Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Router og extender med lang rekkekvidde

Netgear Orbi AC3000 kit (RBK50)

  Art.nr: 238634
  • Dekker opp til 400 m²
  • MU-MIMO
  • Opp til 3000 Mbps
  • Tri-Band
  • 802.11ac + 7 Gigabit-porter
  • Maks 2 stk. per kunde

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 949,-

Delbetal fra 291,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Orbi ™ er den enkleste og smarteste måten å nyte høyhastighets WiFi i hvert hjørne av ditt hjem. Orbi WiFi System kit dekker opp til 400 m² med sterke WiFi-signaler. Systemet bruker Tri-band WiFi som sikrer at du får høyest mulig hastighet uansett hvor mange enheter du har koblet til.

Orbis AC3000 Kit inneholder en ruter og en satellitt som fungerer som en extender. Settet er en perfekt løsning for de som bor i større hus eller leiligheter hvor en standard router ikke er nok for å gi deg god WiFi-dekning i hele hjemmet.

Sømløst nettverk

Vanligvis, når man bruker en extender må man bytte mellom de trådløse nettene i hjemmet. Dette er noe du ikke trenger med Orbit AC3000. Systemet setter opp et komplett nettverk som gjør at du beholder en stabil linje uansett hvor i hjemmet du befinner deg. 

Maksimal hastighet

Med tri-band sender Orbi maksimal hastighet og båndbredde til alle enheter som er koblet på samme tid uten at enkelte enheter blir nedprioritert. Dette er en perfekt løsning om man er flere som benytter internett samtidig med streaming av film, spiller online-spill og surfer på webben. 

Lang rekkevidde

Ruteren kombinert med extenderen gjør at du kan dekke områder opp til 400 m² med lynrask nettdekning. Dette er perfekt om man bor i større hus eller leiligheter med vegger av betong. 

Plug and play

Orbi AC3000 er utrolig lett å sette opp og ta i bruk. Pakk ut delene fra boksen, plugg i kablene, slå den på og trykk på
"synk-knappen på baksiden av routeren og på extenderen. 
Du er nå klar til å koble til enheter i hjemmet enten via kabel eller via trådløst nettverk.

Hvis du ønsker å setet opp AC3000 med mer avanserte innstillinger under eller etter installasjonen kan du laste ned NETGEAR sin app for smarttelefonen eller nettbrettet. her får du raskt og enkelt tilgang til systemet slik at du tilpasse den slik du ønsker.

Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter

Begge enhetene har den nyeste 802.11ac standarden for raskeste WiFi og kompatibilitet med andre enheter. I tillegg er ruteren utstyrt med 3 x Gigabit LAN-porter og extenderen er utstyrt med hele 4 x Gigabit LAN-porter. 

238634 238634 Netgear Netgear Orbi AC3000 kit (RBK50) RBK50-100PES Orbi ™ er den enkleste og smarteste måten å nyte høyhastighets WiFi i hvert hjørne av ditt hjem. Orbi WiFi System kit dekker opp til 400 m² med sterke WiFi-signaler. Systemet bruker Tri-band WiFi som sikrer at du får høyest mulig hastighet uansett hvor mange enheter du har koblet til. Orbis AC3000 Kit inneholder en ruter og en satellitt som fungerer som en extender. Settet er en perfekt løsning for de som bor i større hus eller leiligheter hvor en standard router ikke er nok for å gi deg god WiFi-dekning i hele hjemmet. Sømløst nettverk Vanligvis, når man bruker en extender må man bytte mellom de trådløse nettene i hjemmet. Dette er noe du ikke trenger med Orbit AC3000. Systemet setter opp et komplett nettverk som gjør at du beholder en stabil linje uansett hvor i hjemmet du befinner deg.  Maksimal hastighet Med tri-band sender Orbi maksimal hastighet og båndbredde til alle enheter som er koblet på samme tid uten at enkelte enheter blir nedprioritert. Dette er en perfekt løsning om man er flere som benytter internett samtidig med streaming av film, spiller online-spill og surfer på webben.  Lang rekkevidde Ruteren kombinert med extenderen gjør at du kan dekke områder opp til 400 m² med lynrask nettdekning. Dette er perfekt om man bor i større hus eller leiligheter med vegger av betong.  Plug and play Orbi AC3000 er utrolig lett å sette opp og ta i bruk. Pakk ut delene fra boksen, plugg i kablene, slå den på og trykk på "synk-knappen på baksiden av routeren og på extenderen. Du er nå klar til å koble til enheter i hjemmet enten via kabel eller via trådløst nettverk. Hvis du ønsker å setet opp AC3000 med mer avanserte innstillinger under eller etter installasjonen kan du laste ned NETGEAR sin app for smarttelefonen eller nettbrettet. her får du raskt og enkelt tilgang til systemet slik at du tilpasse den slik du ønsker. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter Begge enhetene har den nyeste 802.11ac standarden for raskeste WiFi og kompatibilitet med andre enheter. I tillegg er ruteren utstyrt med 3 x Gigabit LAN-porter og extenderen er utstyrt med hele 4 x Gigabit LAN-porter.  Mesh 4,9 963 2949 NOK 2949 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh