Trådløst nettverkskort med høy hastighet!

ASUS PCE-AC68

  Art.nr: 196810
  • 802.11ac nettverksstandard
  • 3 stk avtagbare antenner
  • 600+1300 Mbit/s
  • Sterk signalstyrke
  • Flesibel antenneplassering

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS PCE-AC68 er en ny 802.11ac Wi-Fi PCI ekspress-adapter som oppgraderer datamaskinen fra slitsomme nettverkskabler til den nye og utrolig raske nettverksstandarden 802.11ac som klarer opptil 1.3 Gbit/s. I tillegg gir magnetfoten til antennene en fleksibel måte å justere antenneplasseringen på for å motta den høyeste signalstyrken som mulig.

Den raskeste Wi-Fi-standarden: 802.11ac

PCE-AC68 er utstyrt med Broadcom's nye 5. generasjons W-Fi 802.11ac chipset som kommer opp i hastigheter på1.3 Gbit/s på 5 GHz båndet som er tre ganger raskere enn 802.11n Wi-Fi. Samtidig er den fullt bakoverkompatibel med alle eldre Wi-Fi protokoller.

Ingen dødsoner med 150 % bedre dekning! 

Kraftig to-veis overføring og signalforsterkende design gjør at PCE-AC68 dekker opptil 150% sammenlignet med vanlige klientenheter. Den forbedrede rekkevidden eliminerer dødsoner og tilrettelegger for uforstyrret HD-streaming og multiplayer gaming uansett hvor i huset du befinner deg.

Wi-Fi oppgradering for stasjonære datamaskiner

Med PCI Express-grensesnittet kan du koble PCE-AC68 til et hvilket som helst hovedkort som gir datamaskinen umiddelbar 802.11ac Wi-Fi-oppgradering med mulighet for hastigheter opptil 1.3 Gbit/s. Nettverkskortet kobles direkte til hovekortet som gjør at du unngår klønete kabler.

Fleksibel antenneplassering

De tre avtagbare antennene på PCE-AC68 kan plasseres på f.eks kabinettet og den magnetiserte foten gjør at du kan flytte antennene for flere festemuligheter slik at du kan motta den aller beste signalstyrken der du befinner deg.

Aluminium heatsink avleder varme for stabile signaler

Aluminiumet avleder varmen fra chipsetet som tilrettelegger for pålitelig drift. Lavere temperaturer bidrar til stabile signaler og lenger produktlevetid.

196810 ASUS ASUS PCE-AC68 90IG00R0-BM0G00 ASUS PCE-AC68 er en ny 802.11ac Wi-Fi PCI ekspress-adapter som oppgraderer datamaskinen fra slitsomme nettverkskabler til den nye og utrolig raske nettverksstandarden 802.11ac som klarer opptil 1.3 Gbit/s. I tillegg gir magnetfoten til antennene en fleksibel måte å justere antenneplasseringen på for å motta den høyeste signalstyrken som mulig. Den raskeste Wi-Fi-standarden: 802.11ac PCE-AC68 er utstyrt med Broadcom's nye 5. generasjons W-Fi 802.11ac chipset som kommer opp i hastigheter på1.3 Gbit/s på 5 GHz båndet som er tre ganger raskere enn 802.11n Wi-Fi. Samtidig er den fullt bakoverkompatibel med alle eldre Wi-Fi protokoller. Ingen dødsoner med 150 % bedre dekning!  Kraftig to-veis overføring og signalforsterkende design gjør at PCE-AC68 dekker opptil 150% sammenlignet med vanlige klientenheter. Den forbedrede rekkevidden eliminerer dødsoner og tilrettelegger for uforstyrret HD-streaming og multiplayer gaming uansett hvor i huset du befinner deg. Wi-Fi oppgradering for stasjonære datamaskiner Med PCI Express-grensesnittet kan du koble PCE-AC68 til et hvilket som helst hovedkort som gir datamaskinen umiddelbar 802.11ac Wi-Fi-oppgradering med mulighet for hastigheter opptil 1.3 Gbit/s. Nettverkskortet kobles direkte til hovekortet som gjør at du unngår klønete kabler. Fleksibel antenneplassering De tre avtagbare antennene på PCE-AC68 kan plasseres på f.eks kabinettet og den magnetiserte foten gjør at du kan flytte antennene for flere festemuligheter slik at du kan motta den aller beste signalstyrken der du befinner deg. Aluminium heatsink avleder varme for stabile signaler Aluminiumet avleder varmen fra chipsetet som tilrettelegger for pålitelig drift. Lavere temperaturer bidrar til stabile signaler og lenger produktlevetid. Nettverkskort 4,4 47 690 NOK 690 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort