Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Router med to satellitter for et stabilt nettverk

Netgear Orbi AC2200 Tri-band WiFi Mesh System (3-pack) RBK23

  Art.nr: 1003795
  • Rekkevidde opptil 460 m²
  • MU-MIMO
  • Inntil 2100 Mbps
  • Tri-band
  • 802.11ac & 2 Gigabit-port

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Orbi™ er den enkleste og smarteste måten å kunne nyte av høyhastighets WiFi i hver eneste krok i heimen, som dekker opp til 460 m². Det skaper en dedikert trådløs tilkobling til Internett via Tri-band WiFi og gir høyest mulig hastighet, uansett hvor mange enheter du har koblet til.

Orbi AC2200 inneholder en router og to satellitter som fungerer som en forlenger/extender. Dette pakken er en perfekt løsning for deg som bor i et større hus eller leilighet der den vanlige routeren kanskje ikke strekker til. Med denne vil du oppleve å få god dekning i både kriker og kroker.

Slik funker det

Orbi er utrolig enkel å bruke. Pakk den ut av esken, sett i kablene og skru den på, så er du klar til å koble til alt av enheter du skulle ha i hjemmet.

Problemfritt nettverk

Vanligvis om du har en router og extender koblet på, så trenger du å bytte nettverk når du går i mellom dem. Med Orbi trenger du ikke, fordi det skaper et komplett nettverk slik at du ikke blir avbrutt i musikk, film eller spill hvor enn du beveger deg i heim.

Maks fart

Med Tri-band-teknologi sender Orbi ut maksimal hastighet og båndbredde til samtlige enheter på nettverket uten at det går noe saktere, flere kan være påkoblet uten at det går utover farten.

Lang rekkevidde

Orbi har en rekkevidde som dekker opptil 460 m². Det spiller ingen rolle hvor du oppholder deg i hjemmet, du får like god dekning i kjelleren som i stua, eller kanskje garasjen til og med, uten å miste signalet.

Headline

Dersom du ønsker å få tilgang til og gjøre mer avanserte innstillinger, kan du rett og slett laste ned Netgears app for smarttelefoner og nettbrett ganske enkelt for å kunne skreddersy systemet til din preferanse.

Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter

Alle tre nodene har den nyeste 802.11ac-standarden for raskest mulig WiFi og kompatibilitet med andre enheter. I tillegg er ruteren utstyrt med 1 Gigabit LAN-port som gjør at du kan koble kablede enheter til hjemmenettverket ditt.

1003795 1003795 Netgear Netgear Orbi AC2200 Tri-band WiFi Mesh System (3-pack) RBK23 RBK23-100PES Orbi™ er den enkleste og smarteste måten å kunne nyte av høyhastighets WiFi i hver eneste krok i heimen, som dekker opp til 460 m². Det skaper en dedikert trådløs tilkobling til Internett via Tri-band WiFi og gir høyest mulig hastighet, uansett hvor mange enheter du har koblet til. Orbi AC2200 inneholder en router og to satellitter som fungerer som en forlenger/extender. Dette pakken er en perfekt løsning for deg som bor i et større hus eller leilighet der den vanlige routeren kanskje ikke strekker til. Med denne vil du oppleve å få god dekning i både kriker og kroker. Slik funker det Orbi er utrolig enkel å bruke. Pakk den ut av esken, sett i kablene og skru den på, så er du klar til å koble til alt av enheter du skulle ha i hjemmet. Problemfritt nettverk Vanligvis om du har en router og extender koblet på, så trenger du å bytte nettverk når du går i mellom dem. Med Orbi trenger du ikke, fordi det skaper et komplett nettverk slik at du ikke blir avbrutt i musikk, film eller spill hvor enn du beveger deg i heim. Maks fart Med Tri-band-teknologi sender Orbi ut maksimal hastighet og båndbredde til samtlige enheter på nettverket uten at det går noe saktere, flere kan være påkoblet uten at det går utover farten. Lang rekkevidde Orbi har en rekkevidde som dekker opptil 460 m². Det spiller ingen rolle hvor du oppholder deg i hjemmet, du får like god dekning i kjelleren som i stua, eller kanskje garasjen til og med, uten å miste signalet. Headline Dersom du ønsker å få tilgang til og gjøre mer avanserte innstillinger, kan du rett og slett laste ned Netgears app for smarttelefoner og nettbrett ganske enkelt for å kunne skreddersy systemet til din preferanse. Rask trådløs AC-standard og Gigabit-porter Alle tre nodene har den nyeste 802.11ac-standarden for raskest mulig WiFi og kompatibilitet med andre enheter. I tillegg er ruteren utstyrt med 1 Gigabit LAN-port som gjør at du kan koble kablede enheter til hjemmenettverket ditt. Mesh 4,3 25 2949 NOK 2949 NewCondition Discontinued
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh