Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy Tab S7 med S Pen og 120 Hz-skjerm

Samsung Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze

  Art.nr: 1014000
  • 11" Super AMOLED (2560 x 1600)
  • 6 GB RAM, 128 GB lagring og kortplass
  • 120 Hz oppdateringsfrekvens
  • Octa-core-prosessor
  • S Pen for effektivitet og kreativitet

Internett

På lager
Fri frakt eller prioritert håndtering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Kobber

8 490,-

Delbetal fra 752,-/mnd. Info

Info
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 med S Pen og 120 Hz-skjerm

8 490,-


  • pris: 9 189,-
Legg pakken i handlevognen
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 med S Pen og 120 Hz-skjerm

8 490,-


  • pris: 10 380,-
Legg pakken i handlevognen

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Samsung Galaxy Tab S7 tar et stort steg fremover og flytter grensene for hva du kan forvente deg av et nettbrett. En kraftig Snapdragon-prosessor og en stor 11" skjerm med 2560x1600-oppløsning gjør Tab S7 perfekt til både jobb og gaming. Med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz oppleves både spill, film og navigering i menyer smidigere og jevnere enn tidligere. Og med nye og oppdaterte S Pen som følger med kan du la kreativiteten utfolde seg i alt fra studienotater til grafisk arbeid.

Ny og enda bedre skjerm

Skjermen på Galaxy Tab S7 er på 11" og har 120 Hz oppdateringsfrekvens. Det gir en jevn, flytende scrolleopplevelse som forsterkes ytterligere av den kraftige prosessoren. Det blir enda mer underholdende å se på film, og hvis du liker å spille kommer du til å merke forskjell fra tidligere. Den høye oppdateringsfrekvensen gir deg overtaket i spill der ting skjer raskt. Bildeformatet på 16:10 ligner formatet du finner på et kinolerret.

I følge uavhengige kilder er hastighetene på Galaxy Tab S7 mellom 20 og 38 % høyere enn på Galaxy Tab S6. Skjermoverflaten er større og rammene mindre. 120 Hz oppdateringsfrekvens og den kraftige prosessoren gir krystallklare bilder og uovertruffen flyt, mens AKG-optimalisert lyd gir deg en suveren lytteropplevelse.

Galaxy Tab S7

Optimalisert lyd

Med Dolby Atmos og AKG-optimalisert lyd får du en fantastisk lytteropplevelse uansett om du bruker hodetelefoner eller de fire innebygde høyttalerne. Bruker du høyttalerne så følger dessuten lyden med når du snur på nettbrettet, slik at du alltid får korrekt gjengitt stereolyd.

Oppdatert S Pen

S Pen er oppdatert, og er nå et intuitivt og effektivt verktøy som føles som en vanlig penn. Du kan tegne og notere med umerkelige ni millisekunders forsinkelse. Med Samsung Note-appen får du også mulighet til å organisere notater og redigere pdf-er.

Designet gjør pennen behagelig å holde i. Den er i tillegg magnetisk, slik at den klikker fast bak på nettbrettet eller dekselet og dermed alltid er med deg. Pennen har også Bluetooth og funker derfor som peker når du holder presentasjoner, eller som fjernkontroll når du tar bilder.

Tett samarbeid med populære apper

Samsung samarbeider tett med populære apper som YouTube, Spotify og Netflix. Du kommer til å merke at du lettere finner favroittinnholdet ditt på Galaxy Tab S7 eller S7+.

Design

Galaxy Tab S7 finnes i fargene Mystic Black og Mystic Copper. Det finnes også en kolleksjon med smakfullt og praktisk tilbehør som er spesielt utformet for Tab S7.

Sammenlign med lignende produkt

Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)

Produkt du sammenligner: Galaxy Tab S7 med S Pen og 120 Hz-skjerm

Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 32GB Wi-Fi - Silver (MYLA2KN/A)
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Apple iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9
iPad Pro (4th gen. 2020) 12,9" Wi-Fi + Cellular 1TB Space Grey
Huawei Mediapad T5 10 WiFi 2GB/16GB
Mediapad T5 10" 2+16GB WiFi 2019
Samsung Galaxy Tab S7 LTE (128)
Galaxy Tab S7 LTE Mystic Black
Lenovo Yoga Smart Tab 10,1
Yoga Smart Tab 10,1" Wifi + Cellular Full HD 4GB+64GB
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Vis flere
1014000 1014000 Samsung Samsung Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze SM-T870NZNAEUD Samsung Galaxy Tab S7 tar et stort steg fremover og flytter grensene for hva du kan forvente deg av et nettbrett. En kraftig Snapdragon-prosessor og en stor 11" skjerm med 2560x1600-oppløsning gjør Tab S7 perfekt til både jobb og gaming. Med en oppdateringsfrekvens på 120 Hz oppleves både spill, film og navigering i menyer smidigere og jevnere enn tidligere. Og med nye og oppdaterte S Pen som følger med kan du la kreativiteten utfolde seg i alt fra studienotater til grafisk arbeid.Ny og enda bedre skjermSkjermen på Galaxy Tab S7 er på 11" og har 120 Hz oppdateringsfrekvens. Det gir en jevn, flytende scrolleopplevelse som forsterkes ytterligere av den kraftige prosessoren. Det blir enda mer underholdende å se på film, og hvis du liker å spille kommer du til å merke forskjell fra tidligere. Den høye oppdateringsfrekvensen gir deg overtaket i spill der ting skjer raskt. Bildeformatet på 16:10 ligner formatet du finner på et kinolerret.I følge uavhengige kilder er hastighetene på Galaxy Tab S7 mellom 20 og 38 % høyere enn på Galaxy Tab S6. Skjermoverflaten er større og rammene mindre. 120 Hz oppdateringsfrekvens og den kraftige prosessoren gir krystallklare bilder og uovertruffen flyt, mens AKG-optimalisert lyd gir deg en suveren lytteropplevelse.Optimalisert lydMed Dolby Atmos og AKG-optimalisert lyd får du en fantastisk lytteropplevelse uansett om du bruker hodetelefoner eller de fire innebygde høyttalerne. Bruker du høyttalerne så følger dessuten lyden med når du snur på nettbrettet, slik at du alltid får korrekt gjengitt stereolyd.Oppdatert S PenS Pen er oppdatert, og er nå et intuitivt og effektivt verktøy som føles som en vanlig penn. Du kan tegne og notere med umerkelige ni millisekunders forsinkelse. Med Samsung Note-appen får du også mulighet til å organisere notater og redigere pdf-er.Designet gjør pennen behagelig å holde i. Den er i tillegg magnetisk, slik at den klikker fast bak på nettbrettet eller dekselet og dermed alltid er med deg. Pennen har også Bluetooth og funker derfor som peker når du holder presentasjoner, eller som fjernkontroll når du tar bilder.Tett samarbeid med populære apperSamsung samarbeider tett med populære apper som YouTube, Spotify og Netflix. Du kommer til å merke at du lettere finner favroittinnholdet ditt på Galaxy Tab S7 eller S7+.DesignGalaxy Tab S7 finnes i fargene Mystic Black og Mystic Copper. Det finnes også en kolleksjon med smakfullt og praktisk tilbehør som er spesielt utformet for Tab S7. Nettbrett 5 2 8490 NOK 8490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett