Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

WiFi-Point med innebygd Google Assistant

Google Nest Wifi Point - White

  Art.nr: 1012185
  • Legg til dekning på opptil 150 kvadratmeter
  • Enkel installasjon
  • Innebygd Google Assistant
  • 802.11ac MU-MIMO Dual Band
  • App for smarttelefon og nettbrett

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
1 759,-

Delbetal fra 192,-/mnd Info

Info

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Google Nest WiFi-Point er et ekstra utvider som utvide ditt eksisterende Google Nest WiFi. Du trenger en Google Nest WiFi Router for å bruke dette produktet. Når flere slike utvidere legges til, utvides nettverket og blir sterkere som resulterer bedre dekning i hele huset eller leiligheten din. For hver Point som legges til, tillegges det cirka 150 kvadratmeter dekning.

Innebygd Google Assistant

WiFi-Point for Google Nest WiFi har en innebygd høyttaler (ikke ruteren) med Google Assistant, noe som betyr at du har tilgang til assistenten i hvert rom du har satt et WiFi-Point. Perfekt når du vil kontrollere ditt smart hjem, høre på musikk eller bare spør hvordan været er.

Skap ditt eget mesh nettverk

Enten du ser Netflix, streamer innhold på soverommet, spiller online spill i kjelleren eller foretar en videosamtale på kjøkkenet, vil du tydeligvis ha rask WiFi i alle rommene hjemme. Med et mesh nettverk er dette mulig.

Kjøp flere WiFi-Point slik at de snakker med hverandre og opprett et stort sømløst nettverk slik at enheten ikke trenger å bytte mellom dem, noe som betyr at du ikke trenger å avbryte spill eller videosamtaler.

Enkel installasjon og konfigurasjon

Google Nest WiFi-ruteren kobles til med en Ethernet-kabel (nettverkskabel) direkte til ISP-modemet ditt for å lage et sømløst nettverk der du kan koble så mange WiFi-Point du trenger til hjemmet ditt. Hvor mange som trengs, avhenger ganske enkelt av hvor stor eiendom du har og hvilke vegger og gulv som er laget av forskjellige materialer. Vennligst sjekk videoen nedenfor for installasjonshjelp og tips.

1012185 1012185 Google Google Nest Wifi Point - White GA00667-NO Google Nest WiFi-Point er et ekstra utvider som utvide ditt eksisterende Google Nest WiFi. Du trenger en Google Nest WiFi Router for å bruke dette produktet. Når flere slike utvidere legges til, utvides nettverket og blir sterkere som resulterer bedre dekning i hele huset eller leiligheten din. For hver Point som legges til, tillegges det cirka 150 kvadratmeter dekning. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Innebygd Google Assistant WiFi-Point for Google Nest WiFi har en innebygd høyttaler (ikke ruteren) med Google Assistant, noe som betyr at du har tilgang til assistenten i hvert rom du har satt et WiFi-Point. Perfekt når du vil kontrollere ditt smart hjem, høre på musikk eller bare spør hvordan været er. Skap ditt eget mesh nettverk Enten du ser Netflix, streamer innhold på soverommet, spiller online spill i kjelleren eller foretar en videosamtale på kjøkkenet, vil du tydeligvis ha rask WiFi i alle rommene hjemme. Med et mesh nettverk er dette mulig. Kjøp flere WiFi-Point slik at de snakker med hverandre og opprett et stort sømløst nettverk slik at enheten ikke trenger å bytte mellom dem, noe som betyr at du ikke trenger å avbryte spill eller videosamtaler. Enkel installasjon og konfigurasjon Google Nest WiFi-ruteren kobles til med en Ethernet-kabel (nettverkskabel) direkte til ISP-modemet ditt for å lage et sømløst nettverk der du kan koble så mange WiFi-Point du trenger til hjemmet ditt. Hvor mange som trengs, avhenger ganske enkelt av hvor stor eiendom du har og hvilke vegger og gulv som er laget av forskjellige materialer. Vennligst sjekk videoen nedenfor for installasjonshjelp og tips. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen=""> Mesh 5 1 1759 NOK 1759 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh