Smidig Ethernet-adapter for internettilkobling med kabel

Linksys USB3GIG USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapter

  Art.nr: 1003527
  • USB 3.0
  • Gigabit Ethernet-port
  • Fungerer med Windows og MacOS
  • Enkel installasjon

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Dra fordel av pålitelig og høy kablet Intertnetthastighet med USB Ethernet Adapter Gigabit USB 3.0. Adapteren har en USB 3.0-kontakt i ene enden og en Gigabit Ethernet-port på andre siden, hvilket gjør det enkelt å opprette en kablet Internettilkobling med Macbook Air, Chromebook eller Ultrabook.

Med adapterens USB 3.0 og Gigabit Ethernet-porter får du høy hastighet ved dataoverføringer, hvilket er ideelt for nedlasting av store filer eller til å strømme filmer. 

Perfekt å ta med seg på reisen

Adapteren er den perfekte løsningen for forretningsreisende som trenger en sikker og rask kablet Ethernet-tilkobling på et hotell eller på en konferanse.
Koble USB3GIGs USB 3.0-kontakt til din Macbook Air, Chromebook eller Ultrabook og koble Gigabit Ethernet-porten til en Ethernet-kabel og en ruter. USB3GIG er ideelt for reiser, og har et tynt og fleksibelt design som passer fint i lommen eller vesken. En reiselås beskytter den når den ikke brukes.

1003527 Linksys Linksys USB3GIG USB 3.0 to Gigabit Ethernet Adapter USB3GIG-EJ Dra fordel av pålitelig og høy kablet Intertnetthastighet med USB Ethernet Adapter Gigabit USB 3.0. Adapteren har en USB 3.0-kontakt i ene enden og en Gigabit Ethernet-port på andre siden, hvilket gjør det enkelt å opprette en kablet Internettilkobling med Macbook Air, Chromebook eller Ultrabook. Med adapterens USB 3.0 og Gigabit Ethernet-porter får du høy hastighet ved dataoverføringer, hvilket er ideelt for nedlasting av store filer eller til å strømme filmer.  Perfekt å ta med seg på reisen Adapteren er den perfekte løsningen for forretningsreisende som trenger en sikker og rask kablet Ethernet-tilkobling på et hotell eller på en konferanse.Koble USB3GIGs USB 3.0-kontakt til din Macbook Air, Chromebook eller Ultrabook og koble Gigabit Ethernet-porten til en Ethernet-kabel og en ruter. USB3GIG er ideelt for reiser, og har et tynt og fleksibelt design som passer fint i lommen eller vesken. En reiselås beskytter den når den ikke brukes. Nettverkskort 5 13 199 NOK 199 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort