Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mesh-nettverk med Dual Band og hastighet på opptil 1200 Mbps

D-Link COVR-C1203 AC1200 Mesh 3-PK

  Art.nr: 1002324
  • 3 enheter
  • 3 interne antenner
  • Opptil 1200 Mbps Dual Band
  • Gigabit-tilkobling
  • Enkel installasjon
1 990,-

Delbetal fra 211,-/mnd. Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Spørsmål og svar

Teknisk spesifikasjon

Produktbeskrivelse

Covr AC1200 Dual Band Whole Home WiFi er den sømløse WiFi-løsningen som passer perfekt til ditt hjem. Med Dual Band og kraftig signal dekker CovR hver kvadratmeter av huset ditt med høyhastighets WiFi, som gir både stabil, konsekvent og virkelig sømløs tilkobling.

Smart Roaming

Takket være den revolusjonerende Smart Roaming teknologien skanner Covr kontinuerlig den trådløse signalstyrken til enhetene dine og kobler automatisk til det beste, klareste båndet som er tilgjengelig for optimal tilkobling.

Covr AC1200 oppretter et sømløst nettverk i ditt hjem, slik at du kan gå fra rom til rom mens du streamer en video eller videosamtale uten avbrudd eller trenger å starte på nytt. Nyt sømløs forbindelse uansett hvor du befinner deg i huset. Covr sikrer at hele hjemmet ditt er dekket av et enkelt sømløst nettverk med en enkelt tilkobling, noe som betyr at du slipper dødsoner.

Høy hastighet

Covr skaper sin egen eksklusive høyhastighets WiFi-sone med opptil 1200 Mbps for kommunikasjon med de trådløse enhetene, slik at du får en stabil og rask tilkobling uansett hvor du befinner deg i huset. I tillegg gir Covr Gigabit Ethernet-porter en manipulert tilkobling for enheter som Network-Connected Storage (NAS), Smart TV og spillkonsolle. 

MU-MIMO

D-Link Covr har MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opptil fire enheter samtidig, samt at den øker effektiviteten. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene, slik at du kan surfe, spille eller shoppe online uansett hvor du befinner deg i huset ditt eller på kontoret.

Hver Covr-satellitt er utstyrt med Dual Band og kobler automatisk til hver enhet på nettverket til det beste, klareste båndet som er tilgjengelig for den optimale tilkoblingen.

Enkel å installere og utvide

D-Link Covr AC1200 Dual Band Hele Home WiFi er veldig rask og enkel å installere. Covr kommer klar i boksen, hvilket betyr at installasjonen er nesten ikke-eksisterende. Konfigurer nettverket med D-Link WiFi-appen (gratis) på din Android- eller iOS- enhet eller med det intuitive nettbaserte grensesnittet.

Du kan enkelt legge til nye trådløse enheter i CovR takket være WiFi Protected Setup (WPS) knappen, som skaper rask forbindelse til de nye enhetene uten installasjon eller passord. Utvid nettverket ditt med et tastetrykk.

D-Link D-Link COVR-C1203 AC1200 Mesh 3-PK COVR-C1203 Covr AC1200 Dual Band Whole Home WiFi er den sømløse WiFi-løsningen som passer perfekt til ditt hjem. Med Dual Band og kraftig signal dekker CovR hver kvadratmeter av huset ditt med høyhastighets WiFi, som gir både stabil, konsekvent og virkelig sømløs tilkobling. Smart Roaming Takket være den revolusjonerende Smart Roaming teknologien skanner Covr kontinuerlig den trådløse signalstyrken til enhetene dine og kobler automatisk til det beste, klareste båndet som er tilgjengelig for optimal tilkobling. Covr AC1200 oppretter et sømløst nettverk i ditt hjem, slik at du kan gå fra rom til rom mens du streamer en video eller videosamtale uten avbrudd eller trenger å starte på nytt. Nyt sømløs forbindelse uansett hvor du befinner deg i huset. Covr sikrer at hele hjemmet ditt er dekket av et enkelt sømløst nettverk med en enkelt tilkobling, noe som betyr at du slipper dødsoner. Høy hastighet Covr skaper sin egen eksklusive høyhastighets WiFi-sone med opptil 1200 Mbps for kommunikasjon med de trådløse enhetene, slik at du får en stabil og rask tilkobling uansett hvor du befinner deg i huset. I tillegg gir Covr Gigabit Ethernet-porter en manipulert tilkobling for enheter som Network-Connected Storage (NAS), Smart TV og spillkonsolle.  MU-MIMO D-Link Covr har MU-MIMO som gir høye hastigheter på dataoverføringer til opptil fire enheter samtidig, samt at den øker effektiviteten. Dette øker den totale nettverkshastigheten til alle de tilkoblede enhetene, slik at du kan surfe, spille eller shoppe online uansett hvor du befinner deg i huset ditt eller på kontoret. Hver Covr-satellitt er utstyrt med Dual Band og kobler automatisk til hver enhet på nettverket til det beste, klareste båndet som er tilgjengelig for den optimale tilkoblingen. Enkel å installere og utvide D-Link Covr AC1200 Dual Band Hele Home WiFi er veldig rask og enkel å installere. Covr kommer klar i boksen, hvilket betyr at installasjonen er nesten ikke-eksisterende. Konfigurer nettverket med D-Link WiFi-appen (gratis) på din Android- eller iOS- enhet eller med det intuitive nettbaserte grensesnittet. Du kan enkelt legge til nye trådløse enheter i CovR takket være WiFi Protected Setup (WPS) knappen, som skaper rask forbindelse til de nye enhetene uten installasjon eller passord. Utvid nettverket ditt med et tastetrykk. Mesh 2,5 2 1990 NOK 1990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh