Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Google WiFi Dual-Band mesh-nettverk

Google Wifi 3-pack

  Art.nr: 249500
 • 3-pk
 • Dual Band
 • App for smarttelefon og nettbrett
 • Opptil 1200 Mbit/s
 • Mesh-nettverk

Internett

På lager (2-5 virkedagers leveringstid)
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 490,-

Delbetal fra 336,- Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Med Google WiFi får du både rask og stabil WiFi-tilkobling til alle enhetene i hjemmet. Google WiFi er en trådløs løsning for hjemmet som brukes med modemet ditt og Internett-leverandøren, slik at du kan strømme, laste ned og dele uten problemer.

 • Sterkt nettverk takket være de innebygde smarte funksjonene
 • Like enkelt å konfigurere som å kontrollere
 • Sikkerheten oppdateres automatisk

Mesh-nettverk

Du kan strømme en HD-film på TV-en på soverommet, spille i kjelleren eller ta en videosamtale på kjøkkenet. Uansett hvor du befinner deg i huset, vil du oppleve rask og stabil WiFi overalt med dette Mesh-nettverket. Legger man til flere Google WiFi-enheter vil de automatisk kommuniserer med hverandre og skape et større trådløst nettverk, slik at enhetene ikke trenger å bytte mellom dem. 

Ettersom vi fortsetter å ta med de nyeste og beste gadgetene hjem, vil du sikre at de får den tilkoblingen de trenger. Derfor ble google WiFi lansert, for å gi deg den raskeste WiFi i alle rom på alle dine enheter. Du vil ikke oppleve dårlig forbindelse, døde soner eller blinkende lys.  

Hvor mange WiFi punkter er nødvendig?

Uansett størrelse på hjemmet ditt kan du få god dekning med Google WiFi. Har du en liten bolig med et område på inntil 85 m2, er det nok med en enhet. Har du mellom 85-170 m2, trenger du to stykker og over 170 m2, så anbefales det at du har tre punkter for å kunne oppleve optimal signalstyrke og rekkevidde.

Planlegging for bruk av internett og nettverk

Med den smarte appen kan du velge når barna eller gjestene skal ha tilgang til både WiFi og Internett. Passer perfekt når det er sengetid, middag eller ved andre anledninger når du ikke vil at barna skal surfe på Internett. 

Google WiFi-app

Google Wifi-appen lar deg se hvilke enheter som er koblet til, kjøre hastighetstester, feilsøke, konfigurere gjestenettverk og mer.

 • Se hvilke enheter som er tilkoblet og hvor mye båndbredde de bruker.
 • Hold styr på skjermtiden med WiFi-innstillingene for familien. 
 • Blokker automatisk millioner av uønskede nettsteder fra barnets enheter. 
 • Prioriter en enhet for de raskeste hastighetene når det er viktigst, for eksempel Chromecast når du skal se din favorittserie. 
 • Du kan raskt finne og dele passordet via appen, eller opprett et eget nettverk for gjester.

Det kreves Internett-tilkobling og en stikkontakt i nærheten. For å kunne laste ned denne appen trenger du en mobil som har Android 4.0 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere kreves for appen.


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned


YouTube og YouTube Music uten reklame, uten nett og i bakgrunnen

1 måned gratis • Deretter NOK 119,00/måned

249500 Google Google Wifi 3-pack GA00158-NL Med Google WiFi får du både rask og stabil WiFi-tilkobling til alle enhetene i hjemmet. Google WiFi er en trådløs løsning for hjemmet som brukes med modemet ditt og Internett-leverandøren, slik at du kan strømme, laste ned og dele uten problemer. Sterkt nettverk takket være de innebygde smarte funksjonene Like enkelt å konfigurere som å kontrollere Sikkerheten oppdateres automatisk *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Mesh-nettverk Du kan strømme en HD-film på TV-en på soverommet, spille i kjelleren eller ta en videosamtale på kjøkkenet. Uansett hvor du befinner deg i huset, vil du oppleve rask og stabil WiFi overalt med dette Mesh-nettverket. Legger man til flere Google WiFi-enheter vil de automatisk kommuniserer med hverandre og skape et større trådløst nettverk, slik at enhetene ikke trenger å bytte mellom dem.  Ettersom vi fortsetter å ta med de nyeste og beste gadgetene hjem, vil du sikre at de får den tilkoblingen de trenger. Derfor ble google WiFi lansert, for å gi deg den raskeste WiFi i alle rom på alle dine enheter. Du vil ikke oppleve dårlig forbindelse, døde soner eller blinkende lys.   Hvor mange WiFi punkter er nødvendig? Uansett størrelse på hjemmet ditt kan du få god dekning med Google WiFi. Har du en liten bolig med et område på inntil 85 m2, er det nok med en enhet. Har du mellom 85-170 m2, trenger du to stykker og over 170 m2, så anbefales det at du har tre punkter for å kunne oppleve optimal signalstyrke og rekkevidde. Planlegging for bruk av internett og nettverk Med den smarte appen kan du velge når barna eller gjestene skal ha tilgang til både WiFi og Internett. Passer perfekt når det er sengetid, middag eller ved andre anledninger når du ikke vil at barna skal surfe på Internett.  Google WiFi-app Google Wifi-appen lar deg se hvilke enheter som er koblet til, kjøre hastighetstester, feilsøke, konfigurere gjestenettverk og mer. Se hvilke enheter som er tilkoblet og hvor mye båndbredde de bruker.Hold styr på skjermtiden med WiFi-innstillingene for familien. Blokker automatisk millioner av uønskede nettsteder fra barnets enheter. Prioriter en enhet for de raskeste hastighetene når det er viktigst, for eksempel Chromecast når du skal se din favorittserie. Du kan raskt finne og dele passordet via appen, eller opprett et eget nettverk for gjester. Det kreves Internett-tilkobling og en stikkontakt i nærheten. For å kunne laste ned denne appen trenger du en mobil som har Android 4.0 eller nyere eller iOS 8.0 eller nyere kreves for appen. Mesh 4,5 26 3490 NOK 3490 NewCondition InStock
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk
 3. Mesh