Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.
Nyhet

WiFi-adapter med USB-tilkobling for Windows og Mac

TP-Link Archer T3U

  Art.nr: 1016097
  • Dual-band (400 / 867 Mbps)
  • USB 3.0
  • Passer alle USB-A-porter
  • Liten og lett

Internett

Forventet på lager: 03.02.2021
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link Archer T3U AC1300 er en WiFi-adapter med kompakt design til USB-porten. Om datamaskinen din mangler innebygd WiFi, altså et trådløst nettverkskort, er dette den perfekte løsningen for deg. Du setter inn WiFi-adapteren i USB-porten på PC eller Mac og kan i løpet av kort tid koble deg til tilgjengelige WiFi-nettverk.

TP-Link Archer T3U

Dual Band-tilkoblinger

Archer T3U kan kobles til både 5 GHz-bånd og 2,4 GHz-bånd, og håndterer hastigheter opptil 867 Mbps og 400 Mbps respektivt. Ved dual band-tilkobling kan hastigheten som oppnås derfor samles og du kan komme opp i en hastighet på 1,2 Gbps.

USB 3.0 og MU-MIMO gir raske hastigheter

Med integrert MU-MIMO-teknologi fordeles tilgjengelig båndbredde effektivt når flere MU-MIMO-kompatible enheter er koblet til nettverket.

WiFi-adapteren kobles til via USB 3.0 som kan levere hastigheter på opptil 4,8 Gbps. Du kan altså være trygg på at den takler strømming i HD og onlinespilling.

1016097 1016097 TP-Link TP-Link Archer T3U Archer T3U TP-Link Archer T3U AC1300 er en WiFi-adapter med kompakt design til USB-porten. Om datamaskinen din mangler innebygd WiFi, altså et trådløst nettverkskort, er dette den perfekte løsningen for deg. Du setter inn WiFi-adapteren i USB-porten på PC eller Mac og kan i løpet av kort tid koble deg til tilgjengelige WiFi-nettverk.Dual Band-tilkoblingerArcher T3U kan kobles til både 5 GHz-bånd og 2,4 GHz-bånd, og håndterer hastigheter opptil 867 Mbps og 400 Mbps respektivt. Ved dual band-tilkobling kan hastigheten som oppnås derfor samles og du kan komme opp i en hastighet på 1,2 Gbps.USB 3.0 og MU-MIMO gir raske hastigheterMed integrert MU-MIMO-teknologi fordeles tilgjengelig båndbredde effektivt når flere MU-MIMO-kompatible enheter er koblet til nettverket.WiFi-adapteren kobles til via USB 3.0 som kan levere hastigheter på opptil 4,8 Gbps. Du kan altså være trygg på at den takler strømming i HD og onlinespilling. Nettverkskort 249 NOK 249 NewCondition PreOrder
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort