Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Orbi mesh-nettverk med router og satelitt

Netgear Orbi Mesh WiFi System (2-pack) RBK12

  Art.nr: 1010058
 • Dekker områder på opptil 280m²
 • MU-MIMO
 • Inntil 1200 Mbps
 • Dual-Band
 • 802.11ac + 1 Gigabit-port
 • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 479,-

Delbetal fra 168,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Orbi gir deg høye WiFi-hastigheter i hvert minste lille hjørne av hjemmet ditt. Orbi Mesh WiFi System dekker opptil 280 m² og skaper en dedikert trådløs tilkobling til internett via Dual-Band WiFi, og levererer høyeste mulige hastighet uansett hvor mange enheter du har tilkoblet.

Orbi Mesh WiFi System består av en router og en satelitt som fungerer som en extender. Settet er en perfekt løsning for deg som bor i hus eller leilighet der en vanlig, enkelstående router ikke strekker til for å gi deg bra WiFi-dekning i hele hjemmet ditt.

Slik fungerer det

Orbi er veldig enkel å ta i bruk. Pakk ut utstyret av esken, plugg inn ledningene og trykk på på-knappen, så er du klar til å koble til alle enhetene dine enten trådløst eller kablet.

Sømløst nettverk

I vanlige router- og extenderopsett må du bytte nettverk når du flytter deg mellom dem. Med Orbi samles begge meshenhetene til ett og samme nettverk - du kan flytte deg rundt i huset på samme nettverk, og verken musikk, film eller spill blir avbrutt ettersom samme nettverk er tilgjengelig overalt. 

Dual-Band

Dual-Band-teknologien gjør at Orbi Mesh tildeler maks båndbredde til alle tilkoblede enheter - ingen enhet er nedprioritert. Perfekt når det skal strømmes til flere enheter samtidig. 

Superdekning selv i store eneboliger.

Full dekning hjemme

Denne pakken gjør at du kan dekke overflater på inntil 280 m². Selv du som bor i et stort hus eller stor leilighet kan være sikker på at du har WiFi i hver krik og krok, i kjelleren og kanskje til og med i garasjen. 

Last ned appen og få tilgang til alle innstillinger.

Smart App for innstillinger

Hvis du ønsker å gjøre mer avanserte innstillinger ved eller etter innstallasjon så kan du gjøre det via Netgears Android- eller iOS-app. Der kommer du til alle innstillinger og kan skreddersy systemet ditt for å passe deg og familien din perfekt. 

Enkel foreldrekontroll med Circle with Disney

Circle with Disney lar familier håndtere onlineinnhold og -tidsbruk på alle tilkoblede enheter. Alt styres via Circle-appen, der du kan skape unike profiler for hvert familiemedlem og enkelt stille inn følgende:

 • Tidsbegrensning for apper og websider
 • Personlige filternivåer for hvert familiemedlem
 • BedTime for hvert familiemedlem og deres enheter
 • Pause internett for enhet eller bruker med et tastetrykk
 • Håndtere familiens mobile enheter over alle nettverk med Circle Go

Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter

Begge enhetene har den seneste 802.11ac-standarden for raskest mulig WiFi og kompatibilitet med andre enheter. Routeren er også utstyrt med én Gigabit LAN-port for at du skal kunne koble til kablede enheter i hjemmenettverket ditt.

1010058 1010058 Netgear Netgear Orbi Mesh WiFi System (2-pack) RBK12 RBK12-100PES Orbi gir deg høye WiFi-hastigheter i hvert minste lille hjørne av hjemmet ditt. Orbi Mesh WiFi System dekker opptil 280 m² og skaper en dedikert trådløs tilkobling til internett via Dual-Band WiFi, og levererer høyeste mulige hastighet uansett hvor mange enheter du har tilkoblet. Orbi Mesh WiFi System består av en router og en satelitt som fungerer som en extender. Settet er en perfekt løsning for deg som bor i hus eller leilighet der en vanlig, enkelstående router ikke strekker til for å gi deg bra WiFi-dekning i hele hjemmet ditt. Slik fungerer det Orbi er veldig enkel å ta i bruk. Pakk ut utstyret av esken, plugg inn ledningene og trykk på på-knappen, så er du klar til å koble til alle enhetene dine enten trådløst eller kablet. Sømløst nettverk I vanlige router- og extenderopsett må du bytte nettverk når du flytter deg mellom dem. Med Orbi samles begge meshenhetene til ett og samme nettverk - du kan flytte deg rundt i huset på samme nettverk, og verken musikk, film eller spill blir avbrutt ettersom samme nettverk er tilgjengelig overalt.  Dual-Band Dual-Band-teknologien gjør at Orbi Mesh tildeler maks båndbredde til alle tilkoblede enheter - ingen enhet er nedprioritert. Perfekt når det skal strømmes til flere enheter samtidig.  Full dekning hjemme Denne pakken gjør at du kan dekke overflater på inntil 280 m². Selv du som bor i et stort hus eller stor leilighet kan være sikker på at du har WiFi i hver krik og krok, i kjelleren og kanskje til og med i garasjen.  Smart App for innstillinger Hvis du ønsker å gjøre mer avanserte innstillinger ved eller etter innstallasjon så kan du gjøre det via Netgears Android- eller iOS-app. Der kommer du til alle innstillinger og kan skreddersy systemet ditt for å passe deg og familien din perfekt.  Enkel foreldrekontroll med Circle with Disney Circle with Disney lar familier håndtere onlineinnhold og -tidsbruk på alle tilkoblede enheter. Alt styres via Circle-appen, der du kan skape unike profiler for hvert familiemedlem og enkelt stille inn følgende: Tidsbegrensning for apper og websiderPersonlige filternivåer for hvert familiemedlemBedTime for hvert familiemedlem og deres enheterPause internett for enhet eller bruker med et tastetrykkHåndtere familiens mobile enheter over alle nettverk med Circle Go Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter Begge enhetene har den seneste 802.11ac-standarden for raskest mulig WiFi og kompatibilitet med andre enheter. Routeren er også utstyrt med én Gigabit LAN-port for at du skal kunne koble til kablede enheter i hjemmenettverket ditt. Mesh 4,9 7 1479 NOK 1479 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Mesh