får du er mer stabilt signal.

Smart USB-tilkobling

Med USB 3.0 overfører du data opp til ti ganger raskere sammenlignet med USB 2.0. Routeren har to USB-porter hvor du kan koble til en ekstern harddisk eller skriver og dele dette over nettverket. Kobler du til et 3G/4G-modem kan du også dele denne tilkoblingen dersom du ikke har internett tilgjengelig.

Brukervennlig grensesnitt

RT-AC67U kommer med det forbedrede grafiske grensesnittet ASUSWRT. Dette gir en enkel og oversiktlig tilgang til nettleserbasert grensesnitt. Med en enkel installasjonsprosess er routeren klar til bruk på 30 sekund gjennom tre enkle steg. ASUSWRT har også en mengde avanserte innstillinger, slik at du kan sette opp nettverket akkurat på den måten du selv ønsker.

Lag din egen personlige sky

ASUS AiCloud er en utrolig smart skytjeneste som gir deg tilgang til filene dine fra enhver enheter, uansett hvor du befinner deg enten du bruker Android eller iOS.

Det har aldri vært enklere å få tilgang til lagrede dokumenter, bilder og video. Ente du sitter hjemme i sofaen eller er på tur vil du enkelt kunne finne frem og dele dine lagrede filer. AiCloud fungerer med både Android og iOS slik at du kan utnytte delingstjenesten uavhengig om du sitter på en Windows- eller Mac-maskin.

Installasjonen er rask og enkel. Du kan til og med koble til en ekstern harddisk via USB for å dele innholdet med alle som er koblet til samme nettverk.

206701 206701 ASUS ASUS RT-AC68U 90IG00C0-BU2000 Nykommeren heter Asus RT-68U og leverer opptil utrolig 1900 Mbps. Båndbredden er fordelt med 1300 Mbps på 5 GHz-båndet og 600 Mbps på 2,4 GHz-båndet. 802.11ac er den nyeste og raskeste standarden som gir deg utrolig kvalitet og hastighet for deg som liker å f.eks. laste ned, streame HD-filmer eller spille online-spill raskt og med høy kvalitet. Forbedret dekning og stabilitet ASUS Ai Radar gir en sterkere trådløs tilkobling på en smart måte. Ved å forsterke signalet kraftig i retning av der de trådløse enhetene befinner seg, i stedet for å sende signalene til hele den trådløse sonen får du er mer stabilt signal. Smart USB-tilkobling Med USB 3.0 overfører du data opp til ti ganger raskere sammenlignet med USB 2.0. Routeren har to USB-porter hvor du kan koble til en ekstern harddisk eller skriver og dele dette over nettverket. Kobler du til et 3G/4G-modem kan du også dele denne tilkoblingen dersom du ikke har internett tilgjengelig. Brukervennlig grensesnitt RT-AC67U kommer med det forbedrede grafiske grensesnittet ASUSWRT. Dette gir en enkel og oversiktlig tilgang til nettleserbasert grensesnitt. Med en enkel installasjonsprosess er routeren klar til bruk på 30 sekund gjennom tre enkle steg. ASUSWRT har også en mengde avanserte innstillinger, slik at du kan sette opp nettverket akkurat på den måten du selv ønsker. Lag din egen personlige sky ASUS AiCloud er en utrolig smart skytjeneste som gir deg tilgang til filene dine fra enhver enheter, uansett hvor du befinner deg enten du bruker Android eller iOS.Det har aldri vært enklere å få tilgang til lagrede dokumenter, bilder og video. Ente du sitter hjemme i sofaen eller er på tur vil du enkelt kunne finne frem og dele dine lagrede filer. AiCloud fungerer med både Android og iOS slik at du kan utnytte delingstjenesten uavhengig om du sitter på en Windows- eller Mac-maskin.Installasjonen er rask og enkel. Du kan til og med koble til en ekstern harddisk via USB for å dele innholdet med alle som er koblet til samme nettverk. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Router 4,7 82 1149 NOK 1149 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Router