Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Google WiFi Dual Band-router med Mesh-nettverk

Google Wifi

  Art.nr: 249498
 • Dual Band
 • App for smartphone og nettbrett
 • Opptil 1200 Mbit/s
 • Mesh-nettverk
 • Gjestenettverk

Denne varen er ikke lenger i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i sortimentet vårt.

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Google WiFi får du både rask og stabil WiFi-tilkobling til hver av enhetene i hjemmet. Google Wifi er en trådløs løsning for hjemmet som brukes med modemet ditt og Internett-leverandøren, slik at du kan streame, laste ned og dele uten problemer.

 • Sterkt nettverk takket være de innebygde smarte funksjonerne
 • Like enkelt å konfigurere som å kontrollere
 • Sikkerheten oppdateres automatisk

Mesh-nettverk

Du kan strømme en HD-film på TV-en på soverommet, spille i kjelleren eller ta en videosamtale på kjøkkenet. Uansett hvor du befinner deg i huset, vil du oppleve rask og stabil WiFi overalt. Dette med Mesh-nettverkset. Legger man til flere Google WiFi-enheter vil de automatisk kommuniserer med hverandre og skape et større trådløst nettverk, slik at enhetene ikke trenger å bytte mellom dem. 

Ettersom vi fortsette å ta med de nyeste og beste gagets hjem, vil du kunne se at de får den tilkoblingen de trenger. Derfor ble google WiFi lansert, for å gi deg den raskeste WiFi i alle rom på alle dine enheter. Du vil ikke oppleve dårlig forbindelse, døde soner eller blinkende lys.  

Hvor mange WiFi punkt er nødvendige?

Uansett størrelse på hjemmet ditt kan du få god dekning med Google WiFi. Har du en liten bolig med et område på opptil 85 m2, er det nok med en enhet. Har du mellom 85-170 m2, trenger du to stykker og over 170 m2, så det anbefales at du har tre punkt for å kunne oppleve optimal signalstyrke og rekkevidde.

Planlegging for bruk av internett og nettverk

Med den Smarte appen kan selv du velge når barna eller gjestene skal ha tilgang til både WiFi og internett. Passer perfekt når det er sengetid, middag eller ved andre anledninger når du ikke vil at barna skal surfe. 

Google WiFi-app

Google Wifi-appen lar deg se hvilke enheter som er koblet til, kjøre hastighetstester, feil søke, konfigurere gjestenettverk og mer.

 • Se hvilke enheter som er tilkoblet og hvor mye båndbredde de bruker.
 • Hold styr på skjermtiden med Wi-Fi-innstillingene for familien. 
 • Blokker automatisk millioner av uønskede nettsteder fra barnets enheter. 
 • Prioritere en enhet for de raskeste hastighetene når det er viktigst, for eksempel Chromecast når du skal se din favorittserie. 
 • Du kan raskt finne og dele passordet via appen, eller opprett et eget nettverk for gjester.

Det krevet internett-tilkobling og en stikkontakt i nærheten. For å kunne laste ned denne appen trenger du en mobil som har Android 4.0 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere kreves for appen.


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned

249498 249498 Google Google Wifi GA00157-NL Med Google WiFi får du både rask og stabil WiFi-tilkobling til hver av enhetene i hjemmet. Google Wifi er en trådløs løsning for hjemmet som brukes med modemet ditt og Internett-leverandøren, slik at du kan streame, laste ned og dele uten problemer. Sterkt nettverk takket være de innebygde smarte funksjonerne Like enkelt å konfigurere som å kontrollere Sikkerheten oppdateres automatisk *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> Mesh-nettverk Du kan strømme en HD-film på TV-en på soverommet, spille i kjelleren eller ta en videosamtale på kjøkkenet. Uansett hvor du befinner deg i huset, vil du oppleve rask og stabil WiFi overalt. Dette med Mesh-nettverkset. Legger man til flere Google WiFi-enheter vil de automatisk kommuniserer med hverandre og skape et større trådløst nettverk, slik at enhetene ikke trenger å bytte mellom dem.  Ettersom vi fortsette å ta med de nyeste og beste gagets hjem, vil du kunne se at de får den tilkoblingen de trenger. Derfor ble google WiFi lansert, for å gi deg den raskeste WiFi i alle rom på alle dine enheter. Du vil ikke oppleve dårlig forbindelse, døde soner eller blinkende lys.   Hvor mange WiFi punkt er nødvendige? Uansett størrelse på hjemmet ditt kan du få god dekning med Google WiFi. Har du en liten bolig med et område på opptil 85 m2, er det nok med en enhet. Har du mellom 85-170 m2, trenger du to stykker og over 170 m2, så det anbefales at du har tre punkt for å kunne oppleve optimal signalstyrke og rekkevidde. Planlegging for bruk av internett og nettverk Med den Smarte appen kan selv du velge når barna eller gjestene skal ha tilgang til både WiFi og internett. Passer perfekt når det er sengetid, middag eller ved andre anledninger når du ikke vil at barna skal surfe.  Google WiFi-app Google Wifi-appen lar deg se hvilke enheter som er koblet til, kjøre hastighetstester, feil søke, konfigurere gjestenettverk og mer. Se hvilke enheter som er tilkoblet og hvor mye båndbredde de bruker.Hold styr på skjermtiden med Wi-Fi-innstillingene for familien. Blokker automatisk millioner av uønskede nettsteder fra barnets enheter. Prioritere en enhet for de raskeste hastighetene når det er viktigst, for eksempel Chromecast når du skal se din favorittserie. Du kan raskt finne og dele passordet via appen, eller opprett et eget nettverk for gjester. Det krevet internett-tilkobling og en stikkontakt i nærheten. For å kunne laste ned denne appen trenger du en mobil som har Android 4.0 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere kreves for appen. Mesh 4,7 7 1590 NOK 1590 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Mesh