Vi bruker cookies (informasjonskapsler) for å gi deg den beste opplevelsen og til å tilpasse annonser. Vi selger ikke informasjonen din. Du kan når som helst trekke tilbake ditt samtykke. Ved å klikke ”Jeg aksepterer” godkjenner du bruk av informasjonskapsler.

Galaxy Tab S6 Lite med S Pen for kreativitet og studier

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Angora Blue

  Art.nr: 1012643
  • 10,4" WUXGA+ (2000 x 1200)
  • 4 GB RAM og 64 GB lagring
  • S Pen og plass til minnekort
  • 8 ulike brukerprofiler
  • WiFi-modell

Internett

På lager
Fri frakt eller raskeste levering?
Se leveringsalternativene dine her.
Variant Blå

4 490,-

Delbetal fra 419,-/mnd Info

Info

Tilbehør

Produktanmeldelser

Tekniske spesifikasjoner

Produktbeskrivelse

Galaxy Tab S6 Lite er din bærbare følgesvenn til alle daglige oppgaver. Den har en 10,4" stor skjerm og en lett og slank konstruksjon, One UI for Android og S Pen. S Pen åpner opp en helt ny verden av kreativitet og effektivitet der du kan tegne, notere og styre Galaxy Tab s& Lite med S Pen. Galaxy Tab S6 Lite er skapt for å kunne deles av flere familiemedlemmer, og lar deg skape inntil åtte brukerprofiler. Uansett om du trenger et verktøy for studier, jobb, spill eller kreativitet så er Galaxy Tab S6 et godt valg.

10,4

10,4" høyoppløsningsskjerm og bra lyd

Den tynne rammen rundt skjermen gir plass til en 104" stort skjerm i et kompakt og praktisk nettbrett. Se på filmer og serier uansett hvor du befinner deg, alt med fyldig og detaljert 3D-lyd. 16:10-formatet gjør at skjermen utnyttes ekstra bra når du ser på filmer og serier, og med tolv timers batteritid kan du binge favorittserien. 

Skapt for å deles

På Galaxy Tab S6 kan du opprette inntil åtte separate brukerprofiler. Hver profil kan ha egne strømmetjenester og apper, og du kan sette Samsung Kids Mode for sikker og morsom bruk for de minste.

Bli inspirert med S Pen

S Pen kombinerer mange skrive- og tegneverktøy i ett. Den ligger behagelig i hånden og har en imponerende naturlig trykkfølsomhet som passer perfekt til alt fra tegning til dokumentannotering. Åpne Samsung Notes for å notere mens du ser på film, og endre vinduets opasitet uten å stoppe videoen slik at du kan se alt samtidig. 

Bli inspirert med S Pen

Spill med høy ytelse

Spill i timevis på et nettbrett som gir deg overtaket. Last spillet raskt, og spill med jevn og detaljert grafikk over 4G eller WiFi. Batteriet varer lenge, og du kan øke lagringskapasiteten med microSD.

Spill med høy ytelse

Kamera

Ta vakre, kreative bilder med Galaxy Tab S6. På baksiden sitter et 8 MP kamera med autofokus, og på forsiden finner du et 5 MP selfiekamera. Ultravidvinkel og AI er blant hjelpemidlene du kan ta i bruk. 

Synkronisering

Galaxy Tab S6 Lite synkroniserer automatisk til Galaxy-mobilen din. Du kan svare på meldinger, ha oversikt over innkommende samtaler og hva som skjer i livet ditt. 

Galaxy Tab S6 Lite synkroniserer automatisk til Galaxy-mobilen din.

Mer minne

Hvis Galaxy Tab S6 Lites 64 GB innebygde minne ikke er tilstrekkelig så kan du øke kapasiteten med et eksternt minnekort på inntil 1 TB. Minnekort selges separat.

Utmerket til studier

Utmerket til studier

Med S Pen er det ingen sak å notere under forelesninger. Når du noterer kan du eksempelvis skrive først, og senere markere teksten med fargede overstrykninger. Lagre notatene dine med søkbare tagger, og bla deretter raskt gjennom dem. Du kan også notere rett i PDF-dokumenter. Når eksamen nærmer seg er du klar til dyst med et oversiktlig notatkartotek. 

Notatene dine kan enkelt føres over til tekstformat, for eksempel i Microsoft Word.

Sammenlign med lignende produkt

Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Angora Blue

Produkt du sammenligner: Galaxy Tab S6 Lite med S Pen for kreativitet og studier

Samsung Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB Angora Blue
Galaxy Tab S6 Lite LTE 64GB Angora Blue
Samsung Galaxy Tab S6 4G (128 GB) Mountain Grey
Galaxy Tab S6 4G (128 GB) Mountain Grey
Apple iPad (8th gen) 10.2
iPad (8th gen) 10.2" 32GB Wi-Fi - Space Grey
Samsung Galaxy Tab S6 Wifi (128 GB) Mountain Grey
Galaxy Tab S6 Wifi (128 GB) Mountain Grey
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7+ Wifi (128)
Galaxy Tab S7+ Wifi Mystic Black
Samsung Galaxy Tab S7+ 5G (128)
Galaxy Tab S7+ 5G Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Bronze
Samsung Galaxy Tab S7 Wifi (128)
Galaxy Tab S7 Wifi Mystic Black
Vis flere
1012643 1012643 Samsung Samsung Galaxy Tab S6 Lite Wifi 64GB Angora Blue SM-P610NZBANEE Galaxy Tab S6 Lite er din bærbare følgesvenn til alle daglige oppgaver. Den har en 10,4" stor skjerm og en lett og slank konstruksjon, One UI for Android og S Pen. S Pen åpner opp en helt ny verden av kreativitet og effektivitet der du kan tegne, notere og styre Galaxy Tab s& Lite med S Pen. Galaxy Tab S6 Lite er skapt for å kunne deles av flere familiemedlemmer, og lar deg skape inntil åtte brukerprofiler. Uansett om du trenger et verktøy for studier, jobb, spill eller kreativitet så er Galaxy Tab S6 et godt valg. 10,4" høyoppløsningsskjerm og bra lyd Den tynne rammen rundt skjermen gir plass til en 104" stort skjerm i et kompakt og praktisk nettbrett. Se på filmer og serier uansett hvor du befinner deg, alt med fyldig og detaljert 3D-lyd. 16:10-formatet gjør at skjermen utnyttes ekstra bra når du ser på filmer og serier, og med tolv timers batteritid kan du binge favorittserien.  Skapt for å deles På Galaxy Tab S6 kan du opprette inntil åtte separate brukerprofiler. Hver profil kan ha egne strømmetjenester og apper, og du kan sette Samsung Kids Mode for sikker og morsom bruk for de minste. Bli inspirert med S Pen S Pen kombinerer mange skrive- og tegneverktøy i ett. Den ligger behagelig i hånden og har en imponerende naturlig trykkfølsomhet som passer perfekt til alt fra tegning til dokumentannotering. Åpne Samsung Notes for å notere mens du ser på film, og endre vinduets opasitet uten å stoppe videoen slik at du kan se alt samtidig.  Spill med høy ytelse Spill i timevis på et nettbrett som gir deg overtaket. Last spillet raskt, og spill med jevn og detaljert grafikk over 4G eller WiFi. Batteriet varer lenge, og du kan øke lagringskapasiteten med microSD. Kamera Ta vakre, kreative bilder med Galaxy Tab S6. På baksiden sitter et 8 MP kamera med autofokus, og på forsiden finner du et 5 MP selfiekamera. Ultravidvinkel og AI er blant hjelpemidlene du kan ta i bruk.  Synkronisering Galaxy Tab S6 Lite synkroniserer automatisk til Galaxy-mobilen din. Du kan svare på meldinger, ha oversikt over innkommende samtaler og hva som skjer i livet ditt.  Mer minne Hvis Galaxy Tab S6 Lites 64 GB innebygde minne ikke er tilstrekkelig så kan du øke kapasiteten med et eksternt minnekort på inntil 1 TB. Minnekort selges separat. Utmerket til studier Med S Pen er det ingen sak å notere under forelesninger. Når du noterer kan du eksempelvis skrive først, og senere markere teksten med fargede overstrykninger. Lagre notatene dine med søkbare tagger, og bla deretter raskt gjennom dem. Du kan også notere rett i PDF-dokumenter. Når eksamen nærmer seg er du klar til dyst med et oversiktlig notatkartotek. Notatene dine kan enkelt føres over til tekstformat, for eksempel i Microsoft Word. Nettbrett 4,1 9 4490 NOK 4490 NewCondition InStock
  1. Data og nettbrett
  2. Nettbrett
  3. Nettbrett