Kraftig nettverkskort til stasjonær PC

ASUS PCE-AC56

  Art.nr: 217735
  • Trådløst 802.11ac-nettverk
  • Antenneadapter medfølger
  • Opp til 400 + 867 Mbit/s
  • Høy signalstyrke
  • AiRadar for bedre rekkevidde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Den raskeste Wi-Fi-standarden: 802.11ac

ASUS PCE-AC56 er utstyrt med Broadcom's nye 5. generasjons W-Fi 802.11ac chipset som kommer opp i hastigheter på1.3 Gbit/s på 5 GHz båndet som er tre ganger raskere enn 802.11n Wi-Fi. Samtidig er den fullt bakoverkompatibel med alle eldre Wi-Fi protokoller.

Fleksibel antenneplassering

De tre avtagbare antennene på ASUS PCE-AC56 kan plasseres på f.eks kabinettet og den magnetiserte foten gjør at du kan flytte antennene for flere festemuligheter slik at du kan motta den aller beste signalstyrken der du befinner deg.

Et sterkere og lengre trådløst nettverk

ASUS Ai Radar gir en sterkere trådløs tilkobling på en smart måte. Ved å forsterke signalet kraftig i retning av der de trådløse enhetene befinner seg, i stedet for å sende signalene til hele den trådløse sonen får du er mer stabilt signal.

Ingen dødsoner med 150 % bedre dekning! 

Kraftig to-veis overføring og signalforsterkende design gjør at PCE-AC68 dekker opptil 150% sammenlignet med vanlige klientenheter. Den forbedrede rekkevidden eliminerer dødsoner og tilrettelegger for uforstyrret HD-streaming og multiplayer gaming uansett hvor i huset du befinner deg.

Wi-Fi oppgradering for stasjonære datamaskiner

Med PCI Express-grensesnittet kan du koble ASUS PCE-AC56 til et hvilket som helst hovedkort som gir datamaskinen umiddelbar 802.11ac Wi-Fi-oppgradering med mulighet for hastigheter opptil 1.3 Gbit/s. Nettverkskortet kobles direkte til hovekortet som gjør at du unngår klønete kabler.

Aluminium heatsink avleder varme for stabile signaler

Aluminiumet avleder varmen fra chipsetet som tilrettelegger for pålitelig drift. Lavere temperaturer bidrar til stabile signaler og lenger produktlevetid.

217735 ASUS ASUS PCE-AC56 90IG00K0-BM0000 Den raskeste Wi-Fi-standarden: 802.11ac ASUS PCE-AC56 er utstyrt med Broadcom's nye 5. generasjons W-Fi 802.11ac chipset som kommer opp i hastigheter på1.3 Gbit/s på 5 GHz båndet som er tre ganger raskere enn 802.11n Wi-Fi. Samtidig er den fullt bakoverkompatibel med alle eldre Wi-Fi protokoller. Fleksibel antenneplassering De tre avtagbare antennene på ASUS PCE-AC56 kan plasseres på f.eks kabinettet og den magnetiserte foten gjør at du kan flytte antennene for flere festemuligheter slik at du kan motta den aller beste signalstyrken der du befinner deg. Et sterkere og lengre trådløst nettverk ASUS Ai Radar gir en sterkere trådløs tilkobling på en smart måte. Ved å forsterke signalet kraftig i retning av der de trådløse enhetene befinner seg, i stedet for å sende signalene til hele den trådløse sonen får du er mer stabilt signal. Ingen dødsoner med 150 % bedre dekning!  Kraftig to-veis overføring og signalforsterkende design gjør at PCE-AC68 dekker opptil 150% sammenlignet med vanlige klientenheter. Den forbedrede rekkevidden eliminerer dødsoner og tilrettelegger for uforstyrret HD-streaming og multiplayer gaming uansett hvor i huset du befinner deg. Wi-Fi oppgradering for stasjonære datamaskiner Med PCI Express-grensesnittet kan du koble ASUS PCE-AC56 til et hvilket som helst hovedkort som gir datamaskinen umiddelbar 802.11ac Wi-Fi-oppgradering med mulighet for hastigheter opptil 1.3 Gbit/s. Nettverkskortet kobles direkte til hovekortet som gjør at du unngår klønete kabler. Aluminium heatsink avleder varme for stabile signaler Aluminiumet avleder varmen fra chipsetet som tilrettelegger for pålitelig drift. Lavere temperaturer bidrar til stabile signaler og lenger produktlevetid. Nettverkskort 4,2 35 549 NOK 549 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Nettverkskort