Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Internt nettverkskort med WiFi 6 og Bluetooth 5

TP-Link AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Adapter

  Art.nr: 1010172
  • Opptil 574+2402 Mbps
  • Trådløs 802.11ax-standard
  • PCI-Express
  • Dual-Band og MU-MIMO
  • Optimalisert for gaming

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link Archer AX3000 er et internt nettverkskort til din stasjonære PC. WiFi 6 gir ekstreme hastigheter, ultralav latens og uavbrytt oppkobling til routeren din. Nettverkskortet er designet for gaming og gjør den trådløse spillopplevelsen din enda bedre enn tidligere. 

Lav latens, perfekt for gaming

Latens, eller ms, er den tiden det tar datamaskinen å sende informasjon til spillets server og få svar tilbake for å avgjøre hva som skal skje i neste øyeblikk. For en gamer er det derfor viktig å ha så lav latens som mulig, pluss kjapp WiFi og en rask router. 

Med WiFi 6 reduseres latensen med inntil 75% sammenlignet med WiFi 5. Dette sikrer deg en så perfekt oppkobling som mulig når du spiller sanntidsspill eller VR online.

Med WiFi 6 reduseres latensen med inntil 75%.

Bedre dekning med eksterne antenner

Antennene er montert på en magnetisk base for at du skal kunne feste dem på kabinettet eller andre overflater. Med to Multi-directional-antenner får du knallbra dekning og en rask og stabil oppkobling. 

 Med to Multi-directional-antenner får du knallbra dekning og en rask og stabil oppkobling.

Bluetooth 5

TP-Link Archer AX3000 er kompatibel med Bluetooth 5-teknologien, som er dobbelt så rask og har fire ganger så god dekning som Bluetooth 4.2. Du kan koble til så mange enheter du ønsker; høyttalere, mus, hodetelefoner, håndkontrollere og annet.

Med Bluetooth 5 kan du koble til så mange enheter du ønsker.

Enda høyere sikkerhet

WPA3 gir deg en svært sikker og individualisert kryptering for personlige passord, og beskytter nettverket ditt fra trådløs hacking. Hold alltid nettverket ditt sikkert mens du spiller online. 

WPA3 gir et svært høyt sikkerhetsnivå.
1010172 1010172 TP-Link TP-Link AX3000 Wi-Fi 6 Bluetooth 5.0 PCIe Adapter Archer TX3000E TP-Link Archer AX3000 er et internt nettverkskort til din stasjonære PC. WiFi 6 gir ekstreme hastigheter, ultralav latens og uavbrytt oppkobling til routeren din. Nettverkskortet er designet for gaming og gjør den trådløse spillopplevelsen din enda bedre enn tidligere.  Lav latens, perfekt for gaming Latens, eller ms, er den tiden det tar datamaskinen å sende informasjon til spillets server og få svar tilbake for å avgjøre hva som skal skje i neste øyeblikk. For en gamer er det derfor viktig å ha så lav latens som mulig, pluss kjapp WiFi og en rask router.  Med WiFi 6 reduseres latensen med inntil 75% sammenlignet med WiFi 5. Dette sikrer deg en så perfekt oppkobling som mulig når du spiller sanntidsspill eller VR online. Bedre dekning med eksterne antenner Antennene er montert på en magnetisk base for at du skal kunne feste dem på kabinettet eller andre overflater. Med to Multi-directional-antenner får du knallbra dekning og en rask og stabil oppkobling.  Bluetooth 5 TP-Link Archer AX3000 er kompatibel med Bluetooth 5-teknologien, som er dobbelt så rask og har fire ganger så god dekning som Bluetooth 4.2. Du kan koble til så mange enheter du ønsker; høyttalere, mus, hodetelefoner, håndkontrollere og annet. Enda høyere sikkerhet WPA3 gir deg en svært sikker og individualisert kryptering for personlige passord, og beskytter nettverket ditt fra trådløs hacking. Hold alltid nettverket ditt sikkert mens du spiller online.  Nettverkskort 4,5 23 649 NOK 649 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort