Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Ekstra satellitt til Orbi AC3000 for å utvide din WiFi ytterligere

Netgear Orbi AC3000 Satellite (RBS50)

  Art.nr: 245939
  • MU-MIMO
  • Opp til 3000 Mbps
  • Tri-Band
  • 802.11ac
  • Repeater til Orbi AC3000

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.

Denne varen selges kun på internett.

2 590,-

Delbetal fra 261,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Hvis du allerede har Orbi router du får sammen med denne repeater større dekning og rekkevidde til å dekke hele hjemmet, selv rom og steder der du ellers ikke har dekning. Repeateren fungerer som en forlengelse av ruteren der den kobles automatisk og kopiere egenskapene til ruteren.

Miksede hastigheter

Med tri-band sender Orbi maksimalhastighet og båndbredde for alle enheter som er koblet på samme tid uten noen blir lavere prioritet. Perfekt når barna ser film, og voksne trenger å surfe.

Sømløst nettverk

Vanligvis når du har en router og extender trenger å bytte nettverk når du går i mellom dem. Med Orbi du ikke gjør dette fordi det skaper et komplett nettverk slik at du ikke blir avbrutt i musikk, film eller spill når du beveger deg i hjemmet.

Plug and play

Installasjonen er utrolig enkel, og det er nok å trekke ut strømledningen, slå på enheten og trykk på "sync" -knappen på baksiden av satellittrn og også på Orbi ruteren for å koble den til ruteren automatisk.

Hvis du ønsker å lage mer avanserte innstillinger under eller etter installasjonen kan du til din smarttelefonen eller nettbrettet til å laste ned NETGEAR appen for å raskt og enkelt få tilgang til systemet og tilpasse den til å passe inn i enda bedre.

245939 245939 Netgear Netgear Orbi AC3000 Satellite (RBS50) RBS50-100PES Hvis du allerede har Orbi router du får sammen med denne repeater større dekning og rekkevidde til å dekke hele hjemmet, selv rom og steder der du ellers ikke har dekning. Repeateren fungerer som en forlengelse av ruteren der den kobles automatisk og kopiere egenskapene til ruteren. Miksede hastigheter Med tri-band sender Orbi maksimalhastighet og båndbredde for alle enheter som er koblet på samme tid uten noen blir lavere prioritet. Perfekt når barna ser film, og voksne trenger å surfe. Sømløst nettverk Vanligvis når du har en router og extender trenger å bytte nettverk når du går i mellom dem. Med Orbi du ikke gjør dette fordi det skaper et komplett nettverk slik at du ikke blir avbrutt i musikk, film eller spill når du beveger deg i hjemmet. Plug and play Installasjonen er utrolig enkel, og det er nok å trekke ut strømledningen, slå på enheten og trykk på "sync" -knappen på baksiden av satellittrn og også på Orbi ruteren for å koble den til ruteren automatisk. Hvis du ønsker å lage mer avanserte innstillinger under eller etter installasjonen kan du til din smarttelefonen eller nettbrettet til å laste ned NETGEAR appen for å raskt og enkelt få tilgang til systemet og tilpasse den til å passe inn i enda bedre. Mesh 5 686 2590 NOK 2590 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh