Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Trådløst PCI-E-nettverkskort med opp til 300 Mbit/s hastighet

ASUS PCE-N15

  Art.nr: 229632
  • WPS-knapp for rask konfigurering
  • Programvare for aksesspunkt
  • Støtte for WEP-, WPA-PSK- og WPA2-PSK

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS PCE-N15 gir deg trådløse hastigheter opp til 300 Mbit/s og sikre krypteringsmetoder med støtte for Støtte for WEP-, WPA-PSK- og WPA2-PSK. Med et enkelt trykk på WPS-knappen kan du koble deg til det trådløse nettverket på en enkel og grei måte.

Enkel installasjon med WPS-knapp

Du trenger ikke å bruke en CD, mus eller tastatur for å installere ASUS PCE-N15. Alt du trenger å gjøre er å trykk på WPS-knappen for en optimal ytelse over nettverket. Dermed kan du koble deg til det trådløse nettverket med tre enkle steg.

Programvare for aksesspunkt

Med programvaren for aksesspunkt kan WLAN-kortet fungere som et virtuelt aksesspunkt. Datamaskinen må være koblet til et nettverk via en nettverkskabel for at kortet skal fungere som et aksesspunkt.

Pakkens innhold

  • Support-CD
  • Garantibevis
  • Lavprofilsfeste
  • 2x antenner
229632 ASUS ASUS PCE-N15 90-IG1U003M00-0PA0- ASUS PCE-N15 gir deg trådløse hastigheter opp til 300 Mbit/s og sikre krypteringsmetoder med støtte for Støtte for WEP-, WPA-PSK- og WPA2-PSK. Med et enkelt trykk på WPS-knappen kan du koble deg til det trådløse nettverket på en enkel og grei måte. Enkel installasjon med WPS-knapp Du trenger ikke å bruke en CD, mus eller tastatur for å installere ASUS PCE-N15. Alt du trenger å gjøre er å trykk på WPS-knappen for en optimal ytelse over nettverket. Dermed kan du koble deg til det trådløse nettverket med tre enkle steg. Programvare for aksesspunkt Med programvaren for aksesspunkt kan WLAN-kortet fungere som et virtuelt aksesspunkt. Datamaskinen må være koblet til et nettverk via en nettverkskabel for at kortet skal fungere som et aksesspunkt. Pakkens innhold Support-CDGarantibevisLavprofilsfeste2x antenner Nettverkskort 2,3 8 249 NOK 249 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort