Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Kraftig router med hastighet opp til 1167 Mbit/s

ASUS RT-AC1200

  Art.nr: 1004203
 • USB 2.0
 • 802.11ac-standard
 • Dual-Band 2,4 & 5 Ghz
 • Opp til 1167 Mbit/s
 • 4 Gigabit LAN-porter
 • Maks 4 stk. per kunde
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Asus RT-AC1200 Dual-band Wireless AC1200 router er en verdifull og lett anvendelig oppgradering av ditt hjemmenettverk. Det gir deg lynraskt 802.11ac WiFi-teknologi på bare tre enkle steg for å komme igang. ASUS AiPlayer lar deg strømme musikk fra en tilkoblet USB-lagringsenhet og med Dual-band kan du koble til alle enheter på nettverket og få en hastighet opp til 300 Mbps for 2,4 GHz-enheter og opp til 867 Mbps for 5 GHz enheter.

Enkel 3-stegs installasjon

Bruk din laptop, nettbrett eller stasjonære PC for å sette opp din ASUS-router uten problemer med tre enkle steg. Bare koble til kablene i routeren, åpne en nettleser og følg instruksjonsguiden for å koble deg på Internett på kort tid.

Overvåk og begrens internettilgangen for alle brukere

Avansert foreldrekontroll hjelper deg å beskytte dine barn mot upassende innhold på Internett.  Du kan begrense internettilgangen til hver enkelt enhet ved å bruke skjemalagde tidsgrenser.

Ta kontroll over mediene dine med trådløs streaming

Med ASUS AiPlayer-appen blir RT-AC1200 ditt nettverks mediahub. Du kan lagre all din musikk, videoklipp og bilder i det inkluderte USB-minnet og strømme det trådløst til hvilken mobile enhet som helst. Nyt dine samlinger av bilder og filmer i hvilket som helst rom.

Mer lagringsplass på ditt hjemmenettverk

Gjør RT-AC1200 til hjemmets media- og filsenter. Med USB 2.0 kan du koble til eksterne lagringsenheter og strømme media eller filer ut til ditt nettverk. Takket være denne funksjonen er det enklere enn noen gang å få tilgang til, eller lagre filer og media på nettverket.

Se også

(1 stk)
 • 802.11ac-standard
 • Opp til 400+867 Mbit/s
 • Dual Band 2,4 & 5GHz

779,-

Se også

(1 stk)
 • 802.11ac-standard
 • Opp til 400+867 Mbit/s
 • Dual Band 2,4 & 5GHz

779,-

ASUS ASUS RT-AC1200 90IG0211-BU2D00 Asus RT-AC1200 Dual-band Wireless AC1200 router er en verdifull og lett anvendelig oppgradering av ditt hjemmenettverk. Det gir deg lynraskt 802.11ac WiFi-teknologi på bare tre enkle steg for å komme igang. ASUS AiPlayer lar deg strømme musikk fra en tilkoblet USB-lagringsenhet og med Dual-band kan du koble til alle enheter på nettverket og få en hastighet opp til 300 Mbps for 2,4 GHz-enheter og opp til 867 Mbps for 5 GHz enheter. Enkel 3-stegs installasjon Bruk din laptop, nettbrett eller stasjonære PC for å sette opp din ASUS-router uten problemer med tre enkle steg. Bare koble til kablene i routeren, åpne en nettleser og følg instruksjonsguiden for å koble deg på Internett på kort tid. Overvåk og begrens internettilgangen for alle brukere Avansert foreldrekontroll hjelper deg å beskytte dine barn mot upassende innhold på Internett.  Du kan begrense internettilgangen til hver enkelt enhet ved å bruke skjemalagde tidsgrenser. Ta kontroll over mediene dine med trådløs streaming Med ASUS AiPlayer-appen blir RT-AC1200 ditt nettverks mediahub. Du kan lagre all din musikk, videoklipp og bilder i det inkluderte USB-minnet og strømme det trådløst til hvilken mobile enhet som helst. Nyt dine samlinger av bilder og filmer i hvilket som helst rom. Mer lagringsplass på ditt hjemmenettverk Gjør RT-AC1200 til hjemmets media- og filsenter. Med USB 2.0 kan du koble til eksterne lagringsenheter og strømme media eller filer ut til ditt nettverk. Takket være denne funksjonen er det enklere enn noen gang å få tilgang til, eller lagre filer og media på nettverket. Router 5 1 399 NOK 399 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Router