2 st powerline for å dele nettverk

TP-Link TL-PA4010KIT

  Art.nr: 238926
 • Startpakke med 2 stk. Homeplug AV powerline
 • 500 Mbit/s dataoverføringshastighet
 • Enkel å installere
 • Liten og kompakt

Internett

Kun i lagershop

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link TL-PA4010KIT er en startpakke med to powerline-adaptere som gjør det enkelt å dele stabil og trådløs nettverksforbindelser til en annen del av huset. Bare sett inn de små adapteren i hvert stikkontakt, slik at du enkelt og raskt har en internettilkobling med en hastighet på opptil 500 Mbit / s.

Nettverk i hele huset

Uansett om du bor i villa eller i leilighet er powerline en praktisk løsning for å få internettoppkoblingen til et annet rom eller etasje enn der modemet står.
Koble den ene TL-PA4010 til modemet/routeren og plasser den i et nærliggende vegguttak. Plasser deretter den andre i vegguttaket i det rommet der du ønsker å få tilgang til nettverket og koble til dine smarte TV-apparater, spillkonsoller, PC-er og nettverkskoblede lagringsenheter for stabile Gigabit-hastigheter uten å dra lange kabler i huset. TP-Link TL-PA4010 benytter seg av de eksisterende kablene i veggene for å transportere nettverkssignal gjennom huset. Du får direkte tilgang til nettverket med betydelig kortere kabler og taper mindre nettverkshastighet.
Hver adapter har en Ethernet-port som støtter en nettverksoverføring på opptil 500 Mbit / s, noe som gir deg stabil dataoverføring for HD-streaming, online spill og nedlastning av større filer.

Utrolig liten

Adapterne er veldig liten, mindre enn et kredittkort. Dette betyr at de ikke dekker begge stikkontaktene i uttaket.

Enkel installation

Trykk på Par-knappen på adapteren for å opprette en sikker og bekymringsfri forbindelse med 128-biters AES-kryptering for nettverkssikkerhet og databeskyttelse.

Se også

(50 stk)
 • Opptil 500 Mbit/s
 • 1x WiFi-adapter medfølger
 • 1x ethernet-adapter medfølger

589,-

Se også

(50 stk)
 • Opptil 500 Mbit/s
 • 1x WiFi-adapter medfølger
 • 1x ethernet-adapter medfølger

589,-

238926 TP-Link TP-Link TL-PA4010KIT TL-PA4010KIT TP-Link TL-PA4010KIT er en startpakke med to powerline-adaptere som gjør det enkelt å dele stabil og trådløs nettverksforbindelser til en annen del av huset. Bare sett inn de små adapteren i hvert stikkontakt, slik at du enkelt og raskt har en internettilkobling med en hastighet på opptil 500 Mbit / s. Nettverk i hele huset Uansett om du bor i villa eller i leilighet er powerline en praktisk løsning for å få internettoppkoblingen til et annet rom eller etasje enn der modemet står. Koble den ene TL-PA4010 til modemet/routeren og plasser den i et nærliggende vegguttak. Plasser deretter den andre i vegguttaket i det rommet der du ønsker å få tilgang til nettverket og koble til dine smarte TV-apparater, spillkonsoller, PC-er og nettverkskoblede lagringsenheter for stabile Gigabit-hastigheter uten å dra lange kabler i huset. TP-Link TL-PA4010 benytter seg av de eksisterende kablene i veggene for å transportere nettverkssignal gjennom huset. Du får direkte tilgang til nettverket med betydelig kortere kabler og taper mindre nettverkshastighet.Hver adapter har en Ethernet-port som støtter en nettverksoverføring på opptil 500 Mbit / s, noe som gir deg stabil dataoverføring for HD-streaming, online spill og nedlastning av større filer. Utrolig liten Adapterne er veldig liten, mindre enn et kredittkort. Dette betyr at de ikke dekker begge stikkontaktene i uttaket. Enkel installation Trykk på Par-knappen på adapteren for å opprette en sikker og bekymringsfri forbindelse med 128-biters AES-kryptering for nettverkssikkerhet og databeskyttelse. Powerline 4,2 37 399 NOK 399 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Powerline