Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Mesh-nettverk for store boliger

ASUS CT8

  Art.nr: 1011040
  • To mesh-enheter
  • Opptil 3000 Mbps
  • Tripple Band og MU-MIMO
  • ASUS AiMesh
  • Enkel installasjon og vedlikehold

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
3 590,-

Delbetal fra 344,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

ASUS ZenWiFi CT8 kombinerer enkel installasjon og konfigurasjon med tidløst design. Med bare to noder får du rask og stabil internettdekning i hele hjemmet ditt, også i større boliger.

ZenWiFi AC har en firekjerners prosessor, kabinettet er smalt og elegant og har spesielt utformede antenner. Kretskortet optimerer WiFi-signalstyrken og øker luftstrømningene, noe som holder routeren sval og stabil.

Quad-core-prosessor

De interne antennene er plassert i 45° vinkel, noe som sørger for bedre dekning, høyere hastigheter og bedre stabilitet. 

Zen WiFi er utstyrt med en firekjerners prosessor, og kan dermed betjene alle nettverk. 

Oppdatert AiMesh-teknologi gjør installasjonen til en lek, men du har allikevel mulighet til å gjøre instillinger og avanserte konfigurasjoner etter ditt eget behov. 

Doble kjøleribber og luftinnslipp og -utslipp på begge sider gjør at routeren holder seg sval selv ved stor belastning.

De interne antennene har optimal vinkel for godt signal og høyere hastigheter.Dekker store områder

ZenWiFi AC inneholder to ASUS AC3000-routere som sammen dekker opptil 500 kvadratmeter. Tri-band og konfigurerbar back-haul-teknologi sørger for lynrask, pålitelig og trygg WiFi, uansett om du befinner deg i stua eller garasjen.

Enkel installasjon og vedlikehold

Installasjon av ZenWiFi er gjort unna på tre enkle trinn. Alt du trenger er appen, som lastes ned fra Google Play eller App Store. I appen har du, som eier og administrator av nettverket, full oversikt over sikkerhetsfunksjoner, og kan konfigurere inngående og utgående trafikk, brukere, gjestenettverk og mye mer. 

AiMesh

AiMesh er en fleksibel løsning som lar deg bruke ulike ASUS-routere for å utvide mesh-nettverket ditt. Hvis du behøver dekning i et større område eller ønsker nye funksjoner så kobler du enkelt til en kompatibel router til AiMesh-nettverket ditt. 

Fordelen med Mesh

Med tradisjonell WiFi må du manuelt bytte til den beste WiFi-kilden når du forflytter deg mellom rom og etasjer. Det kan være vanskelig å vite hvilken kilde som gir det beste signalet. Men med ZenWiFI kobles enhetene dine seg automatisk til den kilden som har det sterkeste WiFi-signalet, uansett hvor i huset du befinner deg. WiFi har aldri vært enklere.

Sikker surfing

Alle som surfer utsettes for sikkerhetsrisiko. ZenWiFi inneholder AiProtection Pro, som har avansert foreldrekontroll og gir deg enestående sikkerhet på hjemmenettverket. I appen holder du enkelt oversikt over onlineopplevelsen til hvert enkelt familiemedlem, og for hver enkel enhet på nettverket. 

1011040 1011040 ASUS ASUS CT8 90IG04T0-MO3R20 ASUS ZenWiFi CT8 kombinerer enkel installasjon og konfigurasjon med tidløst design. Med bare to noder får du rask og stabil internettdekning i hele hjemmet ditt, også i større boliger. *{padding:0;margin:0;overflow:hidden}html,body{height:100%}img,span{position:absolute;width:100%;top:0;bottom:0;margin:auto}span{height:1.5em;text-align:center;font:48px/1.5 sans-serif;color:white;text-shadow:0 0 0.5em black}▶" frameborder="0" loading="lazy" allowfullscreen> ZenWiFi AC har en firekjerners prosessor, kabinettet er smalt og elegant og har spesielt utformede antenner. Kretskortet optimerer WiFi-signalstyrken og øker luftstrømningene, noe som holder routeren sval og stabil. Quad-core-prosessor De interne antennene er plassert i 45° vinkel, noe som sørger for bedre dekning, høyere hastigheter og bedre stabilitet. Zen WiFi er utstyrt med en firekjerners prosessor, og kan dermed betjene alle nettverk. Oppdatert AiMesh-teknologi gjør installasjonen til en lek, men du har allikevel mulighet til å gjøre instillinger og avanserte konfigurasjoner etter ditt eget behov. Doble kjøleribber og luftinnslipp og -utslipp på begge sider gjør at routeren holder seg sval selv ved stor belastning. Dekker store områder ZenWiFi AC inneholder to ASUS AC3000-routere som sammen dekker opptil 500 kvadratmeter. Tri-band og konfigurerbar back-haul-teknologi sørger for lynrask, pålitelig og trygg WiFi, uansett om du befinner deg i stua eller garasjen. Enkel installasjon og vedlikehold Installasjon av ZenWiFi er gjort unna på tre enkle trinn. Alt du trenger er appen, som lastes ned fra Google Play eller App Store. I appen har du, som eier og administrator av nettverket, full oversikt over sikkerhetsfunksjoner, og kan konfigurere inngående og utgående trafikk, brukere, gjestenettverk og mye mer.  AiMesh AiMesh er en fleksibel løsning som lar deg bruke ulike ASUS-routere for å utvide mesh-nettverket ditt. Hvis du behøver dekning i et større område eller ønsker nye funksjoner så kobler du enkelt til en kompatibel router til AiMesh-nettverket ditt.  Fordelen med Mesh Med tradisjonell WiFi må du manuelt bytte til den beste WiFi-kilden når du forflytter deg mellom rom og etasjer. Det kan være vanskelig å vite hvilken kilde som gir det beste signalet. Men med ZenWiFI kobles enhetene dine seg automatisk til den kilden som har det sterkeste WiFi-signalet, uansett hvor i huset du befinner deg. WiFi har aldri vært enklere. Sikker surfing Alle som surfer utsettes for sikkerhetsrisiko. ZenWiFi inneholder AiProtection Pro, som har avansert foreldrekontroll og gir deg enestående sikkerhet på hjemmenettverket. I appen holder du enkelt oversikt over onlineopplevelsen til hvert enkelt familiemedlem, og for hver enkel enhet på nettverket.  Mesh 5 8 3590 NOK 3590 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettverk
  3. Mesh