Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

ASUS Mesh WiFi-system for rask WiFi i hele hjemmet

ASUS XD4 2pk

  Art.nr: 1014112
  • 1 x WiFi 6-ruter og 1 x utvidelsesnode
  • Hastighet opp til 1800 Mbps
  • Enkelt å sette opp
  • Høy sikkerhet
  • Foreldrekontroll

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
2 990,-

Delbetal fra 294,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS XD4 ZenWiFi AX Mini gir deg teknologien for raske, sikre og pålitelige WiFi-tilkoblinger. Systemet består av en ASUS AX1800 WiFi 6-ruter og en utvidelsesnode. WiFi-systemet leverer sterk WiFi til hvert hjørne av hjemmet ditt, og gir en total trådløs hastighet på opptil 1800 Mbps. Og at du får nyte en oppdatert beskyttelse drevet av Trend Micro ™, en skybasert sikkerhet som sikrer at personvernet ditt på tilkoblede enheter er beskyttet.

WiFi 6 og 8K Streaming

ZenWiFi AX Mini øker hastigheten på WiFi. Med en total båndbredde på opptil 1800 Mbps er den opptil 1,4 ganger raskere enn WiFi 5-rutere og muliggjør blant annet streaming av 8K-materiale.

Nettverksnavn

ZenWiFi AX Mini lar deg unikt velge hvordan du navngir WiFi-nettverkene: et enkelt navn for alt, eller separate navn for hvert frekvensbånd. Valget er ditt.

Enkelt å sette opp

ASUS Router-mobilappen gjør det enkelt å sette opp og administrere WiFi-nettverket ditt. Med et intuitivt grensesnitt kan du enkelt se og justere nettverksinnstillinger direkte fra dine mobile enheter.

Foreldrekontroll

AiProtection Classic med foreldrekontroll hjelper deg med å holde øye med alt som skjer i nettverket ditt via mobilappen og gir dermed trygghet hvis du har barn som surfer på internett.

1014112 1014112 ASUS ASUS XD4 2pk 90IG05N0-MO3R40 ASUS XD4 ZenWiFi AX Mini gir deg teknologien for raske, sikre og pålitelige WiFi-tilkoblinger. Systemet består av en ASUS AX1800 WiFi 6-ruter og en utvidelsesnode. WiFi-systemet leverer sterk WiFi til hvert hjørne av hjemmet ditt, og gir en total trådløs hastighet på opptil 1800 Mbps. Og at du får nyte en oppdatert beskyttelse drevet av Trend Micro ™, en skybasert sikkerhet som sikrer at personvernet ditt på tilkoblede enheter er beskyttet.WiFi 6 og 8K Streaming ZenWiFi AX Mini øker hastigheten på WiFi. Med en total båndbredde på opptil 1800 Mbps er den opptil 1,4 ganger raskere enn WiFi 5-rutere og muliggjør blant annet streaming av 8K-materiale.NettverksnavnZenWiFi AX Mini lar deg unikt velge hvordan du navngir WiFi-nettverkene: et enkelt navn for alt, eller separate navn for hvert frekvensbånd. Valget er ditt.Enkelt å sette oppASUS Router-mobilappen gjør det enkelt å sette opp og administrere WiFi-nettverket ditt. Med et intuitivt grensesnitt kan du enkelt se og justere nettverksinnstillinger direkte fra dine mobile enheter.ForeldrekontrollAiProtection Classic med foreldrekontroll hjelper deg med å holde øye med alt som skjer i nettverket ditt via mobilappen og gir dermed trygghet hvis du har barn som surfer på internett. Mesh 4,5 2 2990 NOK 2990 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh