Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Forleng det trådløse nettverket på en superenkel måte

TP-Link RE305

  Art.nr: 246046
  • Dual-Band
  • Trådløs AC-standard
  • Opptil 1200 Mbit/s
  • Enkel installasjon

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Er du lei av gråsoner i hjemmet, eller å gå rundt med telefonen eller nettbrett og plutselig miste dekningen? RE305 Range Extender kobler seg på trådløst til routeren, forsterker og ekspanderer signalet til områder som den selv ikke når, samtidig som forstyrrelser reduseres for å sørge for pålitelig WiFi-dekning i hjemmet eller på kontoret.

RE305 fungerer med alle WiFi-routere og du kan bruke TP-Links Tether-app for å stille inn enheten via din Android- eller iOS-enhet på noen minutter. Med den funksjonsrike appen kan du nyte en enkel installasjon og samtidig ha tilgang på avanserte innstillinger og håndtering av nettverket. Koble den inn i strømuttaket og start appen for å komme i gang.

246046 TP-Link TP-Link RE305 RE305 Er du lei av gråsoner i hjemmet, eller å gå rundt med telefonen eller nettbrett og plutselig miste dekningen? RE305 Range Extender kobler seg på trådløst til routeren, forsterker og ekspanderer signalet til områder som den selv ikke når, samtidig som forstyrrelser reduseres for å sørge for pålitelig WiFi-dekning i hjemmet eller på kontoret.RE305 fungerer med alle WiFi-routere og du kan bruke TP-Links Tether-app for å stille inn enheten via din Android- eller iOS-enhet på noen minutter. Med den funksjonsrike appen kan du nyte en enkel installasjon og samtidig ha tilgang på avanserte innstillinger og håndtering av nettverket. Koble den inn i strømuttaket og start appen for å komme i gang. Extender 4,5 11 399 NOK 399 NewCondition InStock
  1. Data & Nettbrett
  2. Nettverk
  3. Extender