Vi benytter oss av cookies slik at vi kan gi deg den beste opplevelsen av våre nettsider. Ved å fortsette og bruke nettsiden som normalt godtar du dette. Les mer.

Meget rask trådløs router i stilig design

ASUS RT-N66U

  Art.nr: 165635
 • Opp til 450+450 Mbit/s
 • Dual-Band
 • 4 Gigabit LAN-porter
 • 2 USB-porter
 • Aksesspunkt

Denne varen er ikke lengre i salg

Du har kommet til et produkt som ikke lenger finnes i vårt sortimentet.

Produktanmeldelser

Eller
Du må skrive minst 50 tegn i dette feltet
Avbryt

Gjennomsnitt
(15 stk)

 • Forvik 15.06.2014

  Nå har vi nett overalt

  Et fantastisk produkt. Gjennom 4 vegger har jeg nå full ytelse av nettet. Før hadde jeg 10mbs, med dette produktet har jeg fulle 100mbs.

  Anbefales på det sterkeste.

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • Jaso 27.03.2014

  Sterk og rask

  Sterke og raske signaler. Denne routeren løste mine problemer med flere brukere i stort bygg. Svært godt produkt.

  Eller
  Avbryt
 • LupoAlberto 19.01.2014

  Mellomfornøyd.

  Skuffet over dekningsevnen som ikke er bedre enn hva jeg hadde fra før med et Telioadapter med innebygget router med kun en antenne. Det eneste positive er at denne Asus-routeren klarer å levere meg den hastigheten jeg betaler for, men det er jo viktig nok i seg selv. Men altså meget skuffet over at jeg ikke får inn wi-fi-signalet i alle rom og etasjer, og jeg bor altså i et vanlig trehus, og ikke i murhus/blokk eller noe. Må vel kjøpe en haug med repeatere også nå da...

  Eller
  Avbryt
 • ksc4 28.12.2013

  Meget rask trådløs router i stilig design

  Dette var en veldig bra router, lett og greit. Må ha produkt:)

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt
 • stighenning 29.07.2013

  Kraftig router for enkle og avanserte brukere..

  Denne routeren er enkel å bruke for nybegynnere. Med oppsett CD og som hjelper deg å stille inn de vanlige valgene.

  Den støtter også DD-WRT og du kan dermed booste den ved å installere dd-wrt,tomato eller lignende for å få ekstra funksjonalitet.

  Jeg gikk fra WRT-54G og denne Asusen er mye mere stabil og takler video og streaming enda bedre mot mobil/ipad etc..

  Ja, jeg anbefaler dette produktet
  Eller
  Avbryt

Spørsmål og svar

Eller
Avbryt
 • Er den bra til gaming og nedlasting?:) Tusen takk vis dere svarer

  OlaLodding 28.11.2013
  Eller
  Avbryt

  Svar

  • Er ikke sikker på gaming, men den fungerer utmeket til nedlasting.

   Darnepow 26.12.2013
  • Du kan trygt kjøpe denne. Meget rask, god kapasitet og stor rekkevidde.

   Jaso 27.03.2014

Teknisk spesifikasjon

Tilkoblinger
WAN-porter 1stk
LAN-porter 4stk
USB-porter 2 Stk
Ytelse
Trådløs nettverksstandard 802.11 a/b/g/n
Trådløs nettverkshastighet Opptil 450 + 450 Mbit/s
Dual-Band Ja
Frekvensbånd 2,4GHz og 5GHz
Antenner 3stk
Antennestyrke Ingen informasjon / Oppgis ikke av produsent
Avtakbar antenne Ja
Type antanne Avtagbar
Throughput LAN-LAN 10/100/1000 Mbit/s
Throughput WAN-LAN 937,9Mbit/s
Funksjoner
Trådløs sikkerhet WEP
Trådløs skriverdeling Ja
Trådløs harddiskdeling Ja
Brannvegg Ja
NAT Ja
SPI Ja
VPN Ja
MAC-filtrering Ja
WMM Ja
QoS Ja
Gjestenettverk Ja
Foreldrekontroll Ja
Åpen kildekode Ja
Støtte for IPv6 Ja
DMZ Ja
VoIP Ja
Støtte for mobilt bredbånd Ja
Aksesspunkt Nei
Repeater Nei
Innebygget ADSL-modem Nei
Support og garanti
Produsentens garantitid 2 år
Dimensjoner
Bredde 317,0 mm
Dybde 276,0 mm
Høyde 85,0 mm
Vekt 1,3 Kg

Produktbeskrivelse

ASUS RT-N66U en bestselger og anbefalt produkt

ASUS RT-N66U er en trådløs router med en fantastisk rekkevidde og støtte for store hastigheter. Routeren støtter opp til 450 Mbit/s på hvert bånd (2,4GHz og 5GHz), har 4 Gigabit porter og to LAN-porter som lar deg koble til skrivere og harddisker på nettverket.

Dual band – mindre forstyrrelser på nettverket

Teknologien dual band tillater overføring i både 2,4 GHz og 5 GHz band på opptil 450Mbit/s hastighet som er ideelt for tung bruk som HD streaming. 5GHz band er også mer fri for støy som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiosendere som trådløse telefoner, andre 2,4 GHz nettverk, Bluetooth og mer. Forstyrrelser i nettverket kan føre til problemer som dårligere rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet.

Foreldrekontroll

Foreldrekontrollen gjør det mulig for foreldre og nettverksadministratorer å filtrere bort uegnede webadresser, blokkere domener samt styre hvilken tid på dagen Internett kan brukes.

Gigabit switch

ASUS RT-N66U er utrustet med fire gigabit switch-porter. Dette betyr at den kan sende data over kablet nettverk med hastigheter opp til 1000 Mbit/s. For å få til dette må alle datamaskiner og alt utstyr på nettverket støtte denne hastigheten.

USB-port – del skrivere eller harddisker på nettverket

Med den innebygde USB-porten kan du enkelt bruke en vanlig harddisk som en lagringsenhet for hele nettverket. Dette lar deg dele både bilder, video og andre filer, samtidig som du har en sikker backup. Det er også mulig å dele en vanlig skriver med alle på hele nettverket, slik at du ikke trenger å koble skriveren direkte til en PC.

QoS - Quality of Service

QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via ruteren. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin.

Gjestenettverk – del nettverket uten å måtte gi bort nettverksnøkkelen

RT-N66U har mulighet for å skape et gjestenettverket slik at du kan dele nettverket uten å måtte gi fra deg ditt personlige passord. Gjestenettverket skaper et eget nettverk (med eller uten passord) som dine venner også kan bruke.

ASUS ASUS RT-N66U 90-IG1Z002M00-3PA0 ASUS RT-N66U en bestselger og anbefalt produkt ASUS RT-N66U er en trådløs router med en fantastisk rekkevidde og støtte for store hastigheter. Routeren støtter opp til 450 Mbit/s på hvert bånd (2,4GHz og 5GHz), har 4 Gigabit porter og to LAN-porter som lar deg koble til skrivere og harddisker på nettverket. Dual band – mindre forstyrrelser på nettverket Teknologien dual band tillater overføring i både 2,4 GHz og 5 GHz band på opptil 450Mbit/s hastighet som er ideelt for tung bruk som HD streaming. 5GHz band er også mer fri for støy som er en stor fordel i områder med en rekke andre radiosendere som trådløse telefoner, andre 2,4 GHz nettverk, Bluetooth og mer. Forstyrrelser i nettverket kan føre til problemer som dårligere rekkevidde, tap av tilkoblingsmuligheter og redusert hastighet. Foreldrekontroll Foreldrekontrollen gjør det mulig for foreldre og nettverksadministratorer å filtrere bort uegnede webadresser, blokkere domener samt styre hvilken tid på dagen Internett kan brukes. Gigabit switch ASUS RT-N66U er utrustet med fire gigabit switch-porter. Dette betyr at den kan sende data over kablet nettverk med hastigheter opp til 1000 Mbit/s. For å få til dette må alle datamaskiner og alt utstyr på nettverket støtte denne hastigheten. USB-port – del skrivere eller harddisker på nettverket Med den innebygde USB-porten kan du enkelt bruke en vanlig harddisk som en lagringsenhet for hele nettverket. Dette lar deg dele både bilder, video og andre filer, samtidig som du har en sikker backup. Det er også mulig å dele en vanlig skriver med alle på hele nettverket, slik at du ikke trenger å koble skriveren direkte til en PC. QoS - Quality of Service QoS-motoren (Quality of service) skaper ideelle forutsetninger for høyoppløst media. QoS analyserer all datatrafikk som går via ruteren. Den definerer hvilken type trafikk som brukes og tildeler linjekapasitet i henhold til innholdet som brukeren ønsker å se på sin maskin. Gjestenettverk – del nettverket uten å måtte gi bort nettverksnøkkelen RT-N66U har mulighet for å skape et gjestenettverket slik at du kan dele nettverket uten å måtte gi fra deg ditt personlige passord. Gjestenettverket skaper et eget nettverk (med eller uten passord) som dine venner også kan bruke. Nettverk 4,7 15 990 NOK 990 NewCondition Discontinued
 1. Data og nettbrett
 2. Nettverk