Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

USB-nettverkskort for en raskere trådløs tilkobling

Linksys WUSB6100M

  Art.nr: 232187
  • Dual-band
  • Opptil ac 433 Mbit/s
  • Fungerer med alle WiFi-routere
  • Enkel å installere

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Dette USB-nettverkskortet oppgraderer PC-en din til den nyeste WiFi-standarden. Det betyr at datamaskinen blir en MU-MIMO-enhet og husets WiFi-signaler vil bli mer effektivt fordelt. Resultatet blir mer overgripende dekning samt sterkere signalstyrke.

Dual-band

Nettverkskortet benytter seg av 5 GHz-båndet for å levere hastigheter opptil ac 433 Mbit/s og 2,4 GHz-båndet for hastigheter opptil 150 Mbit/s. Strålformet teknologi sender WiFi-signalet direkte til PC-en fra routeren og gjør at du kan game og streame uten forstyrrelser.

Fungerer med alle WiFi-routere

Linksys WUSB6100M fungerer med alle typer routere og helt sikkert den du allerede har i dag. For optimal ytelse er det dog anbefalt å koble til en MU-MIMO-router.

Enkel å installere

For å nyte den nyeste generasjonen WiFi-tilkobling kobler du nettverkskortet til en USB-port på PC-en. Deretter vil driverrutinene lastes ned automatisk. Det finnes også mulighet for å installere de fra en CD-plate som følger med.

232187 232187 Linksys Linksys WUSB6100M WUSB6100M-EU Dette USB-nettverkskortet oppgraderer PC-en din til den nyeste WiFi-standarden. Det betyr at datamaskinen blir en MU-MIMO-enhet og husets WiFi-signaler vil bli mer effektivt fordelt. Resultatet blir mer overgripende dekning samt sterkere signalstyrke. Dual-band Nettverkskortet benytter seg av 5 GHz-båndet for å levere hastigheter opptil ac 433 Mbit/s og 2,4 GHz-båndet for hastigheter opptil 150 Mbit/s. Strålformet teknologi sender WiFi-signalet direkte til PC-en fra routeren og gjør at du kan game og streame uten forstyrrelser. Fungerer med alle WiFi-routere Linksys WUSB6100M fungerer med alle typer routere og helt sikkert den du allerede har i dag. For optimal ytelse er det dog anbefalt å koble til en MU-MIMO-router. Enkel å installere For å nyte den nyeste generasjonen WiFi-tilkobling kobler du nettverkskortet til en USB-port på PC-en. Deretter vil driverrutinene lastes ned automatisk. Det finnes også mulighet for å installere de fra en CD-plate som følger med. Nettverkskort 3,8 13 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort