Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

3-pakning mesh-noder for hele hjemmet ditt

TP-Link Deco M5 AC 1300 Mesh 3-PK

  Art.nr: 1002351
  • 3-pk Mesh-nettverk
  • Rask Quad-Core-prosessor
  • Opptil 1300 Mbps
  • 4 innbygde antenner per enhet
  • Antivirus og QoS

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 290,-

Delbetal fra 236,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

TP-Link Deco M5 AC 1300 Mesh

Deco er en nyskapende WiFi-løsning for hjemmebruk, uansett størrelse eller planløsning i hjemmet ditt så skaper Deco et heldekkende trådløst signal for hele husstanden. Opp til tre Deco enheter samarbeider trådløst og danner et trådløst hjemmenettverk som gjør at du kan går rundt i hele hjemmet med god dekning overalt. Naturligvis går det bra å bare bruke en enhet for et stabilt og kjapt hjemmenettverk, men jo flere man tilkobler jo bedre dekning får man.

TP-Link HomeCare

TP-Link HomeCare gir automatisk en omfattende beskyttelse for alle enheter i ditt nettverk mot angrep fra nettet. Med HomeCare får du også foreldrekontroll, antivirus og QoS. Dessuten er HomeCare alltid på, og jobber stadig med å holde holde nettverket ditt trygt og sikkert.

HomeCare Antivirus

Dette virusprogrammet medfølger Deco og inngår uten ekstra kostnader i 3 år. Etter dette får man tegne nye abonnement eller kjøpe lisenser på årsbasis. Kostnader for dette og mer informasjon finnes på TP-Link's hjemmeside. Den innebygde virusprogrammet filtrerer bort skadelig innhold, forhindrer inntrengning i ditt hjemmenettverk og legger infiserte enheter i karantene.

QoS - Quality Of Service

Med QoS kan du dele ut mer båndbredde til de enheter du bruker mest og mindre til de som kanskje bare benyttes til å surfe med slik at alle enhetene presterer maksimalt. Med Deco appen kan du enkelt stille inn båndbredde-prioritering for streaming, online spill, surfing eller videosamtaler.

TP-Link ART - Adaptive Routing Technology

ART velger automatisk den beste tilkoblingen for alle trådløse enheter i hjemmet ditt, basert på hvor en Deco-enhet er plassert. Hvor du enn er har du alltid den best mulige trådløse dekningen, alt gjennom en og samme SSID (nettverksnavn).

Uansett om det er 2,4 GHz eller 5 GHz produkter så plasserer ART dine enheter på riktig båndbredde basert på enheten og hva du bruker den til. Med ART kan du bevege deg fra rom til rom i hele hjemmet mens du streamer, spiller, laster eller surfer på nettet.

Gratis app for installeringen

Deco er utrolig lett å installere og bruke til og med for nybegynnere. Bare last ned Deco-Appen fra Google Play eller App Store så hjelper den deg med å finne perfekt plassering for enheten samt for installasjonen.

1002351 1002351 TP-Link TP-Link Deco M5 AC 1300 Mesh 3-PK Deco M5(3-Pack) TP-Link Deco M5 AC 1300 Mesh Deco er en nyskapende WiFi-løsning for hjemmebruk, uansett størrelse eller planløsning i hjemmet ditt så skaper Deco et heldekkende trådløst signal for hele husstanden. Opp til tre Deco enheter samarbeider trådløst og danner et trådløst hjemmenettverk som gjør at du kan går rundt i hele hjemmet med god dekning overalt. Naturligvis går det bra å bare bruke en enhet for et stabilt og kjapt hjemmenettverk, men jo flere man tilkobler jo bedre dekning får man. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> TP-Link HomeCare TP-Link HomeCare gir automatisk en omfattende beskyttelse for alle enheter i ditt nettverk mot angrep fra nettet. Med HomeCare får du også foreldrekontroll, antivirus og QoS. Dessuten er HomeCare alltid på, og jobber stadig med å holde holde nettverket ditt trygt og sikkert. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> HomeCare Antivirus Dette virusprogrammet medfølger Deco og inngår uten ekstra kostnader i 3 år. Etter dette får man tegne nye abonnement eller kjøpe lisenser på årsbasis. Kostnader for dette og mer informasjon finnes på TP-Link's hjemmeside. Den innebygde virusprogrammet filtrerer bort skadelig innhold, forhindrer inntrengning i ditt hjemmenettverk og legger infiserte enheter i karantene. QoS - Quality Of Service Med QoS kan du dele ut mer båndbredde til de enheter du bruker mest og mindre til de som kanskje bare benyttes til å surfe med slik at alle enhetene presterer maksimalt. Med Deco appen kan du enkelt stille inn båndbredde-prioritering for streaming, online spill, surfing eller videosamtaler. TP-Link ART - Adaptive Routing Technology ART velger automatisk den beste tilkoblingen for alle trådløse enheter i hjemmet ditt, basert på hvor en Deco-enhet er plassert. Hvor du enn er har du alltid den best mulige trådløse dekningen, alt gjennom en og samme SSID (nettverksnavn).Uansett om det er 2,4 GHz eller 5 GHz produkter så plasserer ART dine enheter på riktig båndbredde basert på enheten og hva du bruker den til. Med ART kan du bevege deg fra rom til rom i hele hjemmet mens du streamer, spiller, laster eller surfer på nettet. Gratis app for installeringen Deco er utrolig lett å installere og bruke til og med for nybegynnere. Bare last ned Deco-Appen fra Google Play eller App Store så hjelper den deg med å finne perfekt plassering for enheten samt for installasjonen. Mesh 4,1 21 2290 NOK 2290 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh